Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Και εγένετο... "Nick Galis Cup" !!!

Posted On Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2014 16:54

Η σημαία του ΑΡΗ πρέπει να μείνει ψηλά πάση θυσία παρά τα όποια προβλήματα ταλανίζουν τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ αλλά και την μετριότητα που χαρακτηρίζει τον μπασκετικό τα τελευταία χρόνια. Ο σημαιοφόρος έχει βρεθεί και με μπροστάρη τον έναν και μοναδικό Νίκο Γκάλη όλα φαίνονται σιγά σιγά να παίρνουν τον δρόμο τους. Η επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ του 1ου Διεθνές Τουρνουά Nick Galis Cup είναι γεγονός και η γέννηση ενός πανευρωπαϊκού θεσμού με έδρα το Αλεξάνδρειο Μέλαθρον σε κιτρινόμαυρο φόντο είναι μια κίνηση από αυτές που ο Αρειανός έχει ανάγκη την δεδομένη χρονική στιγμή πιο πολύ από κάθε άλλη φορά!

ΤΣΣΚΑ, Παναθηναϊκός και Μπάνβιτ θα είναι οι πρώτοι φιλοξενούμενοι του ΑΡΗ μας σε αυτό το παρθενικό τουρνουά που θα διεξαχθεί στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου κάτι που φανερώνει την δυναμική που έχει ακόμη και σήμερα το όνομα του Νίκου Γκάλη αλλά και του ΑΡΗ παρά τις δύσκολες συγκυρίες. Μια ΤΣΣΚΑ που πρωταγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό στερέωμα και ένας Παναθηναϊκός που πέρα από την δυνατή ομάδα που έχει συμμετέχει στο συγκεκριμένο τουρνουά κόντρα στην φιλοσοφία του προέδρου που σύμφωνα με τα δείγματα γραφής που μας έχει δώσει ως τώρα, σιχαίνεται κάθε τι αγνό και θετικό που δεν έχει ως επίκεντρο τον Παναθηναϊκό. Ενώ και η συμμετοχή της Μπάνβιτ που είναι η φετινή έκπληξη του Τούρκικου πρωταθλήματος αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να θυμηθούμε την "ιδιαίτερη σχέση" μας με τους Τούρκους. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ φαίνεται να έχουν καταλάβει στο απόλυτο τι σημαίνει αυτή η επανασύνδεση με τον Νίκο Γκάλη και δείχνουν αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την τεράστια ευκαιρία που δίνεται στην ομάδα μας και όλες τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας. 

Κόντρα στις άσχημες λογικές των προηγούμενων χρόνων όπου ήθελαν την ομάδα κρυμμένη μακριά από  τα φώτα της δημοσιότητας ώστε να αποφευχθεί και η παραμικρή κριτική, στην χειρότερη περίπτωση θα έχουμε στις 20 Σεπτεμβρίου τα αποκαλυπτήρια του ΑΡΗ. Έτσι για να θυμηθούμε εκείνες τις εποχές όπου με αγωνία περιμέναμε το πρώτο επίσημο φιλικό της ομάδος στο Παλέ για να δούμε τον νέο ΑΡΗ που χτίζεται. Στο γιατί αυτό ξαφνικά κόπηκε και αποφασίσθηκε η ομάδα να κρύβεται από τον κόσμο της είναι κάτι στο οποίο μπορούμε να δώσουμε πολλές εξηγήσεις αλλά θα το αφήσουμε για την ώρα... Ημέρα χαράς σήμερα για κάθε Αρειανό που βλέπει επιτέλους να γεννιέται ένας θεσμός που έπρεπε να αποτελεί κάθε Σεπτέμβρη σημείο αναφοράς εδώ και περίπου 20 χρόνια. Τα εισιτήρια για το τουρνουά πότε κυκλοφορούν????