Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Με ανεβασμένη ψυχολογία κόντρα στον Χολαργό

Posted On Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 09:30

Με τον αέρα της νίκης ύστερα ένα μεγάλο αρνητικό σερί η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Χολαργό σε άλλη μια πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή όπου τα πάντα είναι πιθανά. Μπορεί ο ΑΡΗΣ να μην πραγματοποίησε κάποια μαγική εμφάνιση κόντρα στον Προμηθέα άλλα έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και ήρθε η νίκη σίγουρα μιλάμε για μια σημαντική επιτυχία που τόνωσε την ψυχολογία των παικτών μας.

Και μόνο που καταφέραμε να περιορίσουμε τους Πατρινούς στους  65 πόντους σε 45' αγώνα επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά ότι το μοναδικό που μπορεί να κάνει καλά αυτή η ομάδα είναι να αμύνεται.  Με εξαίρεση ίσως την πρώτη αγωνιστική στο Λαύριο σχεδόν όλες οι υπόλοιπες νίκες μας ήρθαν μέσα από την σκληρή άμυνα και αυτό ακριβώς θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του Γ.Καστρίτη και σήμερα. Ο Χολαργός είναι σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση από εμάς αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ομάδα που φοβίζει . Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κόντρα στον Χολαργό στον πρώτο γύρο κάναμε και ένα από τα μεγαλύτερα φετινά εγκλήματα μας με το +18 να καταλήγει στο τέλος σε -1. Όχι ότι αλλάζει κάτι αλλά είναι ευκαιρία να πάρουμε και μια άτυπη ρεβάνς για εκείνη την ήττα ντροπής…

Άλλη μα νίκη χρειαζόμαστε για να "κλείσουμε" και μαθηματικά την φετινή χρονιά χωρίς άγχος και πονοκεφάλους… και η έδρα του Χολαργού φαντάζει ιδανικό μέρος για να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα. Παραμένει όμως μεγαλύτερο το ενδιαφέρον για τις προθέσεις του Δ.Γουλιέλμου με τις τελευταίες ειδήσεις να δίνουν έναν ελαφρύ τόνο αισιοδοξίας ότι ίσως και κάτι μπορεί να αλλάξει.

ΥΓ. Πολλοί είναι οι Αρειανοί παράγοντες που ασχολήθηκαν με τα κοινά του ΑΡΗ και "κάηκαν" με συνοπτικές διαδικασίες. Τις περισσότερες φορές με δική τους ευθύνη μιας και περνώντας την διαχωριστική γραμμή από την κερκίδα στα γραφεία φαίνεται να ξεχνάνε τα θέλω και τα πρέπει… Αν και νωρίς ακόμη για χαμόγελα αισιοδοξίας ελπίζουμε όμως οι ζυμώσεις του Δ.Γουλιέλμου να έχουν θετική κατάληξη και να δούμε ύστερα από καιρό ένα Δ.Σ. που να μην κοροϊδεύει με την παρουσία-απουσία του…

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!