Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έτοιμος για το καλωσόρισμα... στον Στηβ!

Posted On Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 22:09

Με φόντο τα δύσκολα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν στα τέλη του Νοεμβρίου και μέσα στον Δεκέμβρη ο ΑΡΗΣ μας υποδέχεται αύριο το απόγευμα την Καβάλα. Μια Καβάλα που έχει αρχίσει άσχημα και με τον ερχομό του συμπαθή Στήβ Γιατζόγλου στον πάγκο της σκοπεύει να σώσει την φετινή χρονιά και να κερδίσει την παραμονή της. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι με συνοπτικές διαδικασίες να κάνουμε τους Καβαλιώτες να σκεφτούν την  αγωνιστική τους ανάσταση από την επόμενη αγωνιστική.

Στον αγώνα με την Τραμπζονσπόρ ο ΑΡΗΣ αν και δεν έπιασε κάποια εξαιρετική απόδοση κατάφερε χάρη στην μαχητικότητα των παικτών του και τον επιθετικό οίστρο του Ζάρα να πάρει μια σχετικά εύκολη νίκη σε ένα παιχνίδι που το περιμέναμε πολύ πιο δύσκολο. Αντιθέτως με την Καβάλα δεν περιμένουμε ουσιαστική αντίδραση και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει ο Δ.Πρίφτης να το εκμεταλλευτεί. Όχι για να μας πείσει ότι ο Τσούπκοβιτς είναι ο παίκτης που μπορεί να λύσει τα προβλήματα της ομάδος και ότι δεν χρειαζόμαστε ψηλό αλλά για να καταφέρει να διορθώσει σημαντικές αδυναμίες στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι. Θα είναι κρίμα να δούμε ένα παιχνίδι παρόμοιο με αυτό κόντρα στην Στεάουα και στα Τρίκαλα όπου απλά πήραμε τη νίκη χωρίς να δούμε ούτε ίχνος βελτίωσης. Όταν μια ομάδα λειτουργεί σωστά τότε η βελτίωση είναι μονόδρομος. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για κάθε παίκτη ατομικά μιας και οι περισσότεροι έχουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους και αυτό ως τώρα φαντάζει ως ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα του φετινού ΑΡΗ.

Για τον Στήβ Γιατζόγλου ότι και να πούμε είναι λίγο. Έμας τους πιο παλιούς μας θυμίζει την χρυσή εποχή του μπάσκετ που λατρέψαμε και παράλληλα μας αφήνει και ένα παράπονο που ένας τεράστιος μπασκετικός σύλλογος όπως είναι ο ΑΡΗΣ δεν έχει στις τάξεις τέτοιες προσωπικότητες σε μόνιμη βάση. Ναι μεν ο Νίκος Γκάλης είναι ο σπουδαιότερος όλων αλλά εκτός του μπασκετικού Θεού ο ΑΡΗΣ θα έπρεπε να εκπροσωπείται από ανθρώπους που έζησαν την Αυτοκρατορία από πρώτο χέρι. Όλα αυτά όμως ελάχιστη σημασία έχουν μιας και αυτό που μετράει είναι η ομάδα να προοδεύει πάνω στο παρκέ. Για αυτό λοιπόν αύριο θέλουμε νίκη και καλή εμφάνιση!

ΥΓ. Ελπίζουμε τα παιδιαρίσματα της Τετάρτης να μην επαναληφθούν και αύριο. Δεν χρειάζεται κανείς να πεισθεί για τίποτα... όποιος έχει μάτια βλέπει.

ΥΓ2. Η φωτογραφία αφιερωμένη σε μια μεγάλη μορφή του Ελληνικού μπάσκετ που μας φέρνει πολλές ευχάριστες(και μερικές δυσάρεστες αναμνήσεις).