Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ευκαιρία του κυπέλλου και το κόμπλεξ των ανθρώπων της ΕΟΚ

Posted On Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 14:36

Μπορεί η απογοητευτική εμφάνιση στην Αμαλιάδα να έχει μπλοκάρει οποιαδήποτε αισιόδοξη σκέψη για το μέλλον αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα από το ξεκίνημα της χρονιάς θα σηκώσει τα χέρια ψηλά και θα σπαταλήσει οποιαδήποτε ευκαιρία για διάκριση βρεθεί στο δρόμο της. Μια ευκαιρία όπως αυτή που μας έδωσε η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό μέσα στο NickGalisHallστην προσπάθεια να βρεθούμε για ακόμη μια φορά κοντά στην κατάκτηση ενός τίτλου.

Αν και το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ φαντάζει ως το ιδανικό αποτέλεσμα για την κλήρωση με δεδομένη τη διαφορά δυναμικότητας με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα πρέπει κάποια στιγμή να κατανοήσουμε ότι για το μέγεθος του ΑΡΗ η συμμετοχή σε έναν τελικό δεν είναι από μόνη της αρκετή. Αυτή η ομάδα έχει μεγαλουργήσει κατά το παρελθόν και ο αυτονόητος στόχος πρέπει πάντα να είναι η κορυφή. Μια κορυφή που για να την κατακτήσεις θα πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερους όπως είναι τις τελευταίες δεκαετίες ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, αναμφίβολα η εικόνα που είδαμε την Κυριακή ήταν απογοητευτική αλλά τον παράγοντα κατάμεστο Παλέ με 5500 Αρειανούς να χοροπηδάνε και να σπρώχνουν την ομάδα προς τη νίκη δεν μπορεί να τον υποτιμήσει κανείς. Όταν μάλιστα οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι σε 3 εβδομάδες περίπου, προτού δηλαδή ο Ολυμπιακός καταφέρει να φθάσει σε επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας τότε ναι υπάρχουν ελπίδες που πρέπει να διεκδικήσουμε πάση θυσία.

Βέβαια όταν μιλάμε για τον θεσμό της κυπέλλου υπό την αιγίδα της ΕΟΚ η λογική πάρει περίπατο. Οι άνθρωποι που κάθε χρόνο έχουν μοναδικό στόχο να μετατρέπουν τον θεσμό σε γιορτή για την ομάδα του Παναθηναϊκού και να εξυπηρετούν τους φίλους τους εκεί στην Κρήτη είχαν το θράσος να κουνήσουν το δάχτυλο προς τους εκπροσώπους του ΑΡΗ μας για τη διεξαγωγή του περσινού τελικού που έγινε στο Παλέ! Λες και δεν ήταν η ΕΟΚ υπεύθυνη για την διοργάνωση… λες και δεν ήταν υπεύθυνη η αστυνομία για τους ελέγχους και την ασφάλεια… λες και δεν πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους που παραδοσιακά οργανώνουν τελικούς εκτρώματα χωρίς ίχνος ντροπής…  Λογικό ως ένα σημείο με όλα όσα συμβαίνουν σε διοικητικό επίπεδο ο κ.Παπακυριάκης να φαντάζει αρκετά λίγος για να αντιδράσει σε τέτοιες καταστάσεις. Παρόλα αυτά καλό είναι οι υπερόπτες καρεκλοκένταυροι αιωνόβιοι παράγοντες της ΕΟΚ να γνωρίζουν ότι δεν απευθύνονται σε πρόβατα… όπως ακριβώς γνωρίζουμε και εμείς από όπου πηγάζει το απύθμενο κόμπλεξ του για τον ΑΡΗ… το ξέρουν καλά τόσο οι γερόλυκοι της ΕΟΚ όσο και οι πλούσιοι γόνοι ότι η ιστορία μια φορά γράφεται και δεν μπορεί να διαγραφεί όσα λεφτά και αν ρίξεις… όσες τρικλοποδιές και αν βάλεις στο σήμερα…

ΥΓ.  Δυστυχώς αυτή είναι η χώρα που ζούμε… θεσμοί που αυθαιρετούν κατά το δοκούν και ανθρωπάκια υπεράνω νόμων που πουλάνε ηθικολογία.

ΥΓ2. Να πλησιάζεις τα 100 και ακόμη να μην έχεις καταλάβει ότι ο σεβασμός κερδίζεται με το ήθος και την αξία σου και όχι με την ηλικία σου.

ΥΓ3. Για την στελέχωση και την εκπροσώπηση της ΚΑΕ τα έχουμε πει χίλιες φορές από την πρώτη ημέρα που ήρθε ο Ν.Λάσκαρης. Δεν ανακαλύψαμε χθες την Αμερική όπως οι διάφοροι "καλοθελητές".

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!