Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Σεβασμός στον κόσμο του ΑΡΗ

Posted On Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013 14:10

Μόλις λίγες ημέρες μετά το παιχνίδι του ΑΡΗ με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα όπου η διοίκηση της τοπικής ομάδας αποφάσισε να ορίσει την τιμή του εισιτηρίου στα 20 ευρώ, κάτι που οδήγησε σε ένα σχεδόν άδειο γήπεδο έρχεται μια νέα απόφαση αυτή τη φορά από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ όπου ζητάει από όσους προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας μετά την Κυριακή 13/10 να πληρώσουν κανονικά το εισιτήριο του Σαββατιάτικου αγώνα με τον συμπολίτη κάτι που φυσικά δεν έχει ξανασυμβεί ή τουλάχιστον δεν μπορώ να θυμηθώ να έχει συμβεί τα τελευταία 20 χρόνια περίπου που έχω τη δυνατότητα και αγοράζω εισιτήριο διαρκείας. Μια απόφαση που ισχύει (σύμφωνα με τηλεφωνική επικοινωνία που έγινε με την ΚΑΕ) μόνο για όσους προμηθευτούν εισιτήρια από τους συνδέσμους, αποσκοπεί στο να επιφέρει μερικά 10ευρα κέρδος παραπάνω για την ΚΑΕ και έρχεται σε συνέχεια της "ξαφνικής" μη διάθεσης άλλων εισιτηρίων των 50 ευρώ από χθες το πρωί. Έτσι λοιπόν η διοίκηση της ΚΑΕ δείχνοντας μια πρωτόγνωρη "αντιλαϊκή"  συμπεριφορά φέρεται ακριβώς σαν τον "πανυγυρτζή φίλαθλο" που μετά από  2 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες και επειδή αντίπαλος είναι ο συμπολίτης αποφασίζει να πάει στο γήπεδο έτσι και η ΚΑΕ βρίσκει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τη δίψα του κόσμου για να κερδίσει μερικά ευρώ παραπάνω.

Τα 10 ευρώ παραπάνω που θα δώσουν πολλοί συνΑρειανοί μας δεν είναι ένα χρηματικό ποσό που θα σε αποτρέψει να πας στο γήπεδο ή να αγοράσεις διαρκείας αλλά η όλη κίνηση είναι μια ασέβεια προς τον κόσμο του ΑΡΗ από μια διοίκηση που ως τώρα μας είχε δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Έτσι λοιπόν αγαπητέ Αρειανέ που σκέφτηκες "πονηρά" και ήθελες να μπεις με το εισιτήριο διαρκείας σου στο παιχνίδι με τον "τεράστιο" συμπολίτη θα πρέπει να πληρώσεις 10 ευρώ παραπάνω γιατί:

-- Τι? δεν είχες χρήματα τόσο καιρό και περίμενες 15 του μηνός για πληρωθείς? Ε και εμάς τι μας νοιάζει? Δηλαδή αν ήταν η πρώτη αγωνιστική εντός έδρας τι θα έκανες? ε?

-- Είσαι κλασσικός Έλληνας της τελευταίας στιγμής και περίμενες τώρα για να πάρεις το διαρκείας σου? ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!

-- Τι? Θεωρείς ότι η διοίκηση της ΚΑΕ έπρεπε να σε είχε ενημερώσει εγκαίρως για να κάνεις τα κουμάντα σου? Πλάκα μας κάνεις? Το ξέρεις ότι μιλάς για τη διοίκηση του Αυτοκράτορα? και απαιτείς να σε ενημερώσει? ντροπή σου...

-- Σου φαίνεται λογικό ότι επειδή τα 50ευρα διαρκείας απευθύνονται κυρίως σε συνδεσμίτες όπου πολλοί είναι νεαρότερης ηλικίας ή σε άτομα με περιορισμένη οικονομική δυνατότητα δεν θα έπρεπε να τους επιβαρύνουμε και άλλο οικονομικά? είσαι χαζός? είναι αυτό λογικό???

-- Τι είπες? Επειδή θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το ντέρμπι που έρχεται και να πάρουμε από τον κοσμάκη όσα παραπάνω ευρώ μπορούμε κάνοντας κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, ειλικρινά πιστεύεις ότι δεν σεβόμαστε τους φιλάθλους μας?!?!

-- Τι? Αφού είναι έτσι δεν θα πάρεις διαρκείας και αν χάσουμε δεν θα ξαναέρθεις στο Παλε? Άντε ρε πανηγυρτζή από εδώ...

Πραγματικά είναι λυπηρό και οξύμωρο μια διοίκηση που έχει κάνει τόσα σωστά πράγματα σε μια τόσο δύσκολη χρονικά στιγμή για τον μπασκετικό ΑΡΗ να δείχνει μια τόσο αλαζονική συμπεριφορά απέναντι στον ίδιο της τον κόσμο. Μάλιστα είναι ακόμη πιο περίεργο όταν επανειλημμένα έχουμε ακούσει ανθρώπους της διοίκησης να ζητάνε τη στήριξη του κόσμο και να δηλώνουν κατηγορηματικά ότι ο Αρειανός φίλαθλος δεν θα πρέπει να έχει νοοτροπία πανηγυρτζή. Τέλος θα σας υπενθυμίσω ότι και οι άνθρωποι τους οποίους διαδεχθήκατε στη διοίκηση της ΚΑΕ είτε μιλάμε για αμέτοχους-μετόχους, είτε για golden boys, είτε για νοικοκυραίους, σαν σωτήρες ήρθαν σε μια δύσκολη στιγμή(όπως και εσείς), έβαλαν μια τάξη οικονομικά και αγωνιστικά στην ομάδα(όπως και εσείς), κατάφεραν να φέρουν επιτυχίες-τίτλους(όπως δεν έχετε καταφέρει ακόμη εσείς) και φεύγοντας άφησαν πίσω τους καμένη γη όπως… κανείς δεν ξέρει αν θα κάνετε το ίδιο και εσείς. Διοίκηση, παίκτες και προπονητές έρχονται και παρέρχονται. Ο κόσμος του ΑΡΗ ήταν, είναι και θα είναι πάντα εκεί...

ΥΓ. Το παραπάνω άρθρο δεν έχει σκοπό να αποτρέψει κανέναν φίλο της ομάδος να πάει στο γήπεδο ή να αγοράσει διαρκείας. Ούτε έχει σκοπό να ισοπεδώσει όλες τις εξαιρετικές ενέργειες και όσα έχει πετύχει η συγκεκριμένη διοίκηση. Όπως όμως λέμε τα καλά έτσι θα πρέπει να καυτηριάζουμε και τα κακώς κείμενα.

ΥΓ2. Ντου στα διαρκείας! Όλοι στο Παλε!

 

15:32 ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ

" Με αφορμή άστοχες τοποθετήσεις ανενημέρωτων δημοσιογράφων σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας και τα εισιτήρια του αγώνα της 2ης αγωνιστικής της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ 2013-2014 με τον ΠΑΟΚ (19/10, 21:30), η Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ θέλει να διευκρινίσει τα εξής:

Τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν προμηθευτεί οι φίλαθλοι της ομάδας μας, ισχύουν κανονικά για το παιχνίδι του Σαββάτου. Τα εισιτήρια διαρκείας για τη θύρα 5-6 διατίθενται πλέον μόνο από τους Συνδέσμους και όσοι έχουν εκδόσει ήδη διαρκείας για το πέταλο ισχύει κανονικά.

Οι Σύνδεσμοι θα μπορέσουν να εκδόσουν νέα διαρκείας για τη θύρα 5-6 μετά από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, λόγω του ότι οι ελεύθερες θέσεις έχουν πωληθεί ως εισιτήρια αγώνα.

 

Ελπίζουμε οι όψιμοι «ανησυχούντες» για το ρεπορτάζ της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ να απευθύνονται στο Γραφείο Τύπου την επόμενη φορά για περισσότερες πληροφορίες."

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ως ένα σημείο λογικό αυτό που λέει η ΚΑΕ μιας και για λόγους ασφαλείας δεν πρέπει να πουληθούν παραπάνω εισιτήρια από τις διαθέσιμες θέσεις αλλά εξακολουθώ να μην κατανοώ τα εξής:

1) Γιατί αυτό ισχύει(όπως μου είπαν τηλεφωνικά) μόνο για την Θ5-6 και όχι για όλες τις θύρες?

2) Γιατί δεν βγήκε εγκαίρως μια ανακοίνωση από την προηγούμενη εβδομάδα ή ακόμη πιο πριν για να ενημερωθεί ο κόσμος?

 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

Re: Με ανεβασμένη ψυχολογία για άλλους 3 βαθμούς!

Η ομάδα όπως δείχνει βελτιώνεται. Αρκεί να μην έχουμε άλλα πισωγυρίσματα όπως με τα Γιάννενα. Και...

 

07.Δεκ.2021


Re: Με ανεβασμένη ψυχολογία για άλλους 3 βαθμούς!

Οπως γράφεις μπορούμε να παίξουμε σήμερα με δύο αμυντικά χαφ και κλασικό δεκάρι φίλε...

 

05.Δεκ.2021


Re: Το ίδιο σοβαρός και αποτελεσματικός

Θα χρειαστεί και πάλι έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού ,δηλαδή οι σωστές επιλογές από τον...

 

01.Δεκ.2021


Re: Ποακ – ΑΡΗΣ 0-1 | Ξεγύμνωμα της εξυγίανσης στο νέο σκάνδαλο της Τούμπας!

3 χρόνια συνεχόμενα θα είχαμε 3 νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι κλέφτες δεν μας...

 

29.Νοε.2021


Re: Ποακ – ΑΡΗΣ 0-1 | Ξεγύμνωμα της εξυγίανσης στο νέο σκάνδαλο της Τούμπας!

Η ομάδα μπορεί να παίξει πολλά συστήματα αρκεί οι παίκτες να βρουν ρυθμό και μια σταθερά στην...

 

29.Νοε.2021


logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!