Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Να κλείσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις με νίκη

Posted On Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 12:18

Να αποχαιρετήσει το Basketball Champions League με νίκη θέλει η ομάδα μας όπου σήμερα στις 19.30 αντιμετωπίζει την Οστάνδη. Παρά τον αποκλεισμό από την προηγούμενη αγωνιστική το παιχνίδι έχει πάρει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα. Από την μια η ευκαιρία της ομάδος για ψυχολογικούς λόγους να δώσουν τέλος στο αποκαρδιωτικό σερί των 8 ηττών και από την άλλη το κάλεσμα προς τον κόσμο που με την παρουσία του και το εισιτήριο που θα πληρώσει θα δείξει εμπράκτως την στήριξη του στο τεχνικό τιμ και τους παίκτες που παλεύουν υπό αντίξοες συνθήκες.

Αν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια όπου στην φετινή ευρωπαϊκή μας περιπέτεια μπορούμε να πούμε ότι εκεί χάθηκε η ευκαιρία για την πρόκριση πέρα από την εντός έδρας ήττα από τη Βόννη το άλλο ήταν η οριακή ήττα στην Οστάνδη. Μια ομάδα μετριότατη που δεν τρομάζει αλλά για να την κερδίσουμε θα πρέπει πρώτα να νικήσουμε τον κακό μας εαυτό.  Όσο δύσκολο και αν είναι πρέπει οι παίκτες πρωτίστως αλλά και το τεχνικό τιμ τα προβλήματα εκτός παρκέ να τα αφήνουν εκτός παρκέ. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να κερδίσουν σήμερα αλλά και να φανούν πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια του Ελληνικού πρωταθλήματος. Άλλωστε είναι ολοφάνερο εδώ και καιρό ότι η αυτοπεποίθηση της ομάδος έχει κλονιστεί σε τέτοιο βαθμό που ακόμη και δικά της παιχνίδια δεν πιστεύει ότι μπορεί να τα κερδίσει και τα χάνει μέσα από τα χέρια της όπως συνέβη με τον Κόροιβο.  Οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Ντουβιέ και ο Τσαϊρέλης στην τελευταία προπόνηση είναι ένα σημαντικό πρόβλημα όπως εξίσου σημαντικό πρόβλημα είναι το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα των περιφερειακών μας που σουτάρουν με τραγικά ποσοστά.  Ας ελπίσουμε ο Π.Γιαννάκης και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ να κάνουν τις αλχημείες τους και να βρουν λύσεις.

Η συμβολική κατάληψη των γραφείων από τον S3 είναι μια ακόμη κίνηση προς την κατεύθυνση να καταλάβει ο Ν.Λάσκαρης την κρισιμότητα της κατάστασης και να αφήσει την ομάδα να αναπνεύσει. Η παρουσία όλων μας σήμερα στο γήπεδο πέρα από το μήνυμα στήριξης στα μέλη της ομάδος θα μπορέσει να προσφέρει και κάποια άμεσα έσοδα στην ομάδα. Όλοι στο πλευρό του Αυτοκράτορα!

ΥΓ. Ας το γράψουμε για ακόμη μια φορά και μέσα από εδώ μπας και καταλάβουν αυτοί που δεν θέλουν να το καταλάβουν... Η πρόταση προς τον Ν.Λάσκαρη είναι μια και μόνο μια, αυτή που αφορά την μεταβίβαση των μετοχών. Και όπως λένε οι μπροστάρηδες αυτής της κίνησης όποιος έχει χρήματα και θέλει να συμμετέχει παίρνοντας ποσοστό μετοχών είναι καλοδεχούμενος.