Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σίγησαν και τα Αθλητικά Νέα...

Posted On Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012 23:58

Μετά τον ARIS FM που εδώ και μερικούς μήνες παίζει μόνο μουσική ήρθε και η σειρά των Αθλητικών Νέων να "σιγήσουν". Ο λόγος γνωστός. Μια από τις πολλές καταγγελίες που έχουν γίνει κατά του Λ.Σκόρδα τελικά έπιασε τόπο και έτσι η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στην κεραία που "μοίραζε" το σήμα του σταθμού. Αν και για μερικές ημέρες συνεχίστηκε η ροή κανονικά μέσω internet όπως ήταν λογικό αυτό δεν μπορούσε να συνεχιστεί και έτσι σήμερα ο ίδιος ο Λ.Σκόρδας ανακοίνωσε την προσωρινή παύση του προγράμματος του σταθμού με την ελπίδα ότι σύντομα να ξεπεραστεί το συγκεκριμένο νομικό πρόβλημα και ο σταθμός να εκπέμπει και πάλι δυνατά, καθαρά και Αρειανίδικα όπως έκανε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του.

Φυσικά και δεν μας κάνει έκπληξη ότι ο Γ.Κόντης όπως και πολλοί υποστηρικτές της διοίκησης Αθανασιάδη είναι πίσω από αυτή την ιστορία. Άλλωστε αυτοί οι άνθρωποι τόσα χρόνια έχουν δώσει δείγματα γραφής τόσο από το ήθος τους όσο και από τις μεθόδους τις οποίες επιλέγουν ώστε να γίνει η δουλειά τους, γιατί για αυτούς ο ΑΡΗΣ μας ήταν καθαρά δουλειά. Δικαιωμένοι πρέπει να αισθάνονται όσοι κατά την δημιουργία του ARIS FM είχαν καυτηριάσει ότι το όλο εγχείρημα είχε ως βασικό σκοπό να αντικρούσει τα Αθλητικά Νέα κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα. Βέβαια τότε όλοι όσοι το είχαμε αντιληφθεί θεωρήσαμε ότι ο άτυπος αυτός ανταγωνισμός θα ήταν καλός μιας και θα υπήρχαν περισσότερες φωνές, περισσότερες εκδοχές της αλήθειας και 2 ραδιόφωνα με θέμα τον ΑΡΗ από εκεί που δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα. Δεν υπολογίσαμε όμως την εμπάθεια και ασυδωσία του "κυκλώματος" που λυμαίνεται στον ΑΡΗ που προτιμά να ισοπεδώσει τα πάντα και να αφήσει πίσω του συντρίμια παρά να αποχωρήσει από τον αγαπημένο μας σύλλογο. Ακριβώς αυτή την απέλπιδα προσπάθεια αυτού του "κυκλώματος" παρακολουθούμε όλοι να γαντζωθεί στον σύλλογο ή να τον διαλύσει. Δεν είναι τυχαίο που ξαφνικά ιστορίες από το παρελθόν βγαίνουν στην επιφάνεια και παίκτες που δήλωναν ότι δεν πρόκειται να κάνουν προσφυγή ξαφνικά κάνουν. 

Είναι φανερό ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι αποφασισμένοι για όλα. Ίσως γιατί έχουν πειστεί ότι μας έχουν ευνουχίσει ή ότι οι αντοχές μας έχουν τελειώσει. Να είναι σίγουροι ότι αν σύντομα δεν αλλάξει η κατάσταση προς το θετικό και φανεί ελπίδα για τον σύλλογο τότε οι ίδιοι θα παρακαλάνε για έλεγχο και τις προβλεπόμενες διαδικασίες μιας και σε περίπτωση που στραβώσει και άλλο η φάση ο έλεγχος θα είναι η πολυτέλεια και η πόλη μικρή... 

Όσο για τα Αθλητικά Νέα δεν θέλω καν να σκέφτομαι ότι αυτό είναι το τέλος αλλά ένα μικρό διάλλειμα. Τόσο ο Λ.Σκόρδας όσο και όλοι οι συντελεστές του σταθμού κατάφεραν και έβαλαν τα γυαλιά στους επαγγελματίες του χώρου με τους παχυλούς μισθούς και απέδειξαν ότι όταν υπάρχει θέληση, μεράκι και πραγματική αγάπη για τον σύλλογο που υποστηρίζεις κάθε εμπόδιο ξεπερνιέται εύκολα. Έτσι και αυτό θα ξεπεραστεί και η ενημέρωση για τον Αρειανό στα ερτζιανά θα επιστρέψει και πάλι!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!