Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρεμιέρα στο Fiba Europe Cup με Κατάγια

Posted On Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 21:13

Συνέχεια στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για την ομάδα μας σε έναν θεσμό αρκετά υποβαθμισμένο όπου οφείλουμε όμως να πρωταγωνιστήσουμε.  Η Φινλανδική Κατάγια δεν μοιάζει ικανή να μας ανησυχήσει παρά μόνο μια δυνατή προπόνηση που θα πρέπει να αξιοποιήσουμε για τη δύσκολη συνέχει στο πρωτάθλημα.

Και μόνο ότι μιλάμε για την 6η ομάδα του Φινλανδικού πρωταθλήματος καταλαβαίνουμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν πολύ αδύναμο αντίπαλο. Το είδαμε και τα προηγούμενα χρόνια ότι το επίπεδο των μικρομεσαίων ομάδων  περιορισμένης δυναμικότητας πρωταθλημάτων είναι πολύ χαμηλό. Και όσο ξενέρωτο και αν είναι αυτό το στοιχείο, ο ΑΡΗΣ μας θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μέσα από αυτά τα παιχνίδια να βελτιωθεί. Οι αδυναμίες μας πάρα πολλές, με τους περισσότερους παίκτες μας ακόμη να ψάχνονται. Ο "εγκεφαλικός" πόιντ γκαρντ όχι απλά λείπει αλλά η ομάδα την περισσότερη ώρα δείχνει να αγωνίζεται χωρίς playmaker με συνέπεια το επιθετικό πλάνο να σκαλώνει απέναντι σε κάθε σοβαρή άμυνα. Η Κατάγια είναι μια μέτρια ομάδα που δύσκολα θα μπορέσει να μας κοντράρει και για αυτό θα περιμένουμε να δούμε τους παίκτες του Β.Αγγέλου να κάνουν κάποια πράγματα όπως πρέπει μέσα στο γήπεδο και να στείλουν το μήνυμα ότι δουλεύουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτός πρέπει να είναι ο πρωταρχικός στόχος της ομάδος μας και όλα τα υπόλοιπα απλά θα ακολουθήσουν.

Ο ΑΡΗΣ σίγουρα δεν ανήκει στο Fiba Europe Cup, ούτε καν σε αυτό το Basketball Champions League και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το υπενθυμίσουμε στην "ευρωπαϊκή μπασκετική κοινότητα" ακόμη και αν μιλάμε για μια κατάκτηση τίτλου σε μια υποβαθμισμένη διοργάνωση. Αξιοποιούμε αυτά τα παιχνίδια για να βελτιωθούμε και στοχεύουμε στην κορυφή! Καλή αρχή ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου!

ΥΓ. Πριν 2 περίπου χρόνια αποκαλούσαμε συστηματικά τους παίκτες του ΑΡΗ μέσα από αυτή την διαδικτυακή γωνία "δημοσίους υπαλλήλους". Τελικά ο συσχετισμός του πρώην αρχηγού της ομάδος ότι ο Ήφαιστος Λήμνου θυμίζει τις καλές εποχές(!!!)  στον ΑΡΗ μόνο και μόνο επειδή πληρώνεται στην ώρα του απλά επιβεβαιώνει την άποψη μας

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!