Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Αφήνει στην άκρη τα προβλήματα και με τον κόσμο στο πλευρό του θα παλέψει για τη νίκη

Posted On Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 13:07

Εν μέσω της νέας αναστάτωσης που έφερε στην ομάδα  η αποχώρηση του Π.Βασιλόπουλου ο Π.Γιαννάκης και οι παίκτες του καλούνται να αφήσουν στην άκρη οποιαδήποτε αρνητική σκέψη και να τα δώσουν όλα σε ένα παιχνίδι όπου το αποτέλεσμα της νίκης είναι το μοναδικό που υπάρχει. 

Ο Γ.Αθηναίου ούτε σήμερα θα αγωνισθεί ενώ και μόνο το γεγονός  ότι ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής δεν υπάρχει πλέον το ρόστερ αναγκαστικά σημαίνει ότι θα δούμε κάτι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με ότι είχαμε δει από την αρχή της χρονιάς. Το αν θα είναι καλύτερο ή χειρότερο θα φανεί στην πράξη. Το βέβαιο είναι ότι για ακόμη μια φορά ο Π.Γιαννάκης θα πρέπει να κάνει τις αλχημείες του για να καλύψει το κενό ενός βασικότατου παίκτη. Η λογική λέει ότι τον χρόνο του θα τον μοιραστούν κυρίως οι Ντούβιερ και Προύιτ, αρκεί φυσικά ο Δράκος να λειτουργήσει πιο ορθολογικά και να μην δούμε τα περίεργα σχήματα που είδαμε στο ξεκίνημα του αγώνα με την Βόννη. Ο Κολοσσός είναι μια μαχητική ομάδα που αν χαλαρώσεις μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Για αυτό και θα πρέπει για 40' να όσοι πατήσουν το πόδι τους στο παρκέ να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο της νίκης.

 Όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες περιθώρια για άλλα στραβοπατήματα δεν υπάρχουν. Ναι μεν το διοικητικό κομμάτι είναι αυτό που παρασύρει τα πάντα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αδιαφορήσουμε για ότι γίνεται πάνω στο παρκέ.  Ο κόουτς και οι παίκτες του οφείλουν να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους και να διεκδικήσουν τη φετινή χρονιά ότι καλύτερο μπορούν. Άλλωστε σε αυτή τη μάχη δεν είναι μόνοι. Όλοι στο Παλέ!

ΥΓ. Με το άκουσμα της είδησης του Π.Βασιλόπουλου όλοι παγώσαμε και αγανακτήσαμε γιατί είναι ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει πόσο τραγική είναι η κατάσταση φέτος στην ομάδα. Με μια δεύτερη όμως ανάγνωση του όλου θέματος τελικά αυτό που φαίνεται είναι ότι ο παίκτης γνωρίζοντας εξαρχής ότι έρχεται σε μια ομάδα με προβλήματα για να παλέψει  τελικά απλά εξαργύρωσε την ευκαιρία που του έδωσε ο ΑΡΗΣ.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

Re: Με ανεβασμένη ψυχολογία για άλλους 3 βαθμούς!

Η ομάδα όπως δείχνει βελτιώνεται. Αρκεί να μην έχουμε άλλα πισωγυρίσματα όπως με τα Γιάννενα. Και...

 

07.Δεκ.2021


Re: Με ανεβασμένη ψυχολογία για άλλους 3 βαθμούς!

Οπως γράφεις μπορούμε να παίξουμε σήμερα με δύο αμυντικά χαφ και κλασικό δεκάρι φίλε...

 

05.Δεκ.2021


Re: Το ίδιο σοβαρός και αποτελεσματικός

Θα χρειαστεί και πάλι έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού ,δηλαδή οι σωστές επιλογές από τον...

 

01.Δεκ.2021


Re: Ποακ – ΑΡΗΣ 0-1 | Ξεγύμνωμα της εξυγίανσης στο νέο σκάνδαλο της Τούμπας!

3 χρόνια συνεχόμενα θα είχαμε 3 νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι κλέφτες δεν μας...

 

29.Νοε.2021


Re: Ποακ – ΑΡΗΣ 0-1 | Ξεγύμνωμα της εξυγίανσης στο νέο σκάνδαλο της Τούμπας!

Η ομάδα μπορεί να παίξει πολλά συστήματα αρκεί οι παίκτες να βρουν ρυθμό και μια σταθερά στην...

 

29.Νοε.2021


logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!