Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιστρέφει η ενημέρωση για τον Αρειανό με ακόμη πιο δυνατή φωνή!

Posted On Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012 14:42

Επιτέλους τα Αθλητικά Νέα 98.7 επιστρέφουν κανονικά στον αέρα της πόλης! Μπορεί να ανησυχήσαμε και να στεναχωρηθήκαμε οι περισσότεροι(σε αντίθεση με μερικούς συνΑρειανούς μας που πανηγύριζαν) όταν κόπηκε παρανόμως η ηλεκτροδότηση του πομπού του σταθμού αλλά τελικά όπως αποδεικνύεται η αγάπη, το πάθος και η αποφασιστικότητα  μερικών ανθρώπων ξαναεπαναφέρουν τα πράγματα στην θέση τους και από την Δευτέρα το πρωί ο Αρειανός θα μπορέσει να ανοίξει και πάλι το ραδιόφωνο του για να ενημερωθεί για την αγαπημένη του ομάδα! Μάλιστα όπως έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα του σταθμού θα είναι εμπλουτισμένο με ακόμη περισσότερες δυνατές, καθαρές, 100% Αρειανίδικες φωνές όπως αυτές του τεράστιου Μπουγάτσα, του μέγιστου Άγγελου Μυσιρλή(respect), του Πέτρου Γαβριηλίδη κ.α. Παρακάτω αναδημοσιεύουμε το κείμενο του Λ.Σκόρδα που ανακοινώνει την επιστροφή των ΑΝ 98.7:

"Το ραδιόφωνο... ξαναεπιστρέφει!

Το επιχειρηματικό περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιούμαστε, ως φορέας ενημέρωσης, με τρεις διαφορετικές μορφές έκφρασης, εφημερίδα-ραδιόφωνο- διαδίκτυο, έχει δραματικά επηρεαστεί από την οικονομική κρίση.

Ξέχωρα από την πτώση της αγοραστικής δύναμης και την αλλαγή των καθημερινών συνηθειών  γενικά των συμπολιτών μας, ο αφανισμός πραγματικά των κονδυλίων για διαφήμιση από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και η κατακόρυφη πτώση του τζίρου των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, λύγισαν στη κυριολεξία  γίγαντες του κλάδου.

Εμείς ως «Αθλητικά Νέα» , επί τα τρία και πλέον πολύ δύσκολα αυτά χρόνια που υπάρχουμε, έχουμε το μοναδικό προνόμιο, μέσα σε όλα τα άλλα που μαστίζουν τον χώρο, συν τον φυσικό πόλεμο από μεριάς των ανταγωνιστών μας, να έχουμε απέναντί μας και τον Σύλλογο, που τιμούμε και σεβόμαστε, περισσότερο από όλους τους άλλους και έχουμε ταχθεί, μοναδικοί όντες, στο πλευρό του, με κάθε τρόπο και μέσο.

Η λαίλαπα που πέρασε πάνω από τον Άρη τα τελευταία χρόνια, με εκφραστές τους επίσημους παράγοντές του, υπαλλήλους λαμόγια, πουλημένους δημοσιογράφους-παπαγαλάκια, αλλά και τους οργανωμένους οπαδούς του, είδε στα «Αθλητικά Νέα», τον μοναδικό της αντίπαλο στην προσπάθεια να καταληστευθεί ο Σύλλογος. Με λύσσα μας διέβαλαν, μας λασπολόγησαν, μας απέκλεισαν από την  ενημέρωση της αγαπημένης μας ομάδας, μας σαμποτάρισαν, μας πολέμησαν για να μας κλείσουν το στόμα και ανενόχλητοι να συνεχίσουν το  σιχαμερό, καταστροφικό τους έργο.

Μέσα σε αυτό το καλοκαίρι, έγιναν σημεία και τέρατα. Με παρεμβάσεις του σιχάματος και με παράβαση κάθε νομολογίας, διατάχθηκε η διακοπή της ηλεκτροδότησης του «98,7 Αθλητικά Νέα». Αποτέλεσμα ήταν να σιγήσει η μοναδική φωνή της αλήθειας στην πόλη, η μοναδική φωνή που αποκατέστησε την ιστορία, τριάντα δύο χρόνια μετά το κλείσιμο της εφημερίδας του αείμνηστου Νίκου Καμπάνη.

Όταν η υπόθεση εκδικάστηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας και η ιδιοκτησία του σταθμού δικαιώθηκε, δυστυχώς δεν είμαι εγώ να τους κυνηγήσω μέχρι να πατήσουν μαύρο χιόνι, η ζημιά ήταν ήδη μεγάλη, τηρουμένων και των αναλογίων και των συνθηκών της αγοράς που σας περιέγραψα παραπάνω.

Η οργάνωση του «98,7» διαλύθηκε, με αποτέλεσμα όταν ήρθε η δικαίωση, αρχές Αυγούστου, να εκπέμπουμε μόνο μουσική και λίγες διαφημίσεις.

Όμως, παρά τις αντιξοότητες και τον συνεχιζόμενο πόλεμο από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, καταφέραμε να σταθούμε σταθερά στα πόδια μας και από τη Δευτέρα 27 του μήνα, από τις οχτώ το πρωί και κάθε πλέον μέρα,  αρχίζουμε την αντεπίθεσή μας στον χώρο της ενημέρωσης και της ραδιοφωνίας, αλλά βασικά της αλήθειας.

Με αλλαγές αλλά και γνώριμα πρόσωπα σε διαφορετικούς ρόλους, με ανανεωμένο πρόγραμμα και με ανεβασμένη διάθεση, με παρουσία σε κάθε αθλητικό γεγονός, χωρίς αποκλεισμούς απόψεων, θα ξανακτίσουμε την μοναδική αμφίδρομη σχέση που είχαμε με τους ακροατές μας και θα ταράξουμε πάλι τα θολά νερά της ενημέρωσης αυτής της πόλης.

Από το πρωί στις οκτώ με την «καλημέρα με τον Τέο», θα ετοιμαστείτε για να είστε σίγουρα συντονισμένοι στις δέκα «στο ίδιο μήκος κύματος» με τον Φώντα τον Τζάνγκο. Στις δώδεκα «από τον πάγκο» θα συντονίζει ο Πάνος Δοξόγλου και στις δύο το μεσημέρι έχετε να πάτε στον οδοντίατρο για «απονεύρωση».

«Όχι στο κατενάτσιο» στις τέσσερις θα πει πάλι ο Μάκης Τσιρανίδης, ενώ η στοιχηματική ομάδα θα φέρει «απόδοση  9,87» από τις έξι μέχρι τις οκτώ. Δευτέρα και Παρασκευή στις οκτώ το βράδυ Drool-aris με τον Ζάχο. «Αερομαχίες» με postman και Σάκη, Τρίτη και Πέμπτη δέκα με δώδεκα και Τετάρτη οκτώ με δέκα. Την Παρασκευή δέκα δώδεκα «Οχ θε μου» με Κυριάκο Αθανασιάδη και Λου, που θα κάνουν άλλου είδους υπερβάσεις και θα δώσουν  διαφορετικό τόνο στα ερτζιανά. Φανταστείτε, μετά από Δήμο Μούτση, Μάνο Ελευθερίου και άλλους απίθανους καλεσμένους, ξεκινάνε το ταξίδι τους και τιμάνε τον «98,7»  με τον μοναδικό Νίκο Δήμου.

Τέλος εκτός από τις μεταδόσεις του Σαββατοκύριακου, δυο νέες εκπομπές αναμένεται να μας ξεσηκώσουν. Τρίτη οκτώ με δέκα ο Μπουγάτσας με τον Πέτρο Γαβριηλίδη στήνουν «ποντικοπαγίδα», ενώ Δευτέρα και Τετάρτη ο Ιούλιος Καίσαρ Άγγελος Μισιρλής διηγείται πως «Οι κότες το’ σκασαν».

Αντέξαμε στη δίνη των προβλημάτων και ερχόμαστε να τους πάρουμε τα σώβρακα. Το υποσχόμαστε."