Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σοβαρός και συγκεντρωμένος για το νέο διπλό

Posted On Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016 11:08

Άλλη μια επικίνδυνη έξοδος για την ομάδα μας σε λίγες ώρες από τώρα όπου θα αντιμετωπίσει την Καβάλα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις 2 ομάδες αλλά για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Η Καβάλα παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να σωθεί την ίδια στιγμή που η αγαπημένη μας ομάδα έχει βάλει πλώρη για την 3η θέση γνωρίζοντας ότι ήττες σε παιχνίδια σαν το σημερινό δεν επιτρέπονται. Άλλωστε μετά το θριαμβευτικό πέρασμα της ΑΕΚ από την Πάτρα έχει γίνει κατανοητό ότι τα περιθώρια στραβοπατήματος είναι ελάχιστα.

Η Καβάλα είναι πολύ διαφορετική ομάδα από αυτή που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Ο ερχομός του Στήβ Γιατζόγλου και οι αλλαγές στο ρόστερ έχουν κάνει την Καβάλα μια άκρως επικίνδυνη ομάδα που κανείς δεν μπορεί να κοιτάξει υπεροπτικά. Πέρα από την επιβλητική νίκη επί των Τρικάλων και την εκτός έδρας νίκη-έκπληξη στην Αμαλιάδα (ναι κέρδισε τον Κόροιβο...) οι εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών δείχνουν μια ομάδα μεταμορφωμένη προς το καλύτερο. Και αυτό χωρίς τον τραυματία Χρήστο Ταπούτο που ούτε σήμερα θα αγωνιστεί. Όταν μιλάμε όμως για μια κόντρα ανάμεσα σε ΑΡΗ και Καβάλα τότε τα πάντα κρίνονται αποκλειστικά από τη δική μας απόδοση. Ο σοβαρός ΑΡΗΣ που δεν θα υποτιμήσει τον αντίπαλο του και θα δείξει την απαραίτητη προσήλωση κυρίως στην άμυνα μπορεί να περάσει άνετα από την Καβάλα όπως παραδοσιακά έχει κάνει αμέτρητες φορές. Η εμφάνιση με τον Κόροιβο πρέπει να είναι οδηγός και για τη σημερινή αναμέτρηση και ακριβώς με τον ίδιο τρόπο οι παίκτες του Δ.Πρίφτη να διαλύσουν και το σύνολο του Στήβ Γιατζόγλου.

Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε αναφερθεί στο πρόγραμμα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Η 3η θέση είναι στο χέρι μας και θα πρέπει αυτό το προβάδισμα ενόψει των πλέιοφς να το αποκτήσουμε πάση θυσία. Η ΑΕΚ φαίνεται να τα καταφέρνει στα εκτός έδρας οπότε οι απώλειες που μπορεί να έχει είναι πολύ συγκεκριμένες. Εμείς από την άλλη θα πρέπει να αποδείξουμε ότι "λάθη" όπως αυτά με τον Κόροιβο και τον Κολοσσό ανήκουν στο παρελθόν και πλέον με ένα παιχνίδι την εβδομάδα(από την επόμενη αγωνιστική) είμαστε ασταμάτητοι. Πάμε για το διπλό στο "εξοχικό" μας στην Καβάλα!