Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

"Τελικός" με Πανιώνιο στο Παλέ με τον "μεγαλομέτοχο" να συνεχίζει να αγνοείται

Posted On Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019 10:51

Με οδηγό τον αγώνα με το Περιστέρι όπου οι παίκτες μας παίρνοντας δύναμη από το φλογισμένο Παλέ είχαν επιβληθεί των αντιπάλων τους, ο ΑΡΗΣ μας θα υποδεχθεί αύριο το απόγευμα τον Πανιώνιο. Παρά τους φόβους για αποχωρήσεις η ομάδα θα παραταχθεί πλήρης και όλοι ευελπιστούμε ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε την βαθμολογική ανάσα. Ανεξάρτητα όμως από την κρισιμότητα του αγώνα η εγκληματική παρουσία και πλέον απουσία του Δ.Γουλιέλμου μπλοκάρει κάθε προσπάθεια σωτηρίας της ομάδος.

Μια νίκη παραπάνω έχει ο Πανιώνιος και παρά τα όποια προβλήματα του από την αρχή της χρονιάς φαίνεται να βρίσκεται σε καλύτερο σημείο από εμάς σε όλα τα επίπεδα. Από την στελέχωση του ρόστερ το καλοκαίρι μέχρι τις απαραίτητες αλλαγές στο ξεκίνημα της χρονιάς που του έδωσε την δυνατότητα να ελπίζει ότι και φέτος θα την γλιτώσει. Στοιχεία που δυστυχώς για την ομάδα μας μοιάζουν με πολυτέλεια μιας και οι παίκτες μας μαζεύτηκαν την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή και οι απαραίτητες αλλαγές για να γίνουν έπρεπε να φθάσουμε στην 9η αγωνιστική. Έστω και τώρα όμως που με την έλευση του Μπράουν η ομάδα φαίνεται πλήρης οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου πρέπει να βγάλουν τον καλό τους εαυτό και να πάρουν την νίκη. Προβλήματα υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, θα πρέπει όμως άπαντες όταν πατάνε πάνω στο παρκέ να τα αφήνουν στην άκρη και να τα δίνουν όλα για την ομάδα. Άλλωστε ακόμη και αυτοί που έφυγαν ή σκοπεύουν να φύγουν η απόδοση τους πάνω στο παρκέ θα τους εξασφαλίσει ένα καλύτερο συμβόλαιο. Καθαρά αγωνιστικά τα πάντα είναι θέμα διάθεσης και ημέρας που θα βρεθούν οι παίκτες μας. Οι 2 ομάδες δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές δυναμικότητας και έχουν αποδείξει ότι είναι ικανές για το καλύτερο όπως και για το χειρότερο. Σημαντικό το ότι πείσθηκε ο Ντραγκίσεβιτς να παραμείνει μιας και σε περίπτωση που αποχωρούσε το κενό του θα ήταν τεράστιο. Παίκτης κλειδί πέρα του Μποχωρίδη που αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα θα πρέπει να είναι  και ο Μπράουν. Είναι απαραίτητο η ομάδα να βρει άλλον έναν "πόλο" στην επίθεση ώστε να γίνει το έργο όλων πιο εύκολο. Κατά τα άλλ η  δύναμη της έδρας είναι ο καθοριστικός παράγοντας που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

Τα περιθώρια για την ομάδα έχουν στενέψει εδώ και πολύ καιρό. Σε διοικητικό επίπεδο όσο ο Δημήτρης Γουλιέλμος συνεχίζει να περιπαίζει τον κόσμο του ΑΡΗ με τα καμώματα του δεν φαίνεται να μπορεί να αλλάξει κάτι δραστικά. Μοναδική ελπίδα για τον Αυτοκράτορα είναι αυτοί παίκτες μαζί με το τεχνικό τιμ να κάνουν κατάθεση ψυχής στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και στα εναπομείναντα και να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο. Εμείς θα είμαστε εκεί δίπλα στην ομάδα για ακόμη μια φορά να κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Όλοι στο Παλέ για τη νίκη οξυγόνο!

ΥΓ. Τον Χάρη Παπαγεωργίου αν και πάντα διαφωνούσαμε με την δράση του εκτός παρκέ τον είχαμε στο απυρόβλητο σεβόμενοι την ιστορία του στον μπασκετικό ΑΡΗ. Έχει τις δικές του τεράστιες ευθύνες για αυτό το κατάντημα αλλά θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι δεν έχει πηδήξει από το καράβι όπως τόσοι και τόσοι Αρειανάρχες σε παρόμοιες καταστάσεις έχουν κάνει. Παλεύει με όλες του τις δυνάμεις και ευχόμαστε να συνεχίσει να το κάνει. Ο ΑΡΗΣ έχει ανάγκη προσωπικότητες σαν τον Παπαγεωργίου και καλό είναι σιγά σιγά και οι υπόλοιποι να αρχίσουν να συσπειρώνονται γύρω από την ομάδα.

ΥΓ2. Το να περιμένουμε από το πουθενά να δραστηριοποιηθούν άνθρωποι που ουδέποτε είχαν σχέση με τον μπασκετικό ΑΡΗ ως ένα βαθμό ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας ή καλύτερα της απελπισίας. Το να ελπίζουμε όμως ότι οι "επώνυμοι" Αρειανοί που τα τελευταία 15 χρόνια τουλάχιστον έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να φθάσουμε ως εδώ έχει μια δόση λογικής και προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να πιέσουμε όλοι μας. Ο ΑΡΗΣ έχει ανθρώπους(με τα καλά τους και τα λάθη τους) που μπορούν να δώσουν λύση. Αρκεί να αντιληφθούν ότι δεν γίνεται να αφήσουν τον ΑΡΗ στην τύχη τους… Εμείς θα είμαστε δίπλα τους, είτε κάποτε διαφωνούσαμε μαζί τους είτε όχι.

ΥΓ3. Μην απορεί κανείς για αυτή την ησυχία γύρω από το πρόσωπο του Δ.Γουλιέλμου. Στο PlanetARIS.grπάντα είχαμε το θάρρος της άποψης μας και θεωρούσαμε σημαντικό να καυτηριάζουμε τις καταστάσεις και να αναδεικνύουμε τους υπεύθυνους στο σωστό timingκαι όχι όταν η "κοινή γνώμη" και  τα "κιτρινόμαυρα ρεπορτάζ" μας το επέτρεπαν. Πλέον η σκυτάλη έχει περάσει στους "επαγγελματίες" που ανοιχτά μιλάνε για την ανυπαρξία, τον ύποπτο ρόλο και την επικινδυνότητα του Δημήτρη Γουλιέλμου. Όσο ο άνθρωπος αυτός παραμένει ενεργά το κουμάντο της ΚΑΕ ο ΑΡΗΣ θα κινδυνεύει με διάλυση. Μοναδική ελπίδα για επιβίωση είναι η αλλαγή στο διοικητικό καθεστώς με οποιοδήποτε τέχνασμα μπορεί να γίνει.

ΥΓ4. Όσο για τους εντολοδόχους της ΚΕΔ και της ΕΟΚ μην καν τους περάσει από το μυαλό να επαναλάβουν τα όργια της Κρήτης.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!