Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστροφή στο Παλέ με παιχνίδι-παγίδα

Posted On Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 09:52

Επιστροφή μετά από 2 αγωνιστικές στο Παλέ για την αγαπημένη μας ομάδα σε μια προσπάθεια να επιστρέψει και στις νίκες αλλά παράλληλα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την απογοητευτική εμφάνιση στην Πάτρα. Παράλληλα θα προσπαθήσει να αυξήσει και την διαφορά στην βαθμολογία από την ΑΕΚ, την ομάδα που μοιάζει η πιο επικίνδυνη για να μπει σφήνα στην μάχη της τετράδας μιας και η Ένωση αγωνίζεται αύριο στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο ΚΑΟΔ από την άλλη μπορεί φέτος να είναι μια από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος αλλά οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις έχουν αλλάξει σημαντικά την εικόνα του. Τρότερ, Παπαμακάριος και Τσαλδάρης δεν υπήρχαν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και είναι παίκτες που παίρνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Από την άλλη σημαντική είναι η απουσία του Ζάρα που είναι ο πρώτος σκόρερ των Δραμινών και παραλίγο στον πρώτο γύρο να γυρίσει το παιχνίδι μόνος του. Στο δικό μας στρατόπεδο η απουσία του Τόμας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη μιας και πολύ δύσκολα ο Δ.Πρίφτης να ρισκάρει κάποια υποτροποή του Αμερικάνου παίκτη σε ένα παιχνίδι όπου τα προγνωστικά λένε ότι και χωρίς τον Τόμας η νίκη θα έρθει. Μεγάλο βάρος θα πέσει και πάλι στον Αντεγκμπόγιε που ήταν από τους βασικούς υπαίτιους της ήττας την περασμένη αγωνιστική. Η ήττα στην Πάτρα δεν ήταν αυτό που πόνεσε τόσο όσο η εικόνα μιας ανήμπορης ομάδας να αντιδράσει στην πίεση των Πατρινών. Περιμένουμε να δούμε έναν ΑΡΗ που θα λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα με περισσότερο μυαλό και ψυχραιμία δείχνοντας ότι αυτό που είδαμε την προηγούμενη αγωνιστική ήταν απλά μια κακή παρένθεση.

Παρά τις 3 ανόητες ήττες από Κολοσσό εντός και Αμαλιάδα, Πανιώνιο εκτός ο ΑΡΗΣ είναι για τα καλά σε τροχιά 4αδας. Αρκεί φυσικά να μην δείξει τις γνωστές τάσεις αυτοκτονίας που δείχνει αυτή η ομάδα όταν βρίσκεται κοντά στο να πετύχει κάτι καλό. 2 νίκες μακριά από την 3η θέση και 2 ήττες διαφορά από το να μείνει εκτός 4αδας. Στο χέρι μας είναι και θα πρέπει πάση θυσία να εκμεταλλευτούμε αυτό το προβάδισμα. Γιατί αν η ΑΕΚ που ήταν εξαφανισμένη εδώ και χρόνια από τον μπασκετικό χάρτη επιστρέφει ξαφνικά και έτσι απλά σε ξεπερνάει με συνοπτικές διαδικασίες τότε σίγουρα κάτι τέτοιο θα μας φέρει αντιμέτωπους με μια σκληρή και άκρως απογοητευτική πραγματικότητα... Για αυτό στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις και στις 17.00 δίνουμε βροντερό παρών στο Παλε! Και μην ξεχνάμε κυκλοφορούν και τα διαρκείας του Β γύρου σε άκρως ελκυστικές τιμές!

ΥΓ. Οι χαμηλοί τόνοι της ΚΑΕ για άλλη μια φορά έπιασαν τόπο... Μετά τον προκλητικό ορισμό του Αναστόπουλου, την τραγική διαιτησία στην Πάτρα ήρθε και η κλήση σε απολογία για μια μικροένταση διάρκειας ενός λεπτού...

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!