Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Περίεργα παιχνίδια στην πλάτη του ΑΡΗ

Posted On Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 22:20

Τελειωμό δεν έχουν στον πλανήτη ΑΡΗ οι εκπλήξεις με το ρεπορτάζ πλέον να περιλαμβάνει και αστυνομικές "ειδήσεις". Και αν την είδηση ότι η αστυνομία αναζητεί τον Ραφίκ Τζιμπούρ την εκλάβαμε με αδιαφορία και χιούμορ, η φήμη που παρουσιάστηκε ως είδηση ότι ο Νίκος Λάσκαρης έχει συλληφθεί μετά από διεθνές ένταλμα της ιντερπολ προκαλεί αηδία και αποτροπιασμό για τα παιχνίδια που παίζονται εις βάρος του ΑΡΗ μας. Μια "είδηση" η οποία διαψεύθηκε άμεσα με επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ. αλλά και από την ΕΛ.ΑΣ κάτι που να μεν μας ανακούφισε αλλά από την άλλη μας γέμισε με προβληματισμό και αγανάκτηση για την στοχοποίηση του μεγαλομετόχου μας σε τέτοιο βαθμό ώστε να κατασκευάζονται πλαστές ειδήσεις.

Απίστευτη εξέλιξη από το πουθενά την στιγμή που ο μπασκετικός ΑΡΗΣ και ο κόσμος του περιμένει τον Ν.Λάσκαρη να "κλείσει" την χρονιά που ολοκληρώθηκε και να ανοίξει τα χαρτιά του για την επόμενη ενεργοποιώντας και την συμφωνία με τον Π.Γιαννάκη. Άγνωστο αν πίσω από αυτή την λάσπη τα κίνητρα είναι επιχειρηματικά ή αθλητικά αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχει στοχοποιηθεί. Ρεπορτάζ στο PlanetARIS.gr δεν κάνουμε, εισαγγελείς, δικαστές και δικηγόροι δεν είμαστε για να αναλύσουμε την δικαστική διαμάχη του μεγαλομετόχου αλλά και μόνο το γεγονός ότι σε μια χώρα σαν την Ελλάδα όπου το πιστόλι πάει σύννεφο σε βαθμό που να θεωρείται φυσιολογικό και ενώ οι μισοί πρόεδροι και παράγοντες επαγγελματικών σωματείων και ομοσπονδιών κατηγορούνται για συμμετοχή σε μικρά πταίσματα μέχρι και σε υποθέσεις που θα μπορούσαν να αποτελέσουν σενάριο αστυνομικής ταινίας είναι απορίας άξιο όλο αυτό που γίνεται με τον Ν.Λάσκαρη. Χρονόμετρο με αντίστροφη μέτρηση  για τις δεσμεύσεις περί πληρωμών και "ξεσκόνισμα" κάθε πτυχής της δικαστικής διαμάχης με τον Λετονό όταν για τους προέδρους των δίπλα που κατέληξαν στην φυλακή το μόνο που ακούγαμε ήταν ότι τα λεφτά έμπαιναν από άλλη τσέπη και όχι από αυτή των "κλοπιμαίων"... Απίστευτα πράγματα  που σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει ο Ν.Λάσκαρης να τα αφήσει έτσι μένοντας απλά στο επικοινωνιακό παιχνίδι των εντυπώσεων.

Τέλος θα πρέπει να επισημάνουμε και κάτι πολύ σημαντικό ώστε να γίνει ξεκάθαρο σε όλα τα μέλη της οικογένειας του ΑΡΗ που είναι και μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ ότι η ευθύνη που έχουν απέναντι στον κόσμο του ΑΡΗ είναι μεγάλη. Γιατί όταν για ένα τόσο σημαντικό θέμα βγαίνει επίσημη διάψευση από την ΚΑΕ τότε όλοι μας οφείλουμε να την υιοθετήσουμε άνευ όρων και προϋποθέσεων με ότι αυτό συνεπάγεται. Πλέον όλοι μας θα πρέπει να απλώσουμε μια ασπίδα προστασίας γύρω από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ μένοντας μακριά από όλους όσους παλεύουν να μας οδηγήσουν σε βιαστικά και λανθασμένα συμπεράσματα. Ναι μεν ο κόσμος του ΑΡΗ δεν πρόκειται να γίνει ο "οπαδικός στρατός" κανενός επιχειρηματία αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν πόλεμο άνευ προηγουμένου με τα πυρά να πέφτουν και πάνω στον ΑΡΗ μας!

ΥΓ. Η εξωστρέφεια είναι μια λέξη που έχει πολύ πέραση και χρησιμοποιείται ολοένα και πιο συχνά στην καθημερινότητα μας... έλα όμως που πολλές φορές πρέπει πρώτα να κλείνεσαι στο καβούκι σου και να ετοιμάζεις τις άμυνες προτού βγεις εκεί έξω... Τα έλεγε ο "τρελός" αλλά ποιος τον άκουγε... 

 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

Re: ΑΡΗΣ – Απόλλων Σμύρνης 0-0 | Κακή εμφάνιση και νέα απώλεια βαθμών

Φίλε Πλάνετ,δεν επέμενα εγώ για κλασικό σέντερ φορ,υποτίθεται ότι αυτός ήταν ο στόχος σε δύο...

 

04.Οκτ.2021


Re: ΑΡΗΣ – Απόλλων Σμύρνης 0-0 | Κακή εμφάνιση και νέα απώλεια βαθμών

Φίλε Quique, μην φθάσουμε στο σημείο να λέμε ότι η μεταγραφική ενίσχυση είναι κάτι το κακό... Εδώ...

 

03.Οκτ.2021


Re: ΑΡΗΣ – Απόλλων Σμύρνης 0-0 | Κακή εμφάνιση και νέα απώλεια βαθμών

Οι πολλές μεταγραφές του Αυγούστου δεν βοήθησαν,η ομάδα δεν έμαθε να παίζει επιθετικά,κάποιοι...

 

03.Οκτ.2021


Re: Ατρόμητος – ΑΡΗΣ 1-3 | Νίκη «δια πυρός και σιδήρου» στο Περιστέρι!

O Εντιαγέ για την ώρα δεν μπορεί να μπει σε καλούπια ως προς τη θέση και το στυλ που αγωνίζεται....

 

01.Οκτ.2021


Re: Ατρόμητος – ΑΡΗΣ 1-3 | Νίκη «δια πυρός και σιδήρου» στο Περιστέρι!

Πρώτον ο Εντιαγέ δεν είναι αμυντικό χαφ,είναι οχτάρι φίλε Πλάνετ.Και η είσοδος του Ματίγια στο...

 

01.Οκτ.2021


logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!