Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μηνύματα διαμαρτυρίας και παραιτήσεις!

Posted On Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012 10:47

Επειδή λοιπόν στον ΑΡΗ μας έχει γίνει συνήθεια η επιλεκτική προβολή ειδήσεων και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας σε μια προσπάθεια να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα θα αρχίσω με την "απάντηση" προς όλους όσους δυσανασχέτησαν με αυτό που έγινε χθες στο Κλ.Βικελίδης και προσπαθούν να μειώσουν την συγκεκριμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και τα αποτελέσματα της. Σίγουρα ο κόσμος που βρέθηκε χθες έξω από τα γραφεία της ΚΜΑ δεν είναι αντιπροσωπευτικός της ποσότητας του κόσμου του ΑΡΗ όπως δεν είναι και τα τακτοποιημένα μέλη της Λέσχης, τα εγγεγραμμένα μέλη στην Λέσχη και οι κάτοχοι διαρκείας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Ο κόσμος που έδωσε χθες το παρών ήταν πολύ περισσότερος από αυτούς που σηκώνοντας τα καρτελάκια με το "ΝΑΙ" έδωσαν 3 χρόνια θητείας στην διοίκηση Αθανασιάδη κάτι που από τα γνωστά παπαγαλάκια παρουσιάστηκε ως  "ο κόσμος του ΑΡΗ μίλησε", "συντριπτική πλειοψηφία υπέρ της πρότασης Αθανασιάδη" και με άλλα πανηγυρικά σχόλια όταν ακόμη και τα ίδια τα τακτοποιημένα μέλη της ΚΜΑ(ανάμεσα τους και εγώ) αισθάνονται ντροπή όταν μαζευόμαστε 800 με 900 άτομα με δικαίωμα ψήφου για να αποφασίσουμε για το μέλλον του ΑΡΗ, μιας ομάδας που κατέβασε 30000 άτομα 500χλμ μακριά για ένα μόνο παιχνίδι. Επομένως μια συγκέντρωση που γεννήθηκε εντελώς αγνά και αυθόρμητα μέσα από ένα μήνυμα ακροατή στα ερτζιανά της πόλης και "πνίγηκε" από την πλειοψηφία των ΜΜΕ γιατί έτσι βολεύει συγκεκριμένους κύκλους κατάφερε να αφυπνίσει μερίδα του κόσμου του ΑΡΗ και να υπενθυμίσει σε όλους τους εμπλεκόμενους ότι δεν γίνεται να αποφασίζουν για τον κόσμο του ΑΡΗ χωρίς τον άμεσα ενδιαφερόμενο που είναι ο ίδιος ο κόσμος του ΑΡΗ.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Το ραντεβού μας ήταν στις 19.30 με τον ήλιο να καίει και αν τα πρώτα "δείγματα" προσέλευσης ήταν απογοητευτικά όσο περνούσε η ώρα ο κόσμος μαζευόταν ολοένα και περισσότερος, καφετέριες, φαγάδικα, στενάκια είχαν αρχίσει να γεμίζουν, στα γραφεία της ΚΜΑ μπαινοέβγαινε κόσμος για να εγγραφεί ή για να ανανεώσει την συνδρομή  του όπως και στην μπουτίκ όπου πολλοί βρήκαν την ευκαιρία να προμηθευτούν τα καλοκαιρινά τους είδη  και γενικότερα υπήρχε μια έντονη κινητοποίηση σε ολόκληρη την περιοχή θυμίζοντας κάτι από ημέρα αγωνιστικής δράσης. Ως εκεί όλα καλά και τα μέλη του δ.σ. της ΚΜΑ που έριχναν κλεφτές ματιές προς τα έξω αισθανόντουσαν αρκετά "άνετα".  Μετά τις 21.00 όμως το τοπίο είχε αλλάξει αρκετά με τον κόσμο να έχει "πολιορκήσει" τα γραφεία της ΚΜΑ, ο ανοιχτός διάλογος που είχε ξεκινήσει να μαζεύει ολοένα και περισσότερο κόσμο και η λαϊκή απαίτηση να βγει το δ.σ. της ΚΜΑ και να απαντήσει σε όλα τα σημαντικά ερωτήματα ήταν το βασικό αίτημα όλων μας. Κάτι που αν και προσωπικά δεν το περίμενα έγινε και εν μέρει τιμάει τους κ.Χαμουζά, Μποτζώρη και Γιαννόπουλο που δεν "κρύφτηκαν" στα γραφεία της ΚΜΑ. Σαν κίνηση λοιπόν μπορεί να ήταν σωστή αλλά επί της ουσίας ήταν φανερό ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι γνωρίζοντας την συμμετοχή τους στο έγκλημα που έχει γίνει εις βάρος του ΑΡΗ δεν μπόρεσαν να δώσουν καμία απάντηση σε βασικά ερωτήματα όπως:

Γιατί μας παρουσίασαν κερδοφορία 800.000?

Γιατί άφησαν την κατάσταση να φθάσει ως εδώ?

Γιατί καθυστέρησαν τις διαδικασίες?

Γιατί δεν παραιτήθηκαν?

και άλλα στα οποία όπως ήταν λογικό δεν μπορούσαν να απαντήσουν και για αυτό προτίμησαν να αποχωρήσουν κάτι που ως ένα βαθμό όξυνε τα πνεύματα και έφερε την οργή του κόσμου που περίμενε έστω για μια φορά να ακούσει μερικές αλήθειες από ανθρώπους θα είχαν το θάρος να τον κοιτάξουν στα μάτια... κάτι που φυσικά δεν έγινε. Επειδή όμως ο κόσμος του ΑΡΗ έχει επίπεδο, έχει κριτική θετική σκέψη και δεν αρέσκεται και αρκείται σε λαϊκά δικαστήρια και τραμπουκισμούς ομόφωνα αποφασίστηκε να μπει μια αντιπροσωπεία ατόμων μέσα στα γραφεία και να απαιτήσει την παραίτηση του δ.σ. της ΚΜΑ ώστε όλες οι σημαντικότατες διεργασίες που απαιτούνται ενόψει της γ.σ. και των εκλογών σε ΠΑΕ και ΚΜΑ να γίνει από υπηρεσιακή διοίκηση. Έτσι λοιπόν οι κύριοι Ματθαίου, Α.Γρόλλιος, Γεωργιάδης, Γαβριηλίδης και Σκόρδας μπήκαν στα γραφεία για να μεταβιβάσουν το συγκεκριμένο αίτημα. Μαζί τους στα γραφεία μπήκαν και οι κύριοι Τ.Δεσύπρης και Σ.Ηλιάδης. Ναι, για όσους έχουν την απορία στην συγκεκριμένη συγκέντρωση που τόσο πολύ θάφτηκε και υποτιμήθηκε το παρών έδωσαν 2 πρώην πρόεδροι του ΑΡΗ, ο πρώτος πρόεδρος της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, πρώην και νυν μέλη του Ερασιτέχνη και της ΚΜΑ καθώς και άλλοι άνθρωποι που έχουν δείξει την διάθεση να συμμετέχουν στα κοινά του ΑΡΗ και να βοηθήσουν με τον τρόπο τους όπως είναι ο κ.Στεφανίδης και τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης "ΑΡΗΣ Ενότητα". Με πολλούς από τους παραπάνω κυρίους να παίρνουν τον λόγο και να μιλάνε στον κόσμο που είχε μαζευτεί  αναγνωρίζοντας την αγωνία όλων μας και όχι γράφοντας μας στα παλιά τους τα παπούτσια όπως έκαναν τόσοι και τόσοι επιφανείς Αρειανοί παράγοντες... Το αποτέλεσμα των συζητήσεων ήταν να βγει εκ νέου ο κ.Γιαννόπουλος και να δεσμευτεί ενώπιον του κόσμου και των ΜΜΕ ότι ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΚΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ Γ.Σ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. Βέβαια η ανακοίνωση της ΚΜΑ μιλάει για παραίτηση των 4 μελών που ήταν παρών στην χθεσινή συνάντηση κάτι που ελπίζω να έγινε καθαρά για διαδικαστικούς λόγους(επειδή απουσίαζαν τα άλλα μέλη) και όχι επειδή κρύβεται κάτι από πίσω.

Τελικά λοιπόν αυτή η αυθόρμητη συγκέντρωση είχε ουσιαστικά αποτελέσματα και έστειλε το ξεκάθαρο μήνυμα που ήχησε δυνατά "ο ΑΡΗΣ ανήκει στον λαό του" όπως και το "Έξω τα λαμόγια από τον ΑΡΗ"(που είχε να ακουστεί σχεδόν 10 χρόνια έξω από το γήπεδο μας) . Με τις χθεσινές εξελίξεις μπορούμε να ευελπιστούμε ότι η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ με την βοήθεια όλων μας ίσως να καταφέρει να ανταποκριθεί στον ρόλο της και να σώσει κυριολεκτικά τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ από τον αφανισμό, το ξεπούλημα σε εταιρίες μανατζαρέων ή την συγχώνευση(με αγορά ΑΦΜ) με άλλες ομάδες ακυρώνοντας τα 98 χρόνια ιστορίας του Θεού του πολέμου. Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα τα αδέρφια που βρέθηκαν χθες στο Κλ.Βικελίδης και να παροτρύνω και όλους τους υπόλοιπους να ενωθούν μαζί μας για την επόμενη συγκέντρωση. Γιατί όσο και αν δεν θέλουν να το καταλάβουν όλοι οι εμπλεκόμενοι αυτή ήταν μόλις η αρχή και θα υπάρχει ακόμη πιο δυναμική συνέχεια... Όσα ψεύτικα άρθρα και αν γραφτούν, όσες σημαντικές ενέργειες για το καλό του ΑΡΗ και αν θαφτούν, όσα συνθήματα στους τοίχους που δεν σας αρέσουν σβηστούν, όσος κόσμος που στηρίζει αυτές τις προσπάθειες και αν τραμπουκιστεί από την στιγμή που υπάρχει η αγωνία, η αγανάκτηση και η θέληση για να βρεθεί λύση και ο ΑΡΗΣ να παραμείνει ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης, ΑΡΗΣ ολόκληρης της Ελλάδος όπως τον μάθαμε και τον θέλουμε η λύση θα βρεθεί!

ΥΓ1. Συγχαρητήρια στα μέλη της  ένωσης προσώπων "ΑΡΗΣ Πρωταγωνιστής" και όλους όσους βοήθησαν ώστε αυτή η συγκέντρωση να γίνει οργανωμένα και ειρηνικά.

ΥΓ2. Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στο team του pressaris.gr που κάλυψε την συγκέντρωση και παρουσίασε τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση.

ΥΓ3. Εκεί στο allaboutaris.com πρέπει να μας θεωρείτε όλους εντελώς χαζούς... Αφού ακούσατε το κράξιμο για το "πνίξιμο" της συγκέντρωσης δημοσιεύσατε την είδηση κατευθείαν στο "αρχείο" σας χωρίς να περάσει από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, από ροές δεδομένων, το πρωτοσέλιδο του site κτλ κτλ έτσι για τα μάτια του κόσμου χωρίς ουσιαστικά να κυκλοφορήσει η είδηση. Αναμφισβήτητα το βραβείο Πούλιτζερ το έχετε στο τσεπάκι σας...

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

Re: Με την πίεση για το αποτέλεσμα οδηγό

Ηρθε η ώρα για παιχνίδι κυριαρχίας φίλε Πλάνετ.Ας το καταλάβουν όλοι.Vamos!

 

18.Οκτ.2021


Re: Παιχνίδια επιβίωσης

Φίλε ΛΙΟΝΤΑΡΗΣ, χθες γράψαμε για παιχνίδια επιβίωσης και ο βασικός λόγος ήταν ότι έβλεπα την...

 

16.Οκτ.2021


Re: Παιχνίδια επιβίωσης

Εχω πολυ καιρό να σχολιάσω αλλά η σημερινή ήττα δεν με ξάφνιασε καθολου. Αυτό παθαίνεις όταν...

 

16.Οκτ.2021


Re: ΑΡΗΣ – Απόλλων Σμύρνης 0-0 | Κακή εμφάνιση και νέα απώλεια βαθμών

Φίλε Πλάνετ,δεν επέμενα εγώ για κλασικό σέντερ φορ,υποτίθεται ότι αυτός ήταν ο στόχος σε δύο...

 

04.Οκτ.2021


Re: ΑΡΗΣ – Απόλλων Σμύρνης 0-0 | Κακή εμφάνιση και νέα απώλεια βαθμών

Φίλε Quique, μην φθάσουμε στο σημείο να λέμε ότι η μεταγραφική ενίσχυση είναι κάτι το κακό... Εδώ...

 

03.Οκτ.2021


logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!