Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΡΗΣ – Προμηθέας 94-83 | Ψυχωμένος ΑΡΗΣ, «καθάρισε» και τον Προμηθέα! ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020 20:50

Τη 2η νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΑΡΗΣ μας όπου παίζοντας με αστείρευτο πάθος και ενέργεια στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, υπέταξε τον δυνατό Προμηθέα! Κορυφαίος ο Ντεκοζί με άξιο συμπαραστάτη τον  ασταμάτητο Κουζέλογλου σε άμυνα και επίθεση. Αστείρευτο πάθος και ενέργεια από όλη την ομάδα που αρχίζει να δικαιώνει την προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι.

Η καλή ημέρα από την αρχή φαίνεται λέει ο λαός και έτσι και ο ΑΡΗΣ μας μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι έδειξε στον Προμηθέα ότι η θεωρία(του φαβορί) διαφέρει πολύ από την πράξη. Με τον Καμπερίδη αυτή τη φορά να δείχνει πιο διαβασμένος εμπιστεύτηκε σχήματα με περισσότερη ενέργεια και ισορροπία  και στις 2 πλευρές  του γηπέδου. Απέφυγε να χρησιμοποιήσει το δίδυμο Μιλόσεβιτς-Ντραγκίσεβτις που υστερεί σημαντικά σε αθλητικά προσόντα αλλά και δεν επέμεινε σε παίκτες που δεν πατούσαν καλά. Άφησε μέσα αρκετά τον Ντεκοζί που ήταν on-fire όπως και τους Μιλόσεβιτς και Κουζέλογλου που έκαναν την διαφορά για την ομάδα μας. Συνολικά όμως ο ΑΡΗΣ πήγε σε ένα γρήγορο στυλ παιχνιδιού, έδειξε χαρακτήρα, δεν μάσησε από τις αντεπιθέσεις του Προμηθέα και έφθασε σε μια θριαμβευτική νίκη. Σίγουρα αν οι Τσάλμερς, Σούλερ και Ντραγκίσεβιτς ήταν πιο αποτελεσματικοί τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα αλλά όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδειξαν παθιασμένοι για τη νίκη!

Μετά την «ομάδα-πρότυπο» του Ηρακλή ήρθε και η σειρά του «παντοδύναμου» Προμηθέα να πάρει την απάντηση του.  Σημαντική νίκη για την ομάδα μας που πλέον αρχίζει δικαιολογημένα να κερδίζει την εμπιστοσύνη όλων μας! Πολλά τα περιθώρια βελτίωσης σε αυτόν τον ΑΡΗ αλλά με οδηγό αυτό το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες μας σήμερα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα!

ΥΓ. Ανεβασμένος ο Φλιώνης μετά την συμμετοχή του στην Εθνική μακάρι επιτέλους να έχει αρχίσει να πιστεύει στις δυνατότητες του.

ΥΓ2. Ρε τον «φευγάτο», πάλι MVP!