Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το #GreekSLmafia με τη σφραγίδα της Βουλής και η θέση του ΑΡΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 20:32

Και με τον πλέον επίσημο τρόπο που μπορεί να γίνει κάτι σε αυτή την χώρα το ελληνικό ποδόσφαιρο έπιασε πάτο. Με νομοθετική ρύθμιση που χώθηκε μαζί με το "επίδομα γέννας" το μόρφωμα μπαογκ Ξάνθης απέφυγε τον υποβιβασμό και κινδυνεύει απλά να χάσει 6 με 10 βαθμούς.  Μια απόφαση που με μια πρόχειρη ερμηνεία λέμε ότι γλιτώνει 2 ομάδες από τις αυτονόητες ποινές βάσει νομοθεσίας αλλά με μια δεύτερη βλέπουμε ότι νομιμοποιείται η ασυδοσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Πλέον οποιαδήποτε νομοθεσία και κανονισμός υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μόνιμα ένα αστεράκι δίπλα του για το αν θα εφαρμοσθεί ή όχι. Μάλιστα όταν υπάρχει παρέμβαση για μια διαδικασία που δεν άφησαν να ολοκληρωθεί και δείχνει ξεκάθαρα την ύπαρξη μιας παρανομίας μεγάλων διαστάσεων τότε ουσιαστικά η κυβέρνηση προάγει την παρανομία και συντηρεί όλες αυτές τις πρακτικές που οι πραγματικοί ποδοσφαιρόφιλοι εύχονται κάποια στιγμή να δουν το ελληνικό ποδόσφαιρο να απαλλάσσεται από αυτές. Ο νόμος του "δυνατού", το νίκη με κάθε αθέμιτο τρόπο, τα πάρε-δώσε ομάδων, τα διαιτητικά σκάνδαλα και ότι άλλο βρώμικο υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και δεκαετίες είναι το κανονικό, το φυσιολογικό, το προβλεπόμενο από τον νόμο. Τον νόμο με τα παραθυράκια που θα ανοιγοκλείνουν κατά το δοκούν. Καταστάσεις που αποσκοπούν στα λεφτά του Champions League αλλά και στην συγκρότηση των οπαδικών στρατών. Γιατί χωρίς ομάδα που σηκώνει κούπες, οι οπαδικοί στρατοί έχουν περιορισμένη συμμετοχή.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΛΥΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΘΕΙ

Από την αρχή που ξεκίνησε αυτό η υπόθεση παρά τα δυνατά στοιχεία του Ολυμπιακού δεν ασχοληθήκαμε γιατί ήμασταν βέβαιοι ότι θα έβρισκαν τον τρόπο να το κουκουλώσουν όπως και έγινε με την σημερινή "ντροπολογία". Πάντα κάπως έτσι ήταν αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις οι κατηγορούμενοι έμπαιναν και σε μια διαδικασία να φτιάξουν ένα αθωωτικό story. Το αθωωτικό story του συμπολίτη είναι από τραγελαφικό ως επικίνδυνο μιας και έχει σε πρώτο πλάνο την διχοτόμηση της χώρας(!!!!) που όπως μας ενημέρωσε άλλος ένας υπερήφανος Μακεδονομάχος βουλευτής μπορεί να εξελιχθεί σε εμφύλιο πόλεμο και διάσπαση του Ελληνικού κράτους όπως έγινε στην Γιουγκοσλαβία!!! Σε δεύτερο πλάνο έχει τα πρόσωπα(μέλη της ΕΕΑ)  που τόλμησαν να ακολουθήσουν το γράμμα του νόμου αλλά και τον Αυγενάκη που δεν έκανε παρέμβαση από πριν ώστε να μην βγει τέτοια απόφαση. μπαογκ και Ξάνθη δεν μπήκαν πότε καν στον κόπο να μας εξηγήσουν γιατί είναι αθώοι για αυτά που κατηγορούνται έτσι ώστε να ενημερωθεί και ο κάθε ενδιαφερόμενος. Δεν υπάρχει μπαογκτζης που θα τον ρωτήσεις για την υπόθεση για πράγματα όπως το προπονητικό κέντρο της Ξάνθης, τις εταιρίες του Σαββίδη που την χρηματοδοτούν, την μεταγραφή 500.000€ Φασίδη που δεν ανακοινώθηκε ποτέ, το χρονικό της μεταγραφής Ζίβκοβιτς και θα πάρεις μια απάντηση.  Με ένα στόμα και μια φωνή θα σου πουν για τα μέλη της επιτροπής και τον Αυγενάκη. Αόριστα… χωρίς το οποιοδήποτε λογικό στοιχείο. Άλλωστε αν υπήρχαν στοιχεία σίγουρα το πανάκριβο νομικό επιτελείο του συμπολίτη θα τα είχε παρουσιάσει και δεν θα έφθαναν ως εδώ. Αντί για στοιχεία αναδεικνύουμε τη σκευωρία… γιατί απλά δεν υπάρχουν στοιχεία!

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΔΑΣ

Άγνωστο που θα καταλήξει όλο αυτό. Θα ασχοληθούν καθόλου FIFA & UEFA ή απλά θα μας αγνοήσουν όπως συνηθίζουν; Θα διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα με τον μπάογκ και επίσημα πλέον να έχει την Ξάνθη στο οπλοστάσιο του σαν να μην τρέχει τίποτα; Και αν αύριο βγουν και για τις υπόλοιπες ομάδες κάποια στοιχεία στην φόρα; Όλα καλά; Εμείς οι 5 από εδώ, εσείς οι 4 από εκεί και οι υπόλοιποι πηγαίνετε όπου γουστάρετε αλλά φροντίστε να μην βάζετε εμπόδια στον δρόμο μας; Τι πρωτάθλημα είναι αυτό; Και το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει γνωρίζοντας εξαρχής ότι αυτές οι 2 ομάδες(και πιθανόν και άλλες) πηγαίνουν χέρι χέρι για να σαρώσουν ότι μπορούν παρέα; Επίσης κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις αντιδράσεις των φιλάθλων στα γήπεδα. Αυτές οι παρεμβάσεις δίνουν μια σπίθα παραπάνω στον κάθε ανεγκέφαλο που θέλει να καταστρέψει, να τραμπουκίσει, μέχρι και να σκοτώσει… Ήδη την αγωνιστική που μας πέρασε είχαμε ξεσπάσματα βίας χωρίς ουσιαστική αφορμή και σίγουρα οι σημερινές εξελίξεις δεν δημιουργούν ένα κλίμα ηρεμίας.

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ

Όσο και αν δεν μας αρέσει ο ΑΡΗΣ σε όλη αυτή την υπόθεση είναι σε ρόλο παρατηρητή ακριβώς όπως είναι και όλες οι υπόλοιπες ομάδες. Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο ΑΡΗΣ σε αυτό το παιχνίδι με τις θυγατρικές ομάδες, τους δανεικούς, τους "δικούς μας" διαιτητές, το "δικό μας" VAR, τους μιντιακούς στρατούς κλπ δεν συμμετέχει. Εύκολα μπορεί κάποιος εκτός ΑΡΗ να πει γιατί δεν έχει τη δύναμη να το κάνει. Εμείς όμως αναγνωρίζουμε ότι αυτές οι πρακτικές δεν έχουν καμία σχέση με τον ΑΡΗ και κάθε χαρά που έχουμε πανηγυρίσει με αυτή την ομάδα είναι 100% με την αξία μας. Για αυτό και στον ΑΡΗ έχουμε το "ελάττωμα" να πανηγυρίζουμε ακόμη και για τα αυτονόητα γιατί νιώθουμε ότι στον ελληνικό αθλητισμό ακόμη και τα αυτονόητα για μια ομάδα που παίζει καθαρά το παιχνίδι είναι σπουδαίο επίτευγμα! Για αυτό και υπάρχει αυτή η συσπείρωση γύρω από την ομάδα. Για αυτό και η εξορία(προδοσία) στην Γ Εθνική δεν μας λύγισε. Για αυτό και επιστρέψαμε ακόμη πιο πωρωμένοι και δυνατοί. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε όσο ανούσιο και αν φαντάζει είναι να φωνάζουμε και να καταδεικνύουμε με κάθε ευκαιρία όλο αυτόν τον τραγέλαφο. Και ορθώς σε αυτή την περίπτωση ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τοποθετήθηκαν επί του θέματος όπως ακριβώς έκαναν και οι σύνδεσμοι μας.

ΑΣ ΑΡΗΣ "Δεν υπάρχει κανένα «θέμα της Θεσσαλονίκης»"

ΠΑΕ ΑΡΗΣ "Καταργείται κάθε έννοια δικαίου"

SUPER 3 "Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία δεν είναι Κριμαία"

ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ "Δεν θα αποδεχτούμε τα δύο μέτρα και δύο σταθμά"

Στο PlanetARIS.gr όπως καλά γνωρίζουν οι παλιοί θαμώνες του site αλλά το λέει και το όνομα μας, προτιμάμε να ζούμε στον δικό μας πλανήτη και να ασχολούμαστε αποκλειστικά με τον ΑΡΗ μας. Με την προσπάθεια που κάνουν οι αθλητές μας που φοράνε τις φανέλες με τον Θεό στο στήθος να τιμήσουν την ιστορία, τον κόσμο και όλα όσα εκπροσωπεί ο σύλλογος μας από την αρχή της δημιουργίας του. Άλλες φορές μας χαρίζουν χαρές, άλλες φορές(πιθανόν και τις περισσότερες) πίκρες… ωστόσο όσες απογοητεύσεις και αν έχουμε ζήσει με αυτή την ομάδα κάθε Αρειανός νιώθει μόνο υπερηφάνια και ευλογημένος που υποστηρίζει αυτόν τον σύλλογο. Και αυτό είναι ένα διαχρονικό επίτευγμα που έχει κατακτηθεί με αληθινούς αγώνες γεμάτο σεβασμό και ήθος. Για όσους δεν νιώθουν από ΑΡΗ πάντα θα υπάρχει ένα νόμος να κατατεθεί στην βουλή και να γλυκάνει το ψέμα που ζούνε και υποστηρίζουν…

ΥΓ. 2000€ επίδομα για κάθε νεογέννητο παιδί και +1 βαθμό για την αγαπημένη σου ομάδα!

ΥΓ2. Δεν πέσαμε από τα σύννεφα από την κατάληξη της υπόθεσης. Και ο Παναθηναϊκός κάπως έτσι σώθηκε αλλά με ποιο κομψό τρόπο. Προφανώς η στοχοποίηση του Αυγενάκη εδώ και καιρό είχε να κάνει ακριβώς με αυτόν τον κομψό τρόπο που δεν εφαρμόσθηκε και χρειάσθηκε να ψηφισθεί ειδική τροπολογία στην Βουλή.

ΥΓ3. Αν υπάρχει κάτι καλό από όλη αυτή την ιστορία είναι ότι πλέον και ο τελευταίος Έλληνας κατάλαβε τι σημαίνει "ο γαύρος του Βορρά".

ΥΓ4. Και να σκεφτείς ότι για καζούρα τους λέγαμε ότι με υπουργική απόφαση να σας δώσουν το πρωτάθλημα εσείς θα κατεβείτε στον Λευκό Πύργο να πανηγυρίσετε… Πλέον πρέπει να βρούμε κάτι ακόμη πιο απίθανο να συμβεί για να υπερβάλλουμε!

ΥΓ5. Και ο Περέιρα τον χαβά του ορίζοντας ξένους διαιτητές όπου του κατεβαίνει και αφήνοντας συστηματικά τον ΑΡΗ από έξω. Εξυγίανση λέμε!

ΥΓ6. #GreekSLmafia

ΥΓ7. Πραγματικό φαινομένο η Μαρούπα και με το δίκαιο και με το συμφέρον! Στο πρόσωπο της αντικατροπτίζεται το "greek dream" κάθε νέου και νέας της χώρας!

ΥΓ8. Πέρα από τις ώρες ψυχαγωγίας που μας προσφέρουν η όλη υπόθεση αποτελεί μαύρο μνημείο για την Ελληνική κοινωνία και την Βουλή των Ελληνών. 

ΥΓ9. Το ποδόσφαιρο είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας. Όποιος πιστεύει ότι αυτά γίνονται μόνο στο ποδόσφαιρο ...ας συνεχίσει στον ύπνο του.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!