Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με τη δύναμη του Παλέ για τη νίκη

Posted On Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 10:43

Χωρίς προβλήματα και απουσίες  θα παραταχθεί ο ΑΡΗΣ μας σήμερα το απόγευμα(17.00) απέναντι στην ΑΕΚ σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.  Η νίκη και η εμφάνιση επί της Ζιελόνα Γκόρα  έχει επαναφέρει την αισιοδοξία στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο και ο Π.Γιαννάκης και οι παίκτες του θέλουν να εκμεταλλευτούν στο απόλυτο τη δύναμη της έδρας για να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα  κόντρα στον βασικό μας ανταγωνιστή τα τελευταία χρόνια.

Με τον Μόραντ που για προληπτικούς λόγους είχε μείνει εκτός αποστολής και τον Πέτγουεϊ όπως φάνηκε και στο τελευταίο παιχνίδι να ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς η ολιγοήμερη προετοιμασία για το σημερινό παιχνίδι εξελίχθηκε ιδανικά.  Αντιθέτως στην ΑΕΚ τα προβλήματα τραυματισμών αλλά και το επίπεδο ετοιμότητας που δεν συμβαδίζει  με την εικόνα που  είχε βγάλει η Ένωση στην προετοιμασία δείχνει ότι τα πράγματα δεν βαδίζουν καλά και αυτή είναι μια συγκυρία που θα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε.  Βασικό ερωτηματικό και σήμερα για το σύνολο του Π.Γιαννάκη αποτελεί η κατάσταση που θα βρεθεί η περιφερειακή μας γραμμή. Αθηναίου και Γουίβερ θα επαναλάβουν  την καλή εμφάνιση της Τετάρτης; Βον και Μπελ θα αρχίσουν να δίνουν αυτά για τα οποία αποκτήθηκαν; Αν αυτοί οι 4 παίκτες ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα τότε η νίκη θα έρθει εύκολα, διαφορετικά θα πάμε σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα που θα κριθεί οριακά. Τόσο λόγω αγωνιστικής κατάστασης όσο και λόγω έδρας είμαστε το φαβορί για τη σημερινή νίκη και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το δείξουν οι παίκτες μας από την πρώτη στιγμή που θα πατήσουν πάνω στο παρκέ.

Θεωρητικά εμείς και  η ΑΕΚ θα διεκδικήσουμε την 3η θέση για αυτό και η νίκη ακόμη και αν βρισκόμαστε μόλις στη 2η αγωνιστική είναι  μονόδρομος.  Αν μάλιστα έρθει και μια εύκολη νίκη τότε ο Π.Γιαννάκης και οι παίκτες του θα έχουν στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους όσους αμφισβητούν τη φετινή προσπάθεια.  Το Παλέ παραδοσιακά αποτελούσε την "μαύρη τρύπα" για πολλές δυνατές ομάδες που ερχόντουσαν με τον αέρα του φαβορί(ρεαλιστικά φαβορί), κάτι που τα τελευταία χρόνια το έχουμε ξεχάσει. Τώρα που επέστρεψε ο Δράκος και οι μνήμες από το ένδοξο παρελθόν καιρός να υπενθυμίσουμε σε όλη την μπασκετική Ελλάδα(και Ευρώπη) ότι από το Παλέ δεν περνάει κανείς! ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

ΥΓ. Άλλο ένα "λαβράκι" ανακάλυψαν οι δημοσιογραφάρες της πόλης μας με εντυπωσιακή καθυστέρηση. Τελικά η φάση της NG6, η μπουτικ-κόσμημα όπως μας έλεγαν και όλα τα "μαγικά"  που έκανε ο Λάσκαρης όταν άπαντες προσκυνούσαν μπας και πάρουν κανά ψιχουλάκι δεν ήταν τελικά και τόσο "μαγικά". Και ναι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις Λάσκαρη-ΓΚΑΛΗ… όπως υπήρχε και το προηγούμενο καλοκαίρι όταν ο Λάσκαρης ήταν ακόμη οικονομικά συνεπής… αλλά τότε μούγκα…

ΥΓ2. Και αφού λοιπόν πλέον είμαστε σε φάση που τα ξεψαχνίζουμε όλα ώστε να γεμίζουν καθημερινά τα ρεπορτάζ με νέα και παλιά προβλήματα για να έχουμε να ασχολούμαστε στον πλανήτη ΑΡΗ ας πουν επιτέλους στον κόσμο ποιο λουλούδι της  "Αρειανής οικογένειας"  σύστησαν οι "σωτήρες" για να συνεργαστεί στον τότε τεράστιο Λάσκαρη για το θέμα της NG6. Όχι ότι η επαγγελματική ιδιότητα του καθενός είναι σε άμεση συνάρτηση με το "παραγοντικό έργο" που έχει προσφέρει στον ΑΡΗ αλλά απλά για να καταλάβουν μερικοί πως λειτουργούν μερικά πράγματα στην "Αρειανή οικογένεια"… Εσύ ο αφελής οπαδός μπορεί να θεωρείς ότι ο συγκεκριμένος συνέβαλλε στη διάλυση του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ και οι άλλοι τον συστήνουν στον Λάσκαρη για να κάνει business.

ΥΓ3. Και για να ευλογήσουμε τα  γένια μας… αυτοί που διαβάζουν συστηματικά PlanetARIS.grτο παραπάνω θέμα που βγήκε στο προσκήνιο τώρα από τη φυλλάδα του μουστάκια το διάβασαν στην ώρα του και όχι μετά από ενάμιση χρόνο… Όπως και τον πρώην παράγοντα του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ που σύστησε η "Αρειανή οικογένεια"  στον Λάσκαρη ξέρουν… Οι υπόλοιποι ας ψάξουν στο site, τα πάντα είναι αναρτημένα όπως δημοσιεύθηκαν από την πρώτη ημέρα λειτουργίας.