Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάλι με Ζαμπέτα στην Λίγκα

Posted On Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2012 18:04

Ο Αντώνης Ζαμπέτας θα εκπροσωπήσει για ακόμη μια φορά την ομάδα μας στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο της σουπερλίγκας κάτι που φανερώνει ότι ανεξάρτητα από τις επανειλημμένες δηλώσεις του περί παραίτησης συνεχίζει να λειτουργεί σαν πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ λες και δεν συμβαίνει τίποτα. Φυσικά η παραμονή του Α.Ζαμπέτα στην διοίκηση της ομάδος και με αυξημένο μάλιστα ρόλο δεν είναι αποκλειστική ευθύνη του ίδιου αλλά κυρίως όλων αυτών που όχι απλά τον ανέχονται αλλά από ότι φαίνεται ξεκάθαρα τον στηρίζουν κιόλας αγνοώντας την ξεκάθαρη θέση των μελών της ΚΜΑ στην τελευταία συνέλευση που ήθελε διοίκηση Πρωτοδικείου που θα απάλλασσε τον δ.σύμβουλο της ΠΑΕ από τα καθήκοντα του και το δικαίωμα υπογραφής. Μάλλον βολεύει να υπάρχει ένας άνθρωπος που παρά την εγκληματική του συμμετοχή στην κατάντια του ΑΡΗ και στα ψέματα που ειπώθηκαν προς τον κόσμο της ομάδος αντί να κρύβεται όπως οι υπόλοιποι βγαίνει μπροστά και επιδιώκει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Έτσι σε περίπτωση που όλα στραβώσουν θα υπάρχει κάποιος να ρίξουμε το φταίξιμο για να γλιτώσουν όλοι αυτοί που εκτός από λεζάντα και δημόσιες σχέσεις δεν κάνουν σχεδόν τίποτα.

Για να μην μπερδευόμαστε δεν αναφέρομαι στην διοικούσα επιτροπή μιας και κουτσά στραβά η ομάδα δείχνει να τσουλάει αλλά στους "5" της ΚΜΑ που αφήνοντας τον κόσμο στο απόλυτο σκοτάδι και ρίχνοντας την ευθύνη σε δικηγόρους και άλλους υπαλλήλους της ΠΑΕ  δεν έχουν υλοποιήσει σχεδόν τίποτα από όλα όσα υποτίθεται αναλάβανε να διεκπεραιώσουν. Για το "99" θα μας πουν οι νομικοί, για το λογιστήριο και τον οικονομικό έλεγχο φέραμε τους "ειδικούς" από την υπέροχη δουλειά που έγινε στην ΚΑΕ τα τελευταία χρόνια επί Γ.Δαμιανίδη, για την διοίκηση Πρωτοδικείου έχει μπει "αγγελία" για να βρεθούν οι άνθρωποι που μπουν μπροστά και θα έχουν την δυνατότητα να "ακούνε" ενώ για έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΜΑ ώστε να έχει ο κόσμος του ΑΡΗ λόγο σε όλα αυτά ούτε κουβέντα. Σε μια εποχή όπου η διαφάνεια, οι ξεκάθαρες κουβέντες και οι αλήθειες θα έπρεπε να έχουν τον πρώτο λόγο συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τα πάντα να εξελίσσονται πίσω από τις κουρτίνες, σε "ανεπίσημα στέκια" και με βομβαρδισμό παραπληροφόρησης για υποψήφιους επενδυτές από τα γνωστά παπαγαλάκια. Μάλιστα για να στηθεί και πιο ώραια το σκηνικό άρχισαν και οι "παρεμβάσεις" εντός και εκτός γηπέδου από όλους αυτούς που ευαγγελίζονται την αλλαγή, την νέα αρχή και την αποστασιοποίηση τους από τα διοικητικά δρώμενα της ομάδος. Βλέπετε μέχρι πριν λίγες ημέρες η "λαϊκή απαίτηση" όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν τα γνωστά τζουκμποξ για διοίκηση χωρίς παλαιούς παράγοντες φωτογραφίζοντας κυρίως τους Σκόρδα - Ματθαίου(και Ζαμπέτα που κόβει και ράβει) δεν είχε βάση μιας και στις εκλογές της ΚΜΑ οι 2 πρώην παράγοντες είχαν την ξεκάθαρη στήριξη των μελών της ΚΜΑ και αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να αλλάξει. Έτσι λοιπόν μετά από άκαιρες ανακοινώσεις και "πεσίματα" στην ανάπαυλα ενός αγώνα-γιορτή του Κλ.Βικελίδης μπορούν πλέον αυτοί μιλούσαν για "λαϊκή απαίτηση" έχουν και ένα επιχείρημα.

Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνει η ομάδα χάλια αγωνιστικά, να ξεσπάει ο κόσμος και υπό το φόβο "παρεμβάσεων" να γίνονται 2-3 κινήσεις όπως πρέπει για το καλό του ΑΡΗ μας. Στο κάτω κάτω τα πρόσωπα δεν μας ενδιαφέρουν. Εσείς που αγωνιάτε για το αν θα είστε και αύριο στον ΑΡΗ ή αν έχετε λόγο στις εξελίξεις βρείτε τουλάχιστον και μια άκρη με τα προβλήματα. Μην αφήνετε τον χρόνο περνάει και όταν φτάσει στο απροχώρητο να ξαναγυρίσετε σε όλους αυτούς που έχετε απομακρύνει και να τους ζητάτε να γραφτούν μαζικά στην ΚΜΑ ή να στηρίξουν κάποιον έρανο κτλ κτλ. Αποφασίστε και ενημερώστε μας. Όσο για σένα Α.Ζαμπέτα αν έχεις λίγο φιλότιμο χάλασε τα σχέδια από όλους αυτούς που σε προορίζουν για τον Γ.Τάκη του ΑΡΗ μας και παραιτήσου. Και αν θέλεις να μείνεις στον ΑΡΗ μας και αυτό γίνεται, η θέση του οδηγού του λεωφορείου θα είναι πάντα δικιά σου...

 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

Re: ΑΡΗΣ – Λαμία 0-0 |  Αναποτελεσματικός από την αρχή μέχρι το τέλος

Πάλι τα ίδια αναγκάζομαι να γράφω φίλε Πλάνετ,η ομάδα θέλει βελτίωση στην κυκλοφορία της μπάλας...

 

20.Ιαν.2022


Re: Να βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο

Πρέπει να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες και η νίκη θα έρθει,φίλε Πλάνετ,με περισσότερη...

 

20.Ιαν.2022


Re: Απόλλων Σμύρνης – ΑΡΗΣ 0-0 | Τα ίδια και τα ίδια…

Τα πλέιοφς δεν τα βάζω μέσα γιατί εκεί κατά κάποιο τρόπο κατέρρευσε η ομάδα συν 2-3 σφαγιαστικές...

 

20.Ιαν.2022


Re: Απόλλων Σμύρνης – ΑΡΗΣ 0-0 | Τα ίδια και τα ίδια…

Ηταν και κάποια παιχνίδια στα πλέι οφ φίλε Πλάνετ...

 

19.Ιαν.2022


Re: Απόλλων Σμύρνης – ΑΡΗΣ 0-0 | Τα ίδια και τα ίδια…

Το στενάχωρο είναι ότι από εκεί που είχαμε πρόβλημα στο γκολ τώρα έχουμε γενικά στο πως να...

 

16.Ιαν.2022


logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!