Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Ουκρανία αναζητώντας τον καλό του εαυτό

Posted On Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 11:32

Να δώσει ένα τέλος στην αγωνιστική κατηφόρα της ομάδος θα προσπαθήσει ο ΑΡΗΣ μας στην Ουκρανία όπου στις 19.00 αντιμετωπίζει την Ντίνπρο. Μια αδύναμη ομάδα που στην πρώτη αγωνιστική έχασε με μεγάλη ευκολία από την Λέφσκι στην Βουλγαρία. Κάτι που δείχνει ότι και σήμερα αντίπαλος μας θα είναι ο κακός μας εαυτός.

Το ταξίδι στην Ουκρανία ήταν μια απίστευτη ταλαιπωρία και αυτό είναι ένα ακόμη πρόβλημα στα δεκάδες που αντιμετωπίζει το σύνολο του Β.Αγγέλου. Με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο στη Νίζνι και τη νίκη στο Λαύριο η ομάδα όχι απλά δεν έχει δείξει κάτι το αξιόλογο αλλά η φύση των προβλημάτων που έχουν εντοπιστεί πάνω στο παρκέ είναι τέτοια όπου το αν μπορούν να διορθωθούν με το υπάρχον ρόστερ είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό. Όπως και να έχει όμως το θέμα ο Β.Αγγέλου και οι παίκτες του οφείλουν να δουλέψουν πάνω σε αυτά και να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια και να πάρουν τα αποτελέσματα που χρειάζεται η ομάδα.

Σε καμία περίπτωση ο φετινός ΑΡΗΣ όπως έχει αποδείξει ως τώρα δεν μπορεί να θεωρεί τη νίκη δεδομένη ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Αυτό σημαίνει ότι πάνω στο παρκέ θα πρέπει οι παίκτες του Β.Αγγέλου να βγάλουν περίσσια ενέργεια και πάθος ώστε να καλύψουν με αυτόν τον τρόπο τις χτυπητές αδυναμίες τους. Δεν έχει σημασία αν μιλάμε για έναν αδιάφορο θεσμό ή όχι, η ομάδα πρέπει πάση θυσία να βρει τον δρόμο της και για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε τη νίκη και μόνο τη νίκη.

ΥΓ. Πολλοί ένιωσαν έκπληξη με την ανακοίνωση της ΚΑΕ περί «αναγνώρισης του προβλήματος». Όχι όμως η παρέα εδώ στο PlanetARIS.grμιας και μετά την ήττα από το Πανιώνιο είχαμε τονίσει την ανησυχία μας για το αν η ΚΑΕ αναγνωρίζει το αγωνιστικό πρόβλημα ή έχει επαναπαυτεί στις διάφορες αμπελοφιλοσοφίες των μπασκετικών γκουρού από τα Lidl.