Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρεμιέρα στο Παλέ με κύπελλο!

Posted On Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016 10:51

Μετά από μια παρατεταμένη "καλοκαιρινή περίοδο" όπου τα ρεπορτάζ περί της προετοιιμασίας και οι φιλικές αναμετρήσεις δεν μας εξιτάρουν και τόσο, ήρθε η στιγμή για το Παλέ να φορέσει τα γιορτινά του και όλοι μας να υποδεχθούμε τον Αυτοκράτορα στη νέα του αυτή προσπάθεια! Η αδύναμη Κύμη φαντάζει ο ιδανικός αντίπαλος για να κάνει η αγαπημένη μας ομάδα τα πρώτα της "επίσημα" βήματα στην φετινή αγωνιστική σεζόν. Και όλα αυτά για τον θεσμό του κυπέλλου όπου φέτος ευελπιστούμε να έχει φθάσει η στιγμή όπου θα σηκώσουμε το κεφάλι και θα βρωντοφωνάξουμε ότι το θέλουμε δικό μας και δεν θα κρυφθούμε πίσω από κληρώσεις και λοιπές δικαιολογίες.

Η νεοφώτιστη στην Basket League Κύμη που ιδρύθηκε μόλις το 2010(επανιδρύθηκε για την ακρίβεια) κατάφερε με συνεχόμενες ανόδους να φτάσει πολύ γρήγορα στην κορυφαία Ελληνική κατηγορία αλλά σύμφωνα με το τωρινό της ρόστερ θα πρέπει να ματώσει για να παραμείνει στην κατηγορία. Πέρα από κάποιους Αμερικανούς και ιδιαίτερα την προσωπική αδυναμία τον Ελ Αμιν(το καλό και οικονομικό 3αρι που επι χρόνια αναζητούσαμε) δεν έχει να επιδείξει τίποτα άλλο. Φυσικά σε παιχνίδια σαν το σημερινό η νίκη είναι κάτι το αυτονόητο, αδιαπραγμάτευτο που δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος για να το αναλύσει κάποιος παραπάνω. Οπότε η προσοχή όλων μας θα επικεντρωθεί στην απόδοση της ομάδος που για πρώτη φορά θα τη δούμε από κοντά να αγωνίζεται υπερπλήρης. Χωρίς κενά στη θέση 4, χωρίς τραυματίες και απόντες. Όπως τονίσαμε από την αρχή που έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος, το πρόγραμμα φαντάζει ιδανικό για ένα καλό ξεκίνημα που θα δώσει στην ομάδα τον χρόνο που χρειάζεται για να δουλέψει αλλά και την αυτοπεποίθηση για να μεγαλουργήσει. Η κλήρωση του κυπέλλου και η πρόκριση του σημερινού μας αντιπάλου αντί του Πανιωνίου που θα αντιμετωπίζαμε εκτός έδρας βοηθάει ακόμη πιο πολύ την προετοιμασία της ομάδος. Ας το εκμεταλλευτούν αυτό οι παίκτες μας και ας μας προσφέρουν μια νίκη  μαζί με καλή εμφάνιση που θα μας ανοίξει και άλλο την όρεξη για τη συνέχεια!

Ένα από αυτά που πέρασε στα "ψιλά γράμματα" τις προηγούμενες ημέρες αλλά έκανε πολλούς από εμάς να χαρούμε και να φωνάξουμε "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ" ήταν η συνέντευξη του Βίτκορ Σανικίντζε. Ο Γεωργιανός που ΄βάσει βιογραφικού είναι ο πιο έμπειρος παίκτης της ομάδος με τις περισσότερες παραστάσεις σε υψηλό Ευρωπαϊκό επίπεδο ξεστόμισε πράγματα που στον Αρειανό έχουν λείψει και έχει ανάγκη να τα ακούει από αυτούς που εκπροσωπούν την αγαπημένη του ομάδα. Αναφέρθηκε στο περσινό παράδειγμα της Λέστερ(μπάτζετ???), στα αδύνατα που μπορούν να γίνουν δυνατά και τόνισε ότι βάσει της ιστορίας του ο ΑΡΗΣ μας είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Καλό είναι λοιπόν αυτές τις δηλώσεις να τις ακούσουν παίκτες, τεχνικό τιμ, παράγοντες και δυστυχώς θα πούμε και συνοπαδοί μας που έχουν μπολιαστεί εδώ και χρόνια με τους "διπλωματικούς επιμέρους στόχους", τα πολυετή πλάνα και τα πρωταθλήματα των μπάτζετ... Ξεκινάμε με το κύπελλο, και γιατί όχι να μην το κάνουμε όπως η Λέστερ και εκεί που δεν μας πιστεύει κανείς να πάμε και να σηκώσουμε την κούπα! Σήκωσε το Αρειανάρα!