Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Και επίσημα νέος μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ο Δ.Γουλιέλμος!

Posted On Πέμπτη, 03 Μαϊος 2018 21:19

Με τον πλέον επίσημο τρόπο πριν από λίγες ώρες η ΕΕΑ ανακοίνωσε την μεταβίβαση των μετοχών του ζεύγους Λάσκαρη στον Δ.Γουλιέλμο! Κάτι που ουσιαστικά σημαίνει ότι έφυγε από την μέση και το τελευταίο εμπόδιο(και για πολλούς ανυπέρβλητο) για να αλλάξει χέρι η ΚΑΕ! Το τι θα ακολουθήσει είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει πέρα από τον ίδιο τον κ.Γουλιέλμο αλλά όλα αυτά μπορούν να περιμένουν για μετά την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Δ.Γουλιέλμος από την πρώτη ημέρα που παρουσιάστηκε στα κοινά του ΑΡΗ αν και τον ακολουθούν μια σειρά από αναπάντητα ερωτήματα έχει δείξει ότι ξέρει ακριβώς το τι κάνει. Δεν μπήκε στην διαδικασία δημιουργίας εντυπώσεων, απέφυγε ακόμη και την υποψία λεζάντας και έδειξε με τις κινήσεις του ότι είχε εξαρχής 2 στόχους. Ο πρώτος στόχος ήταν η  απόκτηση των μετοχών ώστε να απεμπλακεί οριστικά ο ΑΡΗΣ από την οικογένεια Λάσκαρη και ο δεύτερος που ακόμη εκκρεμεί είναι να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να σωθεί η ομάδα αγωνιστικά. Οι πληρωμές σε παίκτες(και τεχνικό τιμ και προσωπικό της ομάδος), τα ταξίδια με αεροπλάνο καθώς και  η αντικατάσταση(αν και δεν μας άρεσε) του Π.Γιαννάκη με τον Β.Αγγέλου είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Ενώ και ο ορισμός της νέας διοίκησης με επικεφαλή τον Χάρη Παπαγεωργίου είναι  μια κίνηση που δείχνει σοβαρότητα και πλάνο.  Το πιο ακριβώς όμως είναι το πλάνο του Δ.Γουλιέλμου καθώς και αν από πίσω του υπάρχει μια δυναμική που μπορεί να δώσει στον Αρειανό όραμα και ελπίδα για κάτι καλό στο μέλλον θα φανεί μόλις ολοκληρωθεί αυτή η μίζερη χρονιά με τον ΑΡΗ μας να αποφεύγει τα χειρότερα.

Πέρα από το διαδικαστικό της μεταβίβασης που έδωσε τέλος στην θητεία ενός ακόμη προέδρου που μοίρασε με ευκολία υποσχέσεις αλλά τελικά  παραμύθιασε και δίχασε τον κόσμο της ομάδος  θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ακόμη και το τέλος του Λάσκαρη γεννάει ερωτηματικά σχετικά με όσους εμπλέκονται τα τελευταία χρόνια στα διοικητικά της ομάδος. Τελικά οι μετοχές δεν ήταν δεσμευμένες; Η απεμπλοκή τους  από το ζεύγος Λάσκαρη δεν θα ήταν μια χρονοβόρα διαδικασία που πιθανόν να οδηγούσε σε αδιέξοδο; Πάλι καλά που έγιναν και συνελεύσεις για να μαζευτούν οι "ειδικοί" και να ενημερωθεί και ο κόσμος.

ΥΓ. Μετά την νίκη το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στον Πανιώνιο θα μπορούμε να ασχοληθούμε πιο διεξοδικά με το διοικητικό κομμάτι αλλά να κάνουμε και μια σούμα για το τι ζήσαμε κατά την θητεία Λάσκαρη. Να δούμε τελικά πόσα από όλα αυτά ήταν καθαρά έργο Λάσκαρη ή αν απλά ήταν ακόμη μια πληγή στην αρρωστημένη διοικητική κατάσταση που επικρατεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια στον μπασκετικό ΑΡΗ.