Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βον out, Μποχωρίδης in …και οι αλλαγές συνεχίζονται!

Posted On Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 17:35

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση έχει απομείνει για να ολοκληρωθεί τυπικά η επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη στο "σπίτι" του! Μια κίνηση που ενισχύει σημαντικά τον Ελληνικό κορμό της ομάδος ιδιαίτερα από την στιγμή που  ο παίκτης αποδεσμεύτηκε εντελώς από την προηγούμενη του ομάδα. Την ίδια στιγμή η αποχώρηση του Βον που εδώ και καιρό είχε διαφανεί και η προσπάθεια ενίσχυσης στην θέση 1 και 4 με Αμερικάνους δείχνει ότι υπάρχει και η διάθεση και η δυνατότητα ώστε ο ΑΡΗΣ στη συνέχεια να παρουσιαστεί πολύ πιο δυνατός!

Ο Κουάμι Βον αν και ήρθε με καλές περγαμηνές στην ομάδα και στην αρχή πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να είναι ένας από τους στηλοβάτες της ομάδος η παρουσία του πάνω στο παρκέ μας διέψευσε. Μπορεί σε κάποια παιχνίδια να ξεχώρισε και να βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα μας να φθάσει στη νίκη αλλά ποτέ δεν έκανε την σπουδαία εμφάνιση που σε έκανε  να πιστεύεις ότι μπορούσε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις που υπάρχουν από το πρόσωπο του. Μάλιστα το γεγονός ότι δεν έδειχνε καθόλου σημάδια βελτίωσης και από παιχνίδι σε παιχνίδι τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του ήταν μεγάλα τον έχρισαν ως βασικό υποψήφιο για αντικατάσταση. Σίγουρα θα βρεθούν οι τρόποι ώστε να καλυφθούν οι πόντοι του και οι ελάχιστες ασιστ με τον Λ.Μποχωρίδη να είναι αυτός που θα κληθεί να καλύψει το κενό του. Ένας παίκτης σε καλή μπασκετική ηλικία με προοπτική που παρά τους τραυματισμούς των τελευταίων χρόνων και τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής σίγουρα μετά το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό έρχεται πιο έτοιμος σε σχέση με την τελευταία  χρονιά που φόρεσε τη φανέλα του Αυτοκράτορα που ήταν αρκετά καλός. Ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι σαν παίκτης ο Λ.Μποχωρίδης είναι πιο παίκτης ομάδος, δείχνει περισσότερη προσήλωση στην άμυνα και έχει και ένα ξεχωριστό σωματότυπο για τις θέσεις που αγωνίζεται με αποτέλεσμα να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια του Π.Γιαννάκη.

Ανεξάρτητα από το αν σπεύσουν μερικοί να χαρακτηρίσουν την επιστροφή του Λ.Μποχωρίδη(όπως είχαν κάνει και με αυτή του Π.Γιαννάκη) ως σύμπτωση δεν παύει να μιλάμε για επαγγελματία αθλητή που έχει ως βασική προτεραιότητα την καριέρα του και αυτό από μόνο του κάτι δείχνει για την κατάσταση στον ΑΡΗ σήμερα. Μάλιστα το ότι ξεψαχνίζεται η αγορά για να βρεθεί ένας καθαρός Αμερικάνος πόιντ γκάρντ που θα βοηθήσει στην οργάνωση του παιχνιδιού αλλά και ένας Αμερικάνος που θα αγωνίζεται στο 4 δείχνουν ότι ο Ν.Λάσκαρης επιστρέφει δυναμικά και η ομάδα σύντομα θα ξαναμπεί στον δρόμο της ορθής λειτουργίας σε όλα τα επίπεδα. Αναμένουμε τα καλύτερα!

ΥΓ. Μεγάλος ντόρος έγινε για το νέο δημοσίευμα του contra.grμε στόχο τον Γ.Αθηναίου που τάχα είχε συμφωνήσει με άλλη ομάδα. Δημοσίευμα που διαψεύσθηκε πανηγυρικά από τον μάνατζερ του ίδιου του παίκτη. Ένα δημοσίευμα σε συνέχεια ενός άλλου από το ίδιο siteπου παρουσίαζε παιχνίδι του ΑΡΗ με 235 εισιτήρια… Κάτι φυσικά που όχι μόνο δεν ίσχυε όπως παρουσιάστηκε αλλά είναι και αστείο που το ανέδειξαν μιας και η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της BasketLeagueθα παρακαλούσαν να έχουν 2000 με 2500 κόσμο κόντρα στον Φάρο όπως είχαμε εμείς. Βέβαια όταν πρόκειται για δημοσίευμα από μέσο εκτός Θεσσαλονίκης το να το καυτηριάσουν άπαντες εντός πόλης είναι το πιο εύκολο. Καλό όμως είναι κάποια στιγμή να δούμε και εδώ τι γράφουν οι Αρειανάρες μας και πόσο