Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαρκείας, φιλικά και αποκαλυπτήρια Λάσκαρη!

Posted On Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 12:42

Το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων για τον Αρειανό οπαδό που από την μια βιώνει την απόλυτη ποδοσφαιρική μιζέρια και από την άλλη ζει μια ονειρική κατάσταση στον μπασκετικό ΑΡΗ με τον Νίκο Λάσκαρη στο τιμόνι της ΚΑΕ να δείχνει αποφασισμένος να αναμορφώσει τα πάντα στην ιστορική ομάδα μας. Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδος μπορεί να καθυστερούν ακόμη αλλά η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας αλλά και η έναρξη των φιλικών παιχνιδιών προετοιμασίας είναι αρκετά για να κρατήσουν τον ενθουσιασμό όλων μας στα ύψη!

232 εισιτήρια διαρκείας πουλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες κάτι που δείχνει σε μεγάλο βαθμό την τρέλα και ανυπομονησία του Αρειανού για τον φετινό ΑΡΗ. Οι μεταγραφές πολλών ποιοτικών αθλητών,  οι "εμπορικές εξωγηπεδικές" κινήσεις όπως το μουσείο, η ανακαίνιση των αποδυτηρίων, η φίρμα ένδυσης Nick Galis σε συνδυασμό με την οικονομική εξυγίανση της ΚΑΕ μόνο απαρατήρητη δεν έχει περάσει από τον κόσμο της ομάδος. Μπορεί με μια πρώτη ματιά να μας φάνηκαν λίγο τσουχτερές τιμές και να μείναμε στην απουσία ειδικών προσφορών για ανέργους, κατοίκους εκτός Θεσσαλονίκης κτλ. αλλά αν κανείς μετρήσει τα παιχνίδια και αναλογιστεί όλα αυτά που έχουν γίνει τότε θα πρέπει να συμφωνήσει ότι στον ΑΡΗ που οραματιζόμαστε το "ξεπούλημα" εισιτηρίων δεν κολλάει. Βέβαια όπως αναφέρει και η ΚΑΕ στην επίσημη ανακοίνωση της για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα ακολουθήσουν σύντομα και κάποιες εκπλήξεις και προνόμια αλλά το σίγουρο είναι ότι όσοι βρεθούμε και φέτος στο Παλέ δεν θα το μετανιώσουμε! Και όλη αυτή η τρέλα χωρίς καν να έχει γίνει ένα φιλικό και να έχουμε εικόνα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Το φετινό πρόγραμμα προετοιμασίας περιλαμβάνει πάρα πολλά φιλικά παιχνίδια κάτι που προσωπικά θεωρώ το πιο σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας. Άλλωστε ένας επαγγελματίας αθλητής που σέβεται τον εαυτό του οφείλει πρώτα ο ίδιος στον εαυτό του να διατηρεί καλή φυσική κατάσταση και να βελτιώνει τα αθλητικά του προσόντα. Πολύ δύσκολα αθλητής που δεν προσέχει μέσα στις λίγες ημέρες της προετοιμασίας να καταφέρει να αλλάξει δραματικά την φυσική κατάσταση του. Για αυτό ανυπομονούμε όλοι να δούμε τον Αυτοκράτορα να χτίζεται πάνω στο παρκέ και από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα να βρίσκει την χημεία της και να παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερη. Το σημερινό φιλικό παιχνίδι με τους Μαχητές Πεύκων είναι το πρώτο ξεμούδιασμα για τους παίκτες του Δ.Πρίφτη θα είναι κεκλεισμένων των θυρών αλλά στις 11 του μήνα στα "Μαυροσκούφεια" που θα γίνουν στο Παλέ θα έχουμε την ευκαιρία όλοι μας να δούμε για πρώτη φορά τον νέο ΑΡΗ. Μάλιστα εκτός από το σημερινό φιλικό θα έχουν προηγηθεί και 2 ακόμη στο Πράβετς της Βουλγαρίας οπότε η ομάδα θα είναι ελαφρώς πιο έτοιμη. Αναλυτικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας και των φιλικών μπορείτε να το δείτε εδώ.

Με όλα αυτά που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στον ΑΡΗ μας φαντάζει πολύ περίεργο ότι αύριο 4/9 ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα δώσει μόλις την ΠΡΩΤΗ συνέντευξη τύπου! Αφού έχουν προηγηθεί αμέτρητες ώρες διαβουλεύσεων με την διοίκηση Αρβανίτη και τους νομικούς, Αφού έχει στείλει χρήματα για το πρώτο μικρό πακέτο μετοχών. Αφού έχει αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΚΑΕ και έχει πάρει έγκριση από την ΕΕΑ. Αφού έχει κάνει ηχηρές μεταγραφές. Αφού έχει ασχοληθεί με εμπορικά ζητήματα όπως τα αποδυτήρια και την συμφωνία με τον Νίκο Γκάλη για φίρμα ένδυσης. Μετά από όλα αυτά ο Νίκος Λάσκαρης θα παρουσιαστεί στον κόσμο του ΑΡΗ...  Το είχαμε γράψει και παλαιότερα και θα το ξαναγράψουμε γιατί το πιστεύουμε 100%. Ο Νίκος Λάσκαρης έχει καταφέρει να κάνει τον κόσμο να νιώθει ότι η φετινή χρονιά είναι πετυχημένη πριν καν ολοκληρωθεί! Δύσκολα το αγωνιστικό να καταφέρει να χαλάσει τις εντυπώσεις που ήδη έχουν δημιουργηθεί. Η επιτυχία του μπασκετικού ΑΡΗ με τον Ν.Λάσκαρη στο τιμόνι και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και όλοι μας θα πρέπει να τρέξουμε να "καπαρώσουμε" το καρεκλάκι μας στο Παλέ! ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ !!! ΟΛΟΙ  ΣΤΟ ΠΑΛΕ!!!

ΥΓ. Δεν αμφιβάλλω ότι το εμπορικό τμήμα της ΚΑΕ έχει το δικό της σκεπτικό για τα εισιτήρια διαρκείας αλλά ίσως έπρεπε να το δει λίγο διαφορετικά το θέμα. Οι χαμηλές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας και οι "τσουχτερές" στα μεμονωμένα εισιτήρια κάθε αγώνα θα μπορούσε να έχει περισσότερα οφέλη. Ακόμη και οικονομικά. Σίγουρα οι αμιγώς μπασκετικοί δεν θα άφηναν την ευκαιρία να πάει χαμένη για να καπαρώσουν μια θέση ενώ οι αυτοί που περιμένουν συγκεκριμένα ντέρμπι για να κάνουν το κομμάτι τους και να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα θα το σκεφτούν λίγο παραπάνω αν είναι να πληρώσουν κάτι παραπάνω.

ΥΓ2. Εντάξει, το ξέρουμε η περίπτωση Μπουρούση είναι υπερβολική για τα σημερινά δεδομένα της ομάδος. Με λίγο υπομονή όμως και μια οικονομική θυσία αν έρθει ο διεθνής σέντερ στο Παλέ όχι 3000 διαρκείας αλλά sold out διαρκείας θα έχουμε. Λάσκαρη τρέλανε μας!!!

ΥΓ3. Πρώτο επίσημο παιχνίδι με την ΑΕΚ σε νοκ άουτ αγώνα για το κύπελλο?!?!? Και Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός κληρώθηκαν μεταξύ τους?!?!?  Έ ρε γούστα που θα βγάλουμε φέτος!!!!