Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Η νέα διοίκηση της ΚΑΕ και οι πρώτες κινήσεις

Posted On Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 13:47

Αν και το σήριαλ Λάσκαρη φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος του μετά και την μετοχοποίηση των χρημάτων που είχαν "δανείσει" οι εταιρίες του μεγαλομετόχου στην ΚΑΕ η επόμενη ημέρα στο διοικητικό τοπίο φαντάζει εξίσου θολή και μπερδεμένη όπως ήταν ο ερχομός του Λάσκαρη στην ομάδα, οι εξαγγελίες του για το μέλλον και η ξαφνική στάση πληρωμών λόγω της δικαστικής του εμπλοκής υπό το πέπλο όμως αμέτρητων ψεμάτων  προς τον κόσμο της ομάδος. Ο Δ.Γουλιέλμος είναι ο μπροστάρης των διαδικασιών για την απεμπλοκή του μπασκετικού ΑΡΗ από τον Ν.Λάσκαρη και αν η πρώτη του απόφαση που είχε να κάνει με την αντικατάσταση του Π.Γιαννάκη προκάλεσε έκπληξη(και ως ένα βαθμό απογοήτευση) η επιλογή των προσώπων του νέου Δ.Σ. της  ΚΑΕ δείχνει προς την σωστή κατεύθυνση.

Με τον Χ.Παπαγεωργίου να είναι ο νέος πρόεδρος (και διευθύνων σύμβουλος) της ΚΑΕ, τον Ν.Κάλλεν αντιπρόεδρο, τον Γ.Σιγάλα να είναι ο  εκπρόσωπος της ομάδος στα κέντρα αποφάσεων(ΕΣΑΚΕ, ΕΟΚ, κλπ), τον Τ.Μωυσιάδη ως απλό μέλος και τον Γ.Ψηφίδη να κατέχει "τυπικά" της θέση του εκπροσώπου του ΑΣ ο ΑΡΗΣ φαίνεται να αποκτάει έστω στα χαρτιά μια σαφώς πιο ορθολογική διοίκηση ύστερα από πάρα πολλά χρόνια! Με εξαίρεση τον Γ.Ψηφίδη(όπου οι αναφορές μας στα "έργα" του έχουν καταντήσει κουραστικές)  οι υπόλοιποι έχουν όλα τα στοιχεία που χρειάζεται μια διοίκηση για να λειτουργήσει σωστά. Ανθρώπους του μπάσκετ με κύρος και φιλοδοξίες αλλά και τεχνοκράτες με εμπειρία από τον χώρο του μπάσκετ.  Ιδιαίτερα η παρουσία του Χ.Παπαγεωργίου(αν και στο πέρασμα του από την προεδρεία του ΑΣ απογοήτευσε) αλλά και του Γ.Σιγάλα  μόνο με αισιοδοξία μπορεί να μας γεμίζει μιας και αν ανταποκριθούν στους ρόλους είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο ΑΡΗΣ μας θα μπει επιτέλους σε σωστά μονοπάτια τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Φυσικά στον πλανήτη ΑΡΗ  τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται και έτσι και σε αυτή την περίπτωση δεν θα πρέπει να εθελοτυφλούμε και να μην αναγνωρίζουμε ότι μιλάμε για μια μεταβατική περίοδο και για μια ερμαφρόδιτη κατάσταση. Η ομάδα Καπάζογλου που έδειξε έντονα και ξεκάθαρα το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΚΑΕ ως τώρα φαίνεται να έχει λόγο στις εξελίξεις αλλά όχι θέση στο Δ.Σ. . Ενώ και ο συμπαθής κ.Ζεϊμπέκης έχει μια εξίσου προσωρινή εθελοντική παρουσία-προσφορά προς την ομάδα.  Η αντικατάσταση Γιαννάκη, η επιλογή Αγγέλου, οι επαφές με όλους τους παίκτες στους οποίους οφείλει η ομάδα χρήματα, η επιστροφή Μοράντ  ακόμη και οι πληρωμές ,  ως τώρα φαντάζουν σαν κινήσεις μιας συλλογικής προσπάθειας πολλών ανθρώπων και όχι αποφάσεων του Δ.Γουλιέλμου ή του νέου  νέου Δ.Σ. Κάτι που δεν είναι κακό αλλά όσο δεν ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και οι ρόλοι στην ομάδα ενδέχεται η όλη κατάσταση να οδηγηθεί αναπόφευκτα σε νέο αδιέξοδο.

Και επειδή στον ΑΡΗ δυστυχώς πολλές φορές έχουμε καεί και οι όποιες προσδοκίες μας κατέληξαν στο κενό θα περιμένουμε από το νέο Δ.Σ. να δούμε κινήσεις ουσίας . Όχι λόγια, όχι πολυετή πλάνα, όχι ωραιοποίηση καταστάσεων αλλά ειλικρινής κουβέντες και πράξεις που δεν θα μπορεί να αμφισβητήσει κανείς. Άλλωστε με πρόεδρο τον Χ.Παπαγεωργίου και μέλος τον Γ.Σιγάλα δεν είναι δυνατό να περιμένει κανένας Αρειανός κάτι λιγότερο από τα παραπάνω. Όσο για τον Δ.Γουλιέλμο είναι αυτονόητο ότι στην πορεία θα πρέπει και αυτός να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σε ότι έχει να κάνει με την ιδιοκτησία και τη νέα μετοχική σύνθεση όταν με το καλό αυτή οριστικοποιηθεί μιας και ο τρόπος με τον οποίο κινείται από την πρώτη στιγμή που εμφανίσθηκε στο προσκήνιο το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε  είναι ότι προκαλεί ένα συναίσθημα ανασφάλειας και αβεβαιότητας για το μέλλον. Καλή αρχή στο νέο Δ.Σ. της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας!

ΥΓ. Και επειδή αξίζει να αναφερθεί, η συγκεκριμένη διοίκηση είναι κανονική διοίκηση και όχι Πρωτοδικείου.

ΥΓ2. Μακάρι αυτός ο "γάμος" με τον Γιώργο Σιγάλα να έχει και ανάλογη συνέχεια. Προσωπικότητες σαν τον Σιγάλα δυστυχώς λείπουν από τον σύλλογο εδώ και πολλά χρόνια.

ΥΓ3. Εντάξει ..φεύγει ο Λάσκαρης ενώ δεν έφευγε με τίποτα, ξαφνικά εμφανίζεται από το πουθενά ο κ.Γουλιέλμος που έχει πλέον τον απόλυτο έλεγχο ως προς τις μετοχές, ο κ.Ζουλιάμης προτείνει Σούμποτις, ο κ.Καπάζογλου φέρνει Αγγέλου που εγγυάται και τα χρήματα του, ο κ.Ζεϊμπέκης είναι εδώ και καιρό αρχηγός της αποστολής, όλο αυτό το διάστημα ο κ.Πλιάκης πλήρωνε παίκτες , ο Λ.Αρβανίτης που είχε την "λύση" απουσιάζει και εμφανίζεται ένα νέο Δ.Σ. που χαίρει της εκτίμησης όλων των Αρειανών χωρίς να υπάρχει ούτε ένας από όλους τους παραπάνω που είναι άμεσα εμπλεκόμενοι… ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!

ΥΓ4. Η παρουσία του Γ.Ψηφίδη στην διοίκηση της ΚΑΕ αποτελεί δικλείδα ασφαλείας ότι στον μπασκετικό ΑΡΗ όλα θα γίνουν όπως πρέπει! Τι? Όχι?

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

Re: ΑΡΗΣ – Λαμία 0-0 |  Αναποτελεσματικός από την αρχή μέχρι το τέλος

Πάλι τα ίδια αναγκάζομαι να γράφω φίλε Πλάνετ,η ομάδα θέλει βελτίωση στην κυκλοφορία της μπάλας...

 

20.Ιαν.2022


Re: Να βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο

Πρέπει να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες και η νίκη θα έρθει,φίλε Πλάνετ,με περισσότερη...

 

20.Ιαν.2022


Re: Απόλλων Σμύρνης – ΑΡΗΣ 0-0 | Τα ίδια και τα ίδια…

Τα πλέιοφς δεν τα βάζω μέσα γιατί εκεί κατά κάποιο τρόπο κατέρρευσε η ομάδα συν 2-3 σφαγιαστικές...

 

20.Ιαν.2022


Re: Απόλλων Σμύρνης – ΑΡΗΣ 0-0 | Τα ίδια και τα ίδια…

Ηταν και κάποια παιχνίδια στα πλέι οφ φίλε Πλάνετ...

 

19.Ιαν.2022


Re: Απόλλων Σμύρνης – ΑΡΗΣ 0-0 | Τα ίδια και τα ίδια…

Το στενάχωρο είναι ότι από εκεί που είχαμε πρόβλημα στο γκολ τώρα έχουμε γενικά στο πως να...

 

16.Ιαν.2022


logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!