Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος τα "μαγικά χαρτάκια"!

Posted On Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013 13:59

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τη στιγμή που αυτός ο μεγάλος αθλητής κρέμασε τα παπούτσια του αλλά το γεγονός ότι δεν χρειάστηκαν ούτε 20 ώρες να παραμείνουν ανοιχτα τα εκδοτήρια της ΚΑΕ ΑΡΗΣ  για να εξαντληθούν τα εισιτήρια για τη μεγάλη βραδυά του Νίκου Γκάλη φανερώνει το μέγεθος του ζωντανού θρύλου αλλά και την αγάπη του κόσμου του ΑΡΗ προς το πρόσωπο του. Δεν νομίζω να υπήρχε κανείς εξαρχής που να περίμενε μια διαφορετική εξέλιξη. Ενώ είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι και πολλαπλάσια να ήταν τα διαθέσιμα εισιτήρια από αυτά της χωρητικότητας  του Παλέ θα είχαν εξαφανιστεί και αυτά.

Η αγάπη του κόσμου, η διάθεση των ανθρώπων της ΚΑΕ, οι ενέργειες της συντονιστικής επιτροπής αλλά και η προσμονή του ίδιου του Νίκου Γκάλη δείχνουν ότι στις 7 Μαϊου αυτό που θα γίνει θα μείνει ανεξίτηλο στις καρδιές όλων μας όπως ακριβώς έμειναν και οι μεγάλες στιγμές που μας χάρισε ο Νίκος Γκάλης και τα άλλα παιδιά. Ένα ευχαριστώ για την προσφορά του και ένα συγνώμη για τα ιστορικά εγκλήματα κάποιων συνΑρειανών μας που χρειάστηκε να περάσουν τόσα χρόνια για να γίνει το αυτονόητο θα είναι το μήνυμα του κόσμου προς τον Νίκο Γκάλη εκείνη τη βραδιά. Και μόνο η σκέψη ότι θα σηκωθεί η φανέλα με το νούμερο 6 ανάμεσα στους τίτλους του ΑΡΗ μας στην οροφή του Παλέ προκαλέι ρίγος. Όπως ρίγος προκαλούν τα ονόματα που θα έρθουν για να τιμήσουν τον κορυφαίο αθλητή όλων των εποχών που είχαμε την τύχη να δοξάσει και να δοξαστεί με τη φανέλα του ΑΡΗ μας! Ηηχτικά και βίντεο ντοκουμέντα από την πιο χρυσή εποχή του ΑΡΗ μας θα ξυπνήσουν ευχάριστες μνήμες, θα συγκινήσουν και θα υπενθυμίσουν σε όλους μας τη βαρειά κληρονομιά που κουβαλάμε.

Μου φαίνεται αδιανόητο το να μην παραβρεθώ σε αυτή την εκδήλωση και ένιωσα μια ικανοποίηση όταν η ΚΑΕ ΑΡΗΣ αποφάσισε να κάνει το σωστό δίνοντας προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας για να προμηθευτούν εισιτήριο για την εκδήλωση. Είναι βέβαιο ότι και στο Κλ.Βικελίδης να μπορούσε να στηθεί γήπεδο μπάσκετ πάλι θα γέμιζε ασφυκτικά. Δυστυχώς τα εισιτήρια ήταν ελάχιστα για να καλύψουν την δίψα του κόσμου. Πλέον όποιος για διάφορους λόγους αμέλησε να στηθεί στις ουρές και να πάρει το εισιτήριο του θα πρέπει να ψαχθεί σε συνδέσμους μπας και έχει ξεμείνει κανένα αλλά και σε διάφορους χορηγούς επικοινωνίας που μέσω διαγωνισμών δίνουν κάποια λίγα εισιτήρια. Για τους υπόλοιπους που ήδη έχουμε τα μαγικά χαρτάκια στα χέρια θα μετράμε με αγωνία τις ημέρες!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

Re: Παιχνίδια επιβίωσης

Φίλε ΛΙΟΝΤΑΡΗΣ, χθες γράψαμε για παιχνίδια επιβίωσης και ο βασικός λόγος ήταν ότι έβλεπα την...

 

16.Οκτ.2021


Re: Παιχνίδια επιβίωσης

Εχω πολυ καιρό να σχολιάσω αλλά η σημερινή ήττα δεν με ξάφνιασε καθολου. Αυτό παθαίνεις όταν...

 

16.Οκτ.2021


Re: ΑΡΗΣ – Απόλλων Σμύρνης 0-0 | Κακή εμφάνιση και νέα απώλεια βαθμών

Φίλε Πλάνετ,δεν επέμενα εγώ για κλασικό σέντερ φορ,υποτίθεται ότι αυτός ήταν ο στόχος σε δύο...

 

04.Οκτ.2021


Re: ΑΡΗΣ – Απόλλων Σμύρνης 0-0 | Κακή εμφάνιση και νέα απώλεια βαθμών

Φίλε Quique, μην φθάσουμε στο σημείο να λέμε ότι η μεταγραφική ενίσχυση είναι κάτι το κακό... Εδώ...

 

03.Οκτ.2021


Re: ΑΡΗΣ – Απόλλων Σμύρνης 0-0 | Κακή εμφάνιση και νέα απώλεια βαθμών

Οι πολλές μεταγραφές του Αυγούστου δεν βοήθησαν,η ομάδα δεν έμαθε να παίζει επιθετικά,κάποιοι...

 

03.Οκτ.2021


logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!