Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Προμηθέας Πατρών - ΑΡΗΣ 95-79 | Νωθρός στην άμυνα και νέα ήττα

Posted On Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019 18:23

Δεν μπόρεσε ο ΑΡΗΣ μας να ακολουθήσει τον ρυθμό του Προμηθέα γνωρίζοντας μοιρολατρικά άλλη μια ήττα. Η κακή αμυντική λειτουργία σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και η έλλειψη συγκέντρωσης όταν φθάσαμε στο -7 έκριναν την αναμέτρηση. Προβληματισμός για την εικόνα της ομάδος αλλά και τα "περίεργα" αποτελέσματα σε άλλα γήπεδα.

Τον ΑΡΗ να παλεύει με όλες του τις δυνάμεις περιμέναμε να δούμε στην Πάτρα αλλά μέχρι να συμβεί αυτό ήταν ήδη αργά. Η άμυνα με τα μάτια στο πρώτο δεκάλεπτο έδωσε την ψυχολογική ώθηση στους παίκτες του Προμηθέα να  πετύχουν εύκολους πόντους από κοντά και στη συνέχεια να σουτάρουν και από μακριά με εκπληκτικά ποσοστά. Απορίας άξιο η αντίδραση της ομάδος μας σε όλο αυτό το διάστημα που έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει αλλά και "αδιάβαστη" σχετικά με τον τρόπο που αγωνίζεται ο αντίπαλος. Κάτι ανάλογο φάνηκε να συμβαίνει και στον πάγκο της ομάδος με τον Καμπερίδη να παραμένει θεατής για αρκετή ώρα μέχρι να αποφασίσει να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι μας. Η είσοδος του αφηνιασμένου Μπράουν αφύπνισε τον ΑΡΗ όπου έδειξε σημεία ζωής. Ωστόσο το ανακάτεμα της τράπουλας από τον Καμπερίδη που ξέχασε τον Μπράουν πολύ ώρα στον πάγκο και γενικότερα επέμεινε σε παίκτες που δεν τραβούσαν στοίχισε…  Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μιλόσεβιτς που πραγματοποίησε μετριότατο παιχνίδι αλλά πήρε σαφώς παραπάνω χρόνο από τον Φιτζπάτρικ που έδειχνε να κολλάει πιο πολύ στη σημερινή αναμέτρηση. Ενώ ξανά και όταν η ομάδα μείωσε από τους 16 στους 7 δεν φάνηκε να υπάρχει η στοιχειώδη ψυχραιμία  ώστε να μπούμε στην διεκδίκηση της νίκης. Προσπάθησε ο Ντραγκίσεβιτς αν και οι διαιτητές τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση έδειξαν να τον έχουν "στοχεύσει" σφυρίζοντας ότι να ναι στις φάσεις που συμμετείχε. Αν και έδειξε κάποια καλά στοιχεία ο Μόρις τελικά φάνηκε να απολαμβάνει περισσότερο το φινάλε της αναμέτρησης όπου έχοντας απέναντι του τα "δεύτερα" του Προμηθέα έκανε ότι ήθελε.

Διδακτική η σημερινή ημέρα για τον ΑΡΗ σε πολλά επίπεδα. Σίγουρα απαιτείται περισσότερη προσπάθεια και βελτίωση ώστε να διεκδικήσουμε τις νίκες σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια ανεξάρτητα από  αντιπάλους και έδρες(ο Θεός να τις κάνει έδρες). Από την άλλη όμως θα πρέπει ο ΑΡΗΣ(και η νέα διοίκηση) να έχει το νου του σε όλα όσα γίνονται γύρω του αλλά και να απαιτήσει καλύτερες διαιτησίες στα παιχνίδια του μιας και είναι ολοφάνερο ότι δεν σε σέβεται κανείς...

ΥΓ. Υπερπλήρης ο Προμηθέας σαν ομάδα αναμφίβολα ήταν καλύτερος από εμάς σήμερα. Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τον τρόπο που σφύριζαν κατά το δοκούν οι διαιτητές.  Επέτρεψαν την υπερβολική πίεση με πολλά φάουλ των παικτών του Προμηθέα στην περιφέρεια ενώ στην επίθεση έκλειναν τα μάτια στα συνεχόμενα φάουλ κάτω από το καλάθι.

ΥΓ2. Λίγο ρε από την τρέλα του κόσμου να είχε αυτή η ομάδα, που σήμερα πάλι μάγεψε με την παρουσία του στην Πάτρα!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!