Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Restart στην ενημέρωση

Posted On Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 16:09

Χρονιά αναγκαστικής επανεκκίνησης για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ και όπως είναι λογικό κάτι τέτοιο συμπαρασύρει ολόκληρο τον σύλλογο αλλά και τον κόσμο της ομάδος. Ένας κιτρινόμαυρος λαός που δύσκολα εγκαταλείπει την καψούρα του και στα δύσκολα συσπειρώνεται και απαντάει δυναμικά. Μια τέτοια "απάντηση" είναι αυτή που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό με την δημιουργία του ιντερνετικού Yellow Radio και συνεχίζεται σήμερα ακόμη  πιο δυνατά με  το Yellow News. Ένα σύγχρονο ειδησεογραφικό site με σχεδόν αποκλειστικά "κιτρινόμαυρη" θεματολογία!

Πριν λίγο καιρό μας ζητήθηκε σαν PlanetARIS.gr να συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια με απόψεις και σχολιασμό της επικαιρότητας του ΑΡΗ μας και φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο το δεχθήκαμε με πολύ μεγάλη χαρά. Άλλωστε προσπάθειες σαν και αυτές του Yellow Radio και του Yellow News που χαρακτηρίζονται από εθελοντισμό, ανιδιοτέλεια και καθαρή Αρειανίδικη καψούρα είναι η βάση πάνω στην οποία δημιουργήθηκε και το PlanetARIS.gr πριν περίπου 8 χρόνια οπότε η στήριξη αυτού του νέου κιτρινόμαυρου ΜΜΕ  είναι ηθική υποχρέωση μας. Ένα μέσο που έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπάρχει τόσο στην σωστή ενημέρωση του κόσμου του αλλά ακόμη περισσότερο στην ελεύθερη και ανεξάρτητη έκφραση του απλού Αρειανού οπαδού. 

Την δεδομένη χρονική στιγμή με αυτά που περνάμε σαν οπαδοί οι χαρές και τα πανηγύρια δεν έχουν χώρο... Όταν όμως βλέπεις τους συνοπαδούς από αυτό το κατάντημα του συλλόγου αντί να απογοητεύονται και να τα παρατάνε, να νευριάζουν, να συσπειρώνονται, να δυναμώνουν και να απαντούν με ενέργειες σαν το Yellow Radio και το Yellow News τότε  ο Αρειανός μπορεί να αρχίζει να χαμογελάει διαπιστώνοντας ότι ίσως τελικά και από όλο αυτό το μαρτύριο της Γ Εθνικής πάει να βγει και κάτι καλό που θα αγγίξει και τους υπόλοιπους. Οι φίλοι θα αρχίσουν να αισθάνονται πιο δυνατοί και οι "εχθροί" θα αρχίζουν να δαγκώνονται βλέποντας τα επιτεύγματα του κόσμου του ΑΡΗ. κόντρα σε όλους και σε όλα. Καλή αρχή YellowNews.gr !!!