Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021

#ΜΠΑΣΚΕΤ

ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ: Η μεγάλη επιστροφή!

Posted On Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014 20:56

Είδηση βόμβα έσκασε σήμερα το μεσημέρι με την ΚΑΕ να ανακοινώνει την επιστροφή του Νίκου Γκάλη στον ΑΡΗ μας, 22 ολόκληρα χρόνια μετά από εκείνη την ημέρα που εκδιώχθηκε από τον σύλλογο της καρδιάς του.  Μια κίνηση που σκορπάει ενθουσιασμό και δείχνει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ότι άπαντες στην διοίκηση της ΚΑΕ είναι αποφασισμένοι να επισπεύσουν την επιστροφή του Αυτοκράτορα στον θρόνο του. Ο δρόμος είναι σίγουρα μακρύς αλλά με παρουσίες σαν και αυτές του αξεπέραστου Νίκου Γκάλη το ταξίδι μπορεί να γίνει σαφώς πιο απολαυστικό.

Δεν χρειάζεται να μπερδεύουμε την συγκεκριμένη κίνηση με άλλες όπως είναι η άρση του απαγορευτικού, η εύρεση προπονητή και η διαμόρφωση του ροστερ μιας και μόνο η παρουσία του Νίκου Γκάλη στην διοίκηση της ΚΑΕ είναι αρκετή από μόνη της για να προσφέρει μια άλλη δυναμική στον μπασκετικό ΑΡΗ. Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν από μόνα τους. Ήδη η αίσθηση που έχει κάνει η συγκεκριμένη είδηση σε όλη την  Ελλάδα  και ιδιαίτερα στο μπασκετικό κοινό δείχνει και το τι πρόκειται να ακολουθήσει.Το τηλεφώνημα στήριξης από τον Π.Γιαννάκη και η αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για να αναλάβει τον ρόλο του προπονητή είναι απλά ο απόηχος αυτής της είδησης-βόμβας. Ο ρόλος του "πρεσβευτή της ανασυγκρότησης" του ΑΡΗ όπως επισημάνθηκε από την ΚΑΕ είναι ο ιδανικός για τον συγκεκριμένο άνθρωπο που όπως στο παρελθόν μας έδειξε πάνω στο παρκέ τον δρόμο προς την κορυφή, αυτή την φορά μπορεί να το κάνει εκτός παρκέ!

Εγκλωβισμένοι στην δυσωδία που εκπέμπει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και όσοι την γυροφέρνουν, αγνές προσπάθειες σαν και αυτές του κυρίου Αρβανίτη και των υπολοίπων μελών της ΚΑΕ φανερώνουν ότι παρά τα όποια λάθη και αδυναμίες, όταν υπάρχει ειλικρίνα, θέληση και αγάπη για τον ΑΡΗ κάθε εμπόδιο μπορεί να προσπεραστεί. Τα συγχαρητήρια μας στην ΚΑΕ που μετά την πετυχημένη εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη κατάφερε να διορθώσει άλλο ένα ιστορικό λάθος της οικογένειας του ΑΡΗ και να ξαναφέρει τον "γκάνγκστερ" πίσω στην οικογένεια του σε ενεργό ρόλο! Δεν πρόκειται ποτέ να κριθεί για την διοικητική του προσφορά μιας και η συνολική του προσφορά στον σύλλογο που λέγεται ΑΡΗΣ είναι ανεκτίμητη. Η παρουσία του και μόνο όμως, αποτελεί για όλους μας έμπνευση!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

Re: ΑΡΗΣ – Απόλλων Σμύρνης 0-0 | Κακή εμφάνιση και νέα απώλεια βαθμών

Φίλε Πλάνετ,δεν επέμενα εγώ για κλασικό σέντερ φορ,υποτίθεται ότι αυτός ήταν ο στόχος σε δύο...

 

04.Οκτ.2021


Re: ΑΡΗΣ – Απόλλων Σμύρνης 0-0 | Κακή εμφάνιση και νέα απώλεια βαθμών

Φίλε Quique, μην φθάσουμε στο σημείο να λέμε ότι η μεταγραφική ενίσχυση είναι κάτι το κακό... Εδώ...

 

03.Οκτ.2021


Re: ΑΡΗΣ – Απόλλων Σμύρνης 0-0 | Κακή εμφάνιση και νέα απώλεια βαθμών

Οι πολλές μεταγραφές του Αυγούστου δεν βοήθησαν,η ομάδα δεν έμαθε να παίζει επιθετικά,κάποιοι...

 

03.Οκτ.2021


Re: Ατρόμητος – ΑΡΗΣ 1-3 | Νίκη «δια πυρός και σιδήρου» στο Περιστέρι!

O Εντιαγέ για την ώρα δεν μπορεί να μπει σε καλούπια ως προς τη θέση και το στυλ που αγωνίζεται....

 

01.Οκτ.2021


Re: Ατρόμητος – ΑΡΗΣ 1-3 | Νίκη «δια πυρός και σιδήρου» στο Περιστέρι!

Πρώτον ο Εντιαγέ δεν είναι αμυντικό χαφ,είναι οχτάρι φίλε Πλάνετ.Και η είσοδος του Ματίγια στο...

 

01.Οκτ.2021


logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!