Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικό τέλος για ARIS FM 92.8 και arisfm.gr

Posted On Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 09:47

Ένα θέμα "ταμπού" στον ΑΡΗ μας που σχεδόν απαγορεύεται να συζητιέται είναι αυτό του ARIS FM που παραμένει εδώ και μερικούς μήνες κλειστός και το ενδεχόμενο να ξανακουστεί η "φωνή του Θεού" στα ερτζιανά της πόλης μοιάζει με μακρινό όνειρο. Σε αυτό συνηγορεί και το χθεσινό "κλείσιμο" της ιστοσελίδας του σταθμού που φιλοξενούσε πλούσιο υλικό αυτά τα 2.5 χρόνια λειτουργίας του. Άνοιξε - έκλεισε και ακόμη μια επίσημη τοποθέτηση από κάποιον από τους εμπλεκομένους δεν ακούσαμε. Μια απλή αναφορά πριν 2 εβδομάδες περίπου στην συνέλευση του Α.Σ. όπου ο πρόεδρος αφού ξεκαθάρισε ότι δύσκολα να επαναλειτουργήσει ο σταθμός τόνισε ότι εξαρχής διαφωνούσε με την οικονομική πολιτική(?!?!?) του σταθμού χωρίς πολλές λεπτομέρειες.

Ένα όνειρο που πήρε σάρκα και οστά και έκανε τον Αρειανό προς στιγμή να αισθανθεί υπερήφανος, να νιώσει ότι πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και ότι δίνει με τις δικές του δυνάμεις οριστική λύση στο επικοινωνιακό πρόβλημα του ΑΡΗ μιας και η ασπρόμαυρη μηχανή προπαγάνδας έχει απλώσει για τα καλά τα πλοκάμια της σε ολόκληρη την Ελλάδα δημιουργώντας με κάθε ευκαιρία προβλήματα στον αγαπημένο μας σύλλογο. 24 ώρες το 24ωρο χτυπούσε η καρδιά του Θεού μέσω ραδιοφώνου σε ολόκληρη την πόλη και μέσω internet σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό ήταν το σκεπτικό, αυτό ήταν το όραμα, αυτό ήταν το όνειρο που πολύ γρήγορα συγκεκριμένοι άνθρωποι κατάφεραν να το μετατρέψουν σε εφιάλτη, σε "Δούρειο Ίππο" και σε εργαλείο αποχαύνωσης του Αρειανού φιλάθλου. Τα 2.5 αυτά χρόνια που λειτουργούσε ο σταθμός σχεδόν σε όλα τα τμήματα του συλλόγου τα "εγκλήματα" γινόταν το ένα με το άλλο και η ελεύθερη πτώση σε όλα τα επίπεδα(αγωνιστικά και οικονομικά) ήταν αναπόφευκτη. Όλο αυτό το διάστημα όχι μόνο δεν φρόντισαν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που είχαν το πιο δυνατό "βήμα" προς τον κόσμο του ΑΡΗ να τον ενημερώσουν, να τον αφυπνίσουν και να τον συσπειρώσουν γύρω στην ομάδα ώστε ολόκληρος ο σύλλογος να βρει τον δρόμο του αλλά αντιθέτως τον παραμύθιασαν, τον απαξίωσαν, τον δίχασαν και τον έφτασαν μέχρι και στο σημείο να αλλάξει σταθμό! Το είχα γράψει σε κάποιο σχόλιο ότι αν γυρνούσαμε τον χρόνο πίσω και μου έλεγε ένας προφήτης ότι "Στο μέλλον θα υπάρχει ARIS FM αλλά εσύ θα ακούς άλλο ραδιόφωνο" θα έβαζα τα γέλια... Και όμως αυτοί οι άνθρωποι πέτυχαν το ακατόρθωτο! Να κάνουν Αρειανούς να γυρίσουν την πλάτη σε κάτι που φέρνει το όνομα και το σήμα του ΑΡΗ! Πραγματικά πρόκειται περί κατορθώματος. Και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που συντέλεσαν στην καταστροφή του ARIS FM αλλά και συνεργάστηκαν σε εγκληματικό βαθμό με αυτούς που έχουν οδηγήσει τον ΑΡΗ ένα βήμα πριν την πτώχευση συνεχίζουν να κυκλοφορούν ανάμεσα μας και να σφυρίζουν αδιάφορα. Μάλιστα πολλοί από αυτούς συνεχίζουν να δίνουν τον δικό τους αγώνα ώστε να διατηρήσουν τα "κεκτημένα" και να μην απομακρυνθούν από το "μέλι".

Για λανθασμένη οικονομική πολιτική μίλησε ο πρόεδρος του Α.Σ. αλλά κανείς δεν μας το ανέλυσε παραπάνω. Δηλαδή τι γινόταν εκεί στον ARIS FM? Ήταν το "δημόσιο" του ΑΡΗ και όποιος έμπαινε εκεί μέσα απολάμβανε ξεχωριστές αμοιβές και προνόμια ή επειδή ήταν ARIS FM και υποτίθεται ότι από πίσω υπήρχε ένας ολόκληρος σύλλογος που θα μπάλωνε τις τρύπες και θα χρηματοδοτούσε τις ζημιές δεν υπήρχε ανάγκη για να δουλέψει ο σταθμός όπως πρέπει ώστε να έχει τα ανάλογα αποτελέσματα/έσοδα. Αυτά θα μας τα εξηγήσει κανείς ή θα είναι άλλο ένα "x-file" που θα προσπαθήσουμε να θάψουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας? Εσείς εκεί στο allaboutaris.com που γνωρίζατε τα πράγματα από πρώτο χέρι δεν θα γράψετε κάνα κειμενάκι να ενημερώσετε τον κόσμο του ΑΡΗ? Ή μήπως και το ARIS FM δεν ανήκει στην επιλεκτική θεματολογία σας? Όσο για την ιστοσελίδα εδώ μιλάμε για πολλά γέλια. Όποιος γνωρίζει έστω και λίγο πόσο εύκολα και σχεδόν ανέξοδα μπορεί να δουλέψει μια ιστοσελίδα εφόσον υπάρχει αγάπη και όρεξη για αυτό που κάνεις μπορεί να καταλάβει για την νοοτροπία όλων όσων συμμετείχαν σε αυτό το αποτυχημένο εγχείρημα.

Τέλος είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι για ακόμη μια φορά θα πρέπει να κάνουμε μια αναφορά στον έναν και μοναδικό άνθρωπο που όταν όλοι μας πανηγυρίζαμε για την δημιουργία του ARIS FM αυτός μας εξηγούσε πάνω στο βήμα της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ ότι είναι τεράστιο λάθος ο σύλλογος να χρηματοδοτεί ιδιωτικό ραδιόφωνο και ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει το τέλος αμαυρώνοντας και την εικόνα του συλλόγου αλλά και της δυναμικής του κόσμου του ΑΡΗ. Γιατί εδώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είναι αποτυχία του Αρειανου να στηρίξει ένα ΜΜΕ αλλά είναι αποτυχία όλων αυτών που κατάντησαν αυτόν τον σταθμό όπως το κατάντησαν. Όσο για τους μιντιάρχες,μεγαλοδημοσιογράφους, ραδιοφωνατζήδες και λοιπούς ειδήμονες του χώρου ας ρωτήσουν τον οδοντίατρο να τους πει πως έχει καταφέρει και διατηρεί ακόμη ζωντανό ένα αθλητικό ραδιόφωνο που ασχολείται αποκλειστικά με τον ΑΡΗ την ίδια στιγμή μάλιστα που είναι αποκλεισμένο από τον επίσημο ΑΡΗ...

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

Re: Παιχνίδια επιβίωσης

Φίλε ΛΙΟΝΤΑΡΗΣ, χθες γράψαμε για παιχνίδια επιβίωσης και ο βασικός λόγος ήταν ότι έβλεπα την...

 

16.Οκτ.2021


Re: Παιχνίδια επιβίωσης

Εχω πολυ καιρό να σχολιάσω αλλά η σημερινή ήττα δεν με ξάφνιασε καθολου. Αυτό παθαίνεις όταν...

 

16.Οκτ.2021


Re: ΑΡΗΣ – Απόλλων Σμύρνης 0-0 | Κακή εμφάνιση και νέα απώλεια βαθμών

Φίλε Πλάνετ,δεν επέμενα εγώ για κλασικό σέντερ φορ,υποτίθεται ότι αυτός ήταν ο στόχος σε δύο...

 

04.Οκτ.2021


Re: ΑΡΗΣ – Απόλλων Σμύρνης 0-0 | Κακή εμφάνιση και νέα απώλεια βαθμών

Φίλε Quique, μην φθάσουμε στο σημείο να λέμε ότι η μεταγραφική ενίσχυση είναι κάτι το κακό... Εδώ...

 

03.Οκτ.2021


Re: ΑΡΗΣ – Απόλλων Σμύρνης 0-0 | Κακή εμφάνιση και νέα απώλεια βαθμών

Οι πολλές μεταγραφές του Αυγούστου δεν βοήθησαν,η ομάδα δεν έμαθε να παίζει επιθετικά,κάποιοι...

 

03.Οκτ.2021


logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!