Μπορεί να ξεκίνησε σαν μια απλή προτροπή ενός αγανακτισμένου φιλάθλου μέσω των ερτζιανών της πόλης που έδωσε το έναυσμα στην ένωση προσώπων "ΑΡΗΣ Πρωταγωνιστής" για να κάνει το συγκεκριμένο κάλεσμα αλλά αυτό που ουσιαστικά μας σηκώνει όλους από τους καναπέδες μας μέσα στο κατακαλόκαιρο είναι η αγωνία μας για μέλλον του ΑΡΗ μας που περνάει κρίσιμες στιγμές! Ανοιχτό κάλεσμα προς όλο τον κόσμο του ΑΡΗ ανεξάρτητα από πεποιθήσεις, "στρατόπεδα", ιστορίες του παρελθόντος, ανοργάνωτους ή οργανωμένους κτλ κτλ. Όλοι πρέπει να δώσουμε βροντερό παρών στο Κλ.Βικελίδης ώστε να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες! Στόχοι μας πρέπει να είναι οι εξής:
1) Η ανοιχτή συζήτηση/ανταλλαγή απόψεων για εξεύρεση άμεσης λύσης. Μπορεί το δ.σ. της ΚΜΑ, οι κ.Ζαμπέτας-Αθανασιάδης και ο Α.Σ. να προσπαθούν να αφήσουν τον κόσμο του ΑΡΗ στο περιθώριο μειώνοντας θεωρητικά με αυτό τον τρόπο την δυναμική του και ευνουχίζοντας ουσιαστικά την επιθυμία όλων όσων θέλουν να βοηθήσουν εμπράκτως αλλά εμείς πρέπει με την παρουσία μας να τους δείξουμε ότι κάνουν τεράστιο λάθος να αποφασίζουν για εμάς(γιατί ο ΑΡΗΣ είναι ο κόσμος του) χωρίς εμάς.
2) Να διαμαρτυρηθούμε για την ασταμάτητη ασυδοσία του δ.σ. της ΚΜΑ που αντί να επισπεύσουν τις διαδικασίες να αφήσουν ανθρώπους που πιστεύουν στην δύναμη του κόσμου του ΑΡΗ και της ΚΜΑ να βγουν μπροστά και να δώσουν πραγματικές λύσεις μπλοκάρουν με διάφορα τεχνάσματα(πολλά από αυτά είναι και παράνομα) κάθε προσπάθεια για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα.
3) Να διαμαρτυρηθούμε για την απαράδεκτη στήριξη που παρέχει ο Α.Σ. στη διοίκηση της ΠΑΕ διατηρώντας τον εκπρόσωπο του στο δ.σ. της ΠΑΕ. Σίγουρα υπάρχουν τρόποι για να καλυφθεί το κενό του εκπροσώπου του ερασιτέχνη και να μην "εκπέσει" εντελώς η διοίκηση Αθανασιάδη αλλά έστω αυτή η κίνηση θα έστελνε ξεκάθαρο μήνυμα στους Ζαμπέτα-Αθανασιάδη που έχουν το θράσος να παραμένουν γαντζωμένοι στις θέσεις τους τάχα για να βρούν λύση την ίδια ώρα που ο μέγας εγκέφαλος του σχεδίου τους ο πολυεκατομμυριούχος Γ.Κόντης δήλωσε ξεκάθαρα ότι αν δεν είναι να γίνει ο ΑΡΗΣ ομάδα μανατζαρέων(δηλαδή να επιτραπούν οι μεταγραφές για τις ομάδες που δεν πήραν άδεια στην σημερινή συνέλευση) τα χρήματα του "άπλα" φίλου του δεν θα μπουν... Να θυμίσουμε ότι ο Α.Σ. "απέσυρε" τον εκπρόσωπο του από την ΚΑΕ όταν ο Γ.Δαμιανίδης άρχισε τα "παζάρια" σε μια προσπάθεια να τον πιέσει να παραιτηθεί.
4) Να δείξουμε σε όσους έχουν μια οικονομική επιφάνεια μεγαλύτερη από τους υπόλοιπους και σκέπτονται να βοηθήσουν την ομάδα ότι στο πλευρό τους θα έχουν την μαζική στήριξη του κόσμου του ΑΡΗ που περιμένει απλά το έναυσμα για να βοηθήσει και οικονομικά με τα εισιτήρια διαρκείας, τις εγγραφές στην ΚΜΑ και όχι μόνο.
Όσο περίεργο και αν μας φαίνεται να κάνουμε ένα είδος συλλαλητηρίου για να γλιτώσουμε από τους "σωτήρες" μας, ας μην αφήσουμε μερικούς "περαστικούς" από τον σύλλογο μας που βάζουν πάνω από όλα το προσωπικό τους συμφέρον να συρρικνώνουν και άλλο τον σύλλογο μας οδηγώντας τον στον αφανισμό. Ο καναπές σου, η συνενοχή σου... για αυτό ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΣΤΟ ΚΛ.ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ!