Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΡΗΣ - Πανιώνιος 60-48 | Έκανε το καθήκον του!

Posted On Σάββατο, 05 Μαϊος 2018 20:49

Σε ένα παιχνίδι κακοποίηση του αθλήματος ΑΡΗΣ και Πανιώνιος δικαιολόγησαν τη θέση τους στο πρωτάθλημα με την αγαπημένη μας ομάδα όμως να είναι αυτή που κατάφερε να φθάσει στην πολύτιμη νίκη δίνοντας τέλος στον εφιάλτη που ζούσαμε εδώ και καιρό.  Οι παίκτες του Β.Αγγέλου παίρνοντας  δύναμη από τον κόσμο δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον Πανιώνιο να διεκδικήσει τη νίκη κάνοντας  στο απόλυτο  το καθήκον τους!

Νευρικοί παρουσιάστηκαν οι παίκτες στο ξεκίνημα του αγώνα με το άγχος να είναι εμφανής σε κάθε τους κίνηση. Ακόμη και έτσι όμως όσο περνούσε ο χρόνος  άρχισε να γίνεται αντιληπτό ότι απέναντι τους είχαν μια από τις χειρότερες ομάδες της BasketLeague  και ότι δεν υπήρχε λόγος για φόβο. Έτσι μετά από το πρώτο δεκάλεπτο που οι 2 ομάδες ήταν κοντά οι παίκτες του Β.Αγγέλου πάτησαν γκάζι χτίζοντας μια διαφορά που έφθασε μέχρι το +18. Και αν η αστοχία στα μακρινά σουτ μας είχε σπάσει  τα νεύρα η καλή άμυνα αλλά και η μαχητικότητα στα ριμπάουντ ήταν η σταθερά του σημερινού ΑΡΗ και όπως αποδείχθηκε ήταν υπεραρκετά για να φθάσουμε στη νίκη. Ο Πανιώνιος χωρίς τις διαιτητικές πλάτες(σήμερα σφύριξαν εξαιρετικά) φάνηκε πολύ λίγος για να μας αγχώσει, παρουσιάζοντας μια εικόνα αποσύνθεσης. Μάλιστα κατάφεραν να μας ξεπεράσουν σε αστοχία έξω από τα 6.75 αλλά και κοντά στο καλάθι υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσαν να πετύχουν ακόμη και τα πιο εύκολα. Κάτι φυσικά που δεν άφησε ατιμώρητο ο ΑΡΗΣ μας που αν και δεν έπιασε κάποια καλή απόδοση όντας απλά πιο σοβαρός και αποφασισμένος πήρε την πολυπόθητη νίκη. Σπουδαία εμφάνιση από τον Φλιώνη που έδειξε ότι το λέει η ψυχούλα του αν και τον ακολουθεί η φήμη του soft. Τσαϊρέλης και Μάρας σήκωσαν την ομάδα επιθετικά σε κρίσιμα σημεία ενώ και ο Μούρτος με την μαχητικότητα του ήταν μέσα στους διακριθέντες.

Λίγη σημασία έχει η εικόνα  που δείξαμε σήμερα από την στιγμή που ο στόχος επετεύχθη.  Κυρίαρχο συναίσθημα σε όλους μας είναι η ανακούφιση μιας  και  το αρνητικό αποτέλεσμα θα μας έμπλεκε σε "τελικούς-ντροπής".  Ένα μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν ώστε να σωθεί η παρτίδα αλλά θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι το φετινό δεν γίνεται να αποτελέσει βάση ή σημείο έναρξης για οποιαδήποτε προσπάθεια. Ήταν μια κακή παρένθεση που έκλεισε ή καλύτερα ένας εφιάλτης από όπου μόλις ξυπνήσαμε.  Ποτέ ξανά ο Αυτοκράτορας  σε τέτοιες περιπέτειες και αυτό θα πρέπει να είναι η αδιαπραγμάτευτη δέσμευση για τους μπροστάρηδες της επόμενης ημέρας. Ποτέ ξανά…

ΥΓ. Το αναφέραμε πριν το παιχνίδι ότι η επιλογή του Αλεξανδρή να αναλάβει τον Πανιώνιο στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο ήταν unfairπρος τον κόσμο του ΑΡΗ. Παρόλα αυτά θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι σήμερα δεν είχε καμία σχέση με τον Αλεξανδρή που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στους πάγκους.

ΥΓ2. Και θα το ξαναπούμε μπας και κάποια στιγμή το κατανοήσουν μερικοί συνΑρειανοί μας… άλλο καλός άνθρωπος και άλλο καλός μπασκετμπολίστας, ποδοσφαιριστής, προπονητής, κλπ. Στον ΑΡΗ δυστυχώς έχουμε καταντήσει την σεμνότητα και το ήθος  ενός ανθρώπου να υπερισχύει των ικανοτήτων του μέσα στο γήπεδο.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!