Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Κιτρινόμαυρη αντεπίθεση με στήριξη διαρκείας κόντρα σε κάποιο… Λαύριο

Posted On Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 21:55

Με το σύνθημα της αντεπίθεσης από τη νέα διοίκηση της ΚΑΕ να έχει δοθεί με τον πλέον επίσημο τρόπο, ο ΑΡΗΣ καλείται στο "τελικό" του Σαββάτου με το Λαύριο να επιστρέψει στις νίκες και να κάνει το πρώτο βήμα για να αλλάξει την τύχη του. Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο κόσμος για ακόμη μια φορά, τόσο μέσω της οικονομικής ενίσχυσης με τα εισιτήρια διαρκείας του Β γύρου όσο και με την καυτή ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει στο Παλέ!

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με τις τσέπες πιο γεμάτες σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες μετά από τις προσπάθειες της διοίκησης πρωτοδικείου ο ΑΡΗΣ φαντάζει έτοιμος να γυρίσει τον διακόπτη. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ φάνηκε η προσπάθεια του Σάββα Καμπερίδη να αλλάξει την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδος σε πολλούς τομείς αλλά φάνηκε και η διάθεση των παικτών να δώσουν το κάτι παραπάνω. Η ομάδα είναι σε οριακό σημείο και παρά τις δεδομένες αγωνιστικές αδυναμίες δεν αξίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση. Αυτό φαίνεται να το έχουν αντιληφθεί όλοι οι παίκτες ακόμη και ο Μόρις που μέσα στην εβδομάδα διαμαρτυρήθηκε για τα οικονομικά προβλήματα με αποχή από τις προπονήσεις. Κάτι αντίστοιχο προφανώς και έγινε και με τον Σακελλαρίου μιας και 2 πλευρές παραδέχθηκαν ότι αυτή η συνεργασία δεν είχε να προσφέρει τίποτα σε κανέναν και έτσι ο έμπειρος γκαρντ αποχώρησε από την ομάδα. Κάτι θετικό μιας και ο ΑΡΗΣ χρειάζεται παίκτες συγκεντρωμένους και αποφασισμένους να βάζουν πάνω από όλα το καλό της ομάδος ανεπηρέαστοι από τις προσωπικές τους φιλοδοξίες. Το Λαύριο αν και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο από πλευράς υλικού εκμεταλλευόμενο την σταθερότητα του και τον ξεκάθαρο αγωνιστικό προσανατολισμό έχει καταφέρει ως τώρα να κάνει μια πολύ καλή πορεία για τα δεδομένα και τους στόχους του. Και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα μιας και το αγωνιστικό στυλ του Λαυρίου με τα γρήγορα transitionκαι τα πολλά ένας με ένας χτυπάει ακριβώς στις δικές μας αδυναμίες. Για αυτό και στο αυριανό παιχνίδι η άμυνα θα πρέπει να έχει τον πρώτο ρόλο. Αν καταφέρουμε να κόψουμε τον ρυθμό του Λαυρίου τότε η νίκη εύκολα ή δύσκολα θα έρθει.

Η χαρά του κάθε πικραμένου έχει καταντήσει ο ΑΡΗΣ τα τελευταία χρόνια με κάποιον Ψαράκη του Λαυρίου εκτός από το ΑΦΜ της Κύμης να "αγοράζει" και λίγο από την περσινή γλώσσα που είχε βγάλει η Κύμη σε ανάλογη κατάσταση. Σας έχει δώσει πολύ πόνο ο ΑΡΗΣ στη ζωή σας και τώρα ζείτε το "όνειρο"… 105 χρόνια υπερηφάνειας και απίστευτων άθλων δεν διαγράφονται με 5-6 μαύρες χρονιές. Σε αντίθεση με ομάδες πυροτεχνήματα που αργά ή γρήγορα θα σβήσουν. Το Σάββατο το απόγευμα θα στο καμίνι του Παλέ θα  πάρετε και εσείς την απάντηση σας μέσα στο γήπεδο όπως τόσοι άλλοι. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ!

ΥΓ. 50€ ευρώ κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο διαρκείας για τα 8 εναπομείναντα παιχνίδια. Μόλις 6.25€  ανά αγώνα για να στηρίξεις την προσπάθεια σωτηρίας του Αυτοκράτορα.

ΥΓ2. Μετά το νωθρό ξεκίνημα η νέα διοίκηση πρωτοδικείου δείχνει να κινείται δυναμικά και να ξεκινάει αγώνες σε όλα τα μέτωπα. Το μέτωπο όμως που δεν πρέπει να ξεχαστεί παρόλο που δεν αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου είναι αυτό με την ΕΟΚ και τα κέντρα αποφάσεων. Εκεί που φαίνεται η απόφαση να πέσει ο ΑΡΗΣ να έχει ήδη παρθεί. Άλλωστε οι φετινές διαιτησίες αυτό δείχνουν.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!