Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Ευκαιρία να "ρεφάρει"

Posted On Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2016 10:50

Λίγες ώρες έμειναν πριν το τζάμπολ της σημαντικής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό! Ένα παιχνίδι που αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα μας για να "ρεφάρει" το πολύ κακό ξεκίνημα στη φετινή αγωνιστική σεζόν. ΄Οχι τόσο βαθμολογικά, γιατί οι ήττες από το Ρέθυμνο και τον μπαογκ δύσκολα μπορούν να καλυφθούν αλλά κυρίως στη συνείδηση του κόσμου που σε μεγάλο βαθμό έχει απογοητευτεί με την εικόνα της ομάδος σε μια χρονιά γεμάτη προσδοκίες. Η παρουσία του Γιάνκοβιτς με τα κιτρινόμαυρα τραβάει όλο μας το ενδιαφέρον ελπίζοντας ότι αυτός ο παίκτης θα κάνει τη διαφορά παρασύροντας και τους συμπαίκτες του για μια καλύτερη συνέχεια αρχίζοντας με μια σπουδαία νίκη!

Στα τελευταία παιχνίδια ο ΑΡΗΣ έχει δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο και παίκτες που δεν βλεπόντουσαν έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν βελτίωση. Η δυναμικότητα των αντιπάλων ως τώρα δεν μας έχει επιτρέψει να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για τις δυνατότητες του φετινού ΑΡΗ αλλά με μια πρώτη ανάγνωση τα πράγματα απέναντι σε αντιπάλους του επιπέδου του Ολυμπιακού φαίνονται πολύ δύσκολα. Ναι μεν στην επίθεση υπάρχει βελτίωση και στην καλή μας ημέρα μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα αλλά στην άμυνα για την ώρα δεν πείθουμε. Μπορεί τα σκορ να δείχνουν άλλα πράγματα, ας μην ξεχνάμε όμως με ποιους αντίπαλους δοκιμαστήκαμε ως τώρα. Ενδεικτικά ο Προμηθέας Πατρών που θεωρητικά ήταν ίσως ο πιο δύσκολος αντίπαλος που αντιμετωπίσαμε ως τώρα μας έβαλε σχεδόν 80 πόντους. Με τον Ολυμπιακό που έχει πιο δυνατά κορμιά και χτυπάει αρκετές φορές κοντά στο καλάθι τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο δύσκολα. Οπότε αν θέλουμε να κερδίσουμε η αρχή θα πρέπει να γίνει από την άμυνα. Ο Μπάκνερ επιτέλους να βρει τον χώρο δράσης του πάνω στο παρκέ αλλά και όλη η υπόλοιπη η ομάδα να γίνει πολύ πιο σκληρή και να μην φοβηθεί τις επαφές. Ο Γιάνκοβιτς είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει σε όλες τις πλευρές του γηπέδου αλλά μόνος του είναι αδύνατο να τα καταφέρει. Ας εκμεταλλευτούν το τίτλο του αουτσάιντερ και ας τα δώσουν όλα σήμερα για τη νίκη!

Σε μια χρονιά χωρίς ουσιαστικούς στόχους ένας από τους "επιμέρους στόχους" που συζητιόταν από την αρχή στα κιτρινόμαυρα στέκια ήταν το Παλέ να ξαναγίνει η απόρθητη έδρα που ήταν και παλιά. Απόρθητη έδρα χωρίς εξαιρέσεις. Βέβαια ο συμπολίτης ήδη μας έκανε τη ζημιά, αλλά μια νίκη σήμερα μπορεί να ξεπλύνει την ντροπή και να πείσει άπαντες ότι ο ΑΡΗΣ βαδίζει στο σωστό δρόμο. Άλλωστε η διοίκηση απέδειξε με την μεταγραφή του Γιάνκοβιτς ότι και θέλει και μπορεί να κάνει αυτά που πρέπει ώστε η ομάδα να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Πλέον πρέπει να μιλήσει ο κόουτς και οι παίκτες του πάνω στο παρκέ! ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!