Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Ενδιαφέρουσα κίνηση από "ΑΡΗΣ Πρωταγωνιστής" ενόψει της γ.σ. της ΛΦΑ

Posted On Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012 23:25
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πριν λίγες εβδομάδες ενημερωθήκαμε για την δημιουργία της ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ, δυστυχώς λόγω της διεργασιών που γίνονται για την αναβάθμιση της ιστοσελίδας μας δεν είχαμε τον χρόνο ώστε να διαβάσουμε με μεγαλύτερη προσοχή το καταστατικό της και να επικοινωνήσουμε με κάποιον από τους εμπνευστές της ώστε να μας λύσει κάποιες απορίες σχετικά με την λειτουργία, τους σκοπούς και τη δράση της συγκεκριμένης κίνησης ώστε να ενημερώσουμε και τους επισκέπτες μας. Παρόλα αυτά με τις εξελίξεις και τα προβλήματα στον αγαπημένο μας σύλλογο να έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας η ανάγκη για συσπείρωση του απλού ανώνυμου Αρειανού ώστε να απαιτήσει τα αυτονόητα και να δώσει βροντερό και ουσιαστικό παρών στην γενική συνέλευση της ΛΦΑ στις 6 Φεβρουαρίου.  Με βάση λοιπόν το καλό του ΑΡΗ μας η "ΑΡΗΣ Πρωταγωνιστής" με ανακοίνωση γνωστοποιεί στον κόσμο του ΑΡΗ την ίδρυση της και δηλώνει τις θέσεις της για τα τεκταινόμενα του συλλόγου μας λίγες ημέρες πριν την Γ.Σ. . Επειδή  η ανακοίνωση είναι μεγάλη θα αναδημοσιεύσω τα πιο σημαντικά της σημεία:

"Είμαστε μέλη της μεγάλης  αρειανής οικογένειας. Συναντηθήκαμε στις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης», του Αλεξανδρείου και όπου παίζει η αρειανάρα μας. Συναντηθήκαμε στα μαγαζιά της Παπαναστασίου, στα κυλικεία του Παλέ, στα χιλιόμετρα που διανύσαμε για να υποστηρίξουμε την κιτρινόμαυρη φανέλα. Συναντηθήκαμε στις συνελεύσεις της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ και σε κοινωνικά δίκτυα επικοινωνίας, πάντα με αγωνία για το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας, πάντα περήφανοι για το παρελθόν της, έτοιμοι να βοηθήσουμε ανιδιοτελώς."

" Σκοπό έχουμε η Ένωση Προσώπων να λειτουργήσει ως χώρος διαλόγου, ενημέρωσης και δράσης των φίλων του ΆΡΗ για τα θέματα του συλλόγου μας. Όραμά μας η ενότητα και η συσπείρωση όλων μας γύρω από την ομάδα, έτσι ώστε με θετική δύναμη ο ΆΡΗΣ μας να πρωταγωνιστήσει σε κάθε τμήμα, άθλημα και επίπεδο, σε Ελλάδα αλλά και Ευρώπη. "

"Επιθυμούμε και ζητούμε την ενεργοποίηση τόσο των φιλάθλων που ήδη αποτελούν μέλη στη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ, όσο και όλων όσων θεωρούν ότι πολλά ακόμα πρέπει να γίνουν ή να αλλάξουν όσον αφορά την αγαπημένη μας ομάδα"

"Αιτία της συσπείρωσής μας είναι τα όσα συμβαίνουν στο σύλλογο, τα οποία κάθε άλλο παρά τιμούν την ένδοξη ιστορία του. Δυσβάσταχτα χρέη, κίνδυνος μη αδειοδότησης για τις ΚΑΕ και ΠΑΕ και ένας Α.Σ. οικονομικά τραγικός και διοικητικά απών."

"Σε αυτό το δυσοίωνο περιβάλλον, ο Ερασιτέχνης Α.Σ. απουσιάζει και σιωπά. Δέσμιος της κακοδιαχείρισής του, αδυνατεί να ανταποκριθεί στον ιστορικό του ρόλο, του ελεγκτή και προστάτη των συμφερόντων του ΆΡΗ. Κοντά σε όλα αυτά, η διοίκηση της Λέσχης Φίλων του ΑΡΗ, η οποία αν και αποτελεί μεγαλομέτοχο στην ΠΑΕ, παρ’ όλες τις πραγματικά κραυγαλέες ενδείξεις για την πορεία (κύρια και πρώτιστα την οικονομική) της ομάδας, δεν έχει φανερώσει δείγματα εγρήγορσης."

"Ορισμένοι αναζητούν τη λύση , μέσα από τη διατήρηση στις διοικήσεις των ανθρώπων που οδήγησαν το Σύλλογό μας στην παρούσα κατάσταση. Θεωρούν τους εαυτούς τους αναντικατάστατους, τις προτάσεις τους ως μοναδικές και την παρέα τους ως ιερή αγελάδα, περιγράφοντας το πρόβλημα έξω από αυτούς που το δημιούργησαν. Ζητούν εκ νέου την οικονομική ενίσχυση από τους φιλάθλους του ΑΡΗ, οι οποίοι βεβαίως ποτέ δεν αρνήθηκαν να συνδράμουν όποτε αυτό τους ζητήθηκε στο παρελθόν. Για την εκ νέου όμως συμμετοχή του κόσμου της ομάδας τίθενται δύο προϋποθέσεις:

α) Να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τα πραγματικά οικονομικά στοιχεία της ομάδας και να αποδοθούν οι ευθύνες στις διοικήσεις των τμημάτων και στο ιδιότυπο σύστημα διοίκησης που μας οδήγησε στο σημείο αυτό.

β) Να δημιουργηθούν αξιόπιστοι μηχανισμοί ελέγχου και διαφάνειας οι οποίοι θα μας σέβονται. Γιατί ο ΑΡΗΣ αποτελεί πολύτιμο κομμάτι της οικογένειάς μας. Αλλά όπως και στην οικογένειά μας σεβόμαστε και το τελευταίο ευρώ και ζητάμε κι από τα παιδιά μας να το σέβονται, το ίδιο θα πρέπει να κάνει και η εκάστοτε διοίκηση.

Κι όλα αυτά διότι:

· Δεν είναι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ που διαχειρίστηκαν περί τα 30 εκ. ευρώ έσοδα τα τελευταία 2 χρόνια -τα μεγαλύτερα της ιστορίας του- και αντί να εξυγιάνουν την ομάδα, μας οδήγησαν σε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

· Δεν είναι οι φίλαθλοι του ΆΡΗ που μέσα σε 8 χρόνια δημιούργησαν τόσα χρέη στην ΚΑΕ, ο αριθμός των οποίων ξεπερνά κατά πολλούς τα 2.500.000,00 ευρώ.

· Δεν είναι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ που είχαν την ευθύνη του μεταγραφικού σχεδιασμού και των σπάταλων επιλογών, αν και οι διοικούντες γνώριζαν την οικονομική κατάσταση της Εταιρίας.

· Δεν είναι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ που ανέλαβαν το έργο της οικονομικής εξυγίανσης, μιας εξυγίανσης που δεν έγινε ποτέ.

· Δεν είναι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ που δημιούργησαν ένα ιδιότυπο σύστημα διοίκησης (όπου θεσμοί που πρέπει να λειτουργούν ως «ελεγκτές» -Α.Σ. Λέσχη , δημοσιογράφοι κ.ά.-  ακυρώνουν τον ρόλο τους ), με αποτέλεσμα να απομακρύνονται οι φίλαθλοι από το γήπεδό μας."

"Είναι η ώρα της συμμετοχής και των λύσεων. Η Ένωση Προσώπων «ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ» καλεί όλους τους αρειανούς να συνυπογράψουν την ιδρυτική της διακήρυξη , να συμμετάσχουν στις συναντήσεις της και να τη δυναμώσουν με την παρουσία τους, συνεισφέροντας με τις δικές τους σκέψεις και προτάσεις. Τους καλεί να υποστηρίξουν τον εαυτό τους."

Την ανακοίνωση την υπογράφουν 11 συνΑρειανοί(από τους οποίους προσωπικά δεν γνωρίζουμε κανέναν) μας και υπάρχει και ένα  email επικοινωνίας(Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)  για όλους όσους επιθυμούν να συνυπογράψουν την ανακοίνωση. Η παρέα του PlanetARIS.gr  με γνώμονα πάντα το καλό του ΑΡΗ θα συμμετέχει σε αυτήν την ενέργεια συνυπογράφοντας την ιδρυτική διακύρηξη της "ΑΡΗΣ Πρωταγωνιστής" και θα προσπαθήσει να ενημερώσει τις επόμενες ημέρες τους επισκέπτες της σελίδας με όσες περισσότερες λεπτομέρειες γίνεται  για το συγκεκριμένο θέμα. Είναι υποχρέωση κάθε Αρειανού να αναλογιστεί σε τι σημείο βρίσκεται η ομάδα και αν η Γ.Σ. της ΛΦΑ με τον τρόπο που πάει να οργανωθεί(τεράστια θεματολογία για μια συνέλευση) θα μπορέσει να δώσει λύση ή θα αναλωθούμε σε ένα θέατρο του παραλόγου για ακόμη μια φορά. Η συγκεκριμένη οργανωμένη κίνηση μας δίνει μια ευκαιρία να ενώσουμε τις φωνές μας και να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας σε μια συνέλευση που πιθανόν να θέλουν να παραβρεθούμε  απλά ως χειροκροτητές και χρηματοδότες! Αφήστε τον καναπέ και τα πληκτρολόγια και ελάτε όλοι κοντά στην ομάδα! ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΑΡΗΣ!

Διαβάστηκε 2605 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012 23:25

Πολυμέσα

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!