Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάχαλο με Γ.Μιχαλήτσο

Posted On Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 09:55

Τρικυμία φαίνεται να εξακολουθεί να επικρατεί στο μυαλό των διοικούντων όπως συμβαίνει από την αρχή της χρονιάς σε όλες τις αποφάσεις τους. Μπορεί να έχουν αλλάξει πρόσωπα, σχήματα, επιτροπές κτλ αλλά η προχειρότητα και η έλλειψη σοβαρότητας είναι το στοιχείο που επικρατεί είτε μιλάμε για δ.σ. της ΚΜΑ 7μελές ή 4-5μελες, είτε για διοικούσα επιτροπή, είτε για την νέα διοίκηση Πρωτοδικείου των "καλών και αθώων" Αρειανών. Το μπάχαλο που ξέσπασε με τον προπονητή και το ενδεχόμενο ο Γ.Μιχαλήτσος να αποτελέσει τόσο σύντομα παρελθόν μετά μάλιστα από μια καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε και με νίκη έστω και στο 89' αλλά και την δήλωση στήριξης των παικτών υπέρ του Γ.Μιχαλήτσου και κατά των αρκετών αλλαγών στην θέση του προπονητή δείχνει αυτά που φωνάζει μεγάλο μέρος του κόσμου από το καλοκαίρι και οι υπόλοιποι διστάζουν να το πουν φωναχτά. Η μεγαλύτερη πληγή για τον ΑΡΗ και ο βασικός λόγος που ο ΑΡΗΣ έχει φθάσει στο χείλος του γκρεμού χωρίς να έχει κάνει ούτε ένα βήμα μπροστά προς την επίλυση σημαντικών προβλημάτων όπως είναι το άρθρο 99, η εξεύρεση νέων οικονομικών πόρων, ο οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος και η δημιουργία μια δυνατής διοίκησης που θα συσπειρώσει τον κόσμο οφείλεται σε μια χούφτα περαστικούς που αντι να παραδεχθούν την ανεπάρκεια τους προτιμούν να το παίζουν καπετάνιοι την στιγμή που δεν ξέρουν κολύμπι και φοβούνται να πλησιάσουν στο νερό.

Κάπως έτσι λοιπόν αφού ανεχτήκαμε με κίνδυνο να διαλυθεί οριστικά η ομάδα τον απίστευτο Αλκαράθ που ο ερχομός του ήταν πέρα από κάθε κοινή λογική αποφασίσθηκε να επιλεχθεί ο Γ.Μιχαλήτσος. Οι λόγοι ήταν 2 και νομίζω ότι όλοι συμφωνούνε σε αυτούς. Πρώτον γνώριζε την ομάδα καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο, δεύτερον δεν θα δημιουργούσε οικονομικό θέμα όπως κάποιος άλλος προπονητής. Οι ενστάσεις πολλές και εξίσου λογικές από την πρώτη στιγμή. Τα πολλά αποτυχημένα περάσματα του από τον πάγκο του ΑΡΗ και η έλλειψη παραστάσεων ως βασικός προπονητής σε άλλες ομάδες που να πλησιάζουν έστω και λίγο το μέγεθος του ΑΡΗ εξίσου σημαντικοί λόγοι για να μην επιλεχθεί ο Γ.Μιχαλήτσος. Τελικά όμως επιλέχθηκε και η μέχρι τώρα πορεία του είναι μοιρασμένη όπως και τα αποτελέσματα που πήρε. Χ με τον μπαογκ με ένα τραγικό πρώτο ημίχρονο και ένα σχετικά καλό Β ημίχρονο, μια πικρή ήττα στον Πλατανιά με μια τραγική εμφάνιση που θα πρέπει να ξεχάσουμε και μια αγχωτική νίκη επί του Παναθηνϊκού συνοδευόμενη από καλή εμφάνιση. Τι είναι αυτό που άλλαξε τώρα σε σχέση με το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας όταν όλοι ήμασταν τρελαμένοι με αυτά που είδαμε στην Κρήτη? Γιατί αντι να αποτελέσει παρελθόν τότε ο Μιχαλήτσος εφόσον υπήρχε από την αρχή έντονη αμφισβήτηση στο πρόσωπο του παρέμεινε και ξαφνικά μια εβδομάδα μετά, ενώ η ομάδα έχει πάρει μια σπουδαία νίκη, οι παίκτες έχουν ταχθεί υπερ του προπονητή δημιουργείται θέμα? Περίμεναν εκεί στην διοίκηση ότι δεν θα κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό ώστε να είναι το εξιλαστήριο θύμα ο Γ.Μιχαλήτσος? Διάβασαν την Super ARIS εκεί στην ΠΑΕ και τρομοκρατήθηκαν? Επιτέλους ας συμπεριφερθούν σαν διοίκηση του ΑΡΗ που σέβεται τις αποφάσεις της ή αντί να αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα και να προσπαθεί να μετατοπίσει τις ευθύνες αλλού ας αντικαταστήσουν τους εαυτούς τους δηλώνοντας παραίτηση. Παιδιά δημοτικού να έβαζες να κάνουν τον πρόεδρο και τα μέλη των διοικήσεων της ΚΜΑ και της ΠΑΕ τέτοιες αστειότητες δεν θα έκαναν...

Πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή όλοι στον ΑΡΗ να αποφασίσουμε ποια είναι η θέση μας και τα όρια μας. Όλοι όσοι παριστάνουν τους διοικητικούς παράγοντες στον ΑΡΗ παίρνουν αποφάσεις? Αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις αποφάσεις που παίρνουν ή κινούνται ανάλογα με τις ανακοινώσεις των συνδέσμων, τα λεγόμενα και τα γραφόμενα στα ΜΜΕ ή περιμένουν να δουν αν η ομάδα θα κερδίσει ή όχι και το πως θα αντιδράσει ο κόσμος? Αδέρφια στους συνδέσμους? Θα αποφασίσετε τελικά τι θα γίνει και τι ακριβώς θέλετε? Καλώς ή κακώς υπάρχει ένα παρελθόν που έφερε την ομάδα ως εδώ και ακόμη ένα πιο πρόσφατο παρελθόν το καλοκαίρι που έχει οδηγήσει στο διοικητικό τοπίο του σήμερα. Ή πάρτε το απόφαση και πηγαίνετε στα γραφεία της ΠΑΕ να τους πείτε πως θέλετε να γίνουν τα πράγματα, ή πείτε τους να μαζέψουν τα πράγματα τους και να μας αδειάσουν την γωνιά ή αφήστε τους να κάνουν ότι ανοησία έχουν στο μυαλό τους. Δεν υπάρχει τέταρτη επιλογή. Αφού τους βλέπει όλος κόσμος πως λειτουργούν και γελάει μαζί τους. Στέλνει επιστολή ο Γ.Σαουρίδης και την επόμενη ημέρα ανακοινώνουν ότι δημιουργείται επιτροπή που θα ανακρίνει τους παράγοντες και ξεκινάει ο έλεγχος. Επιλέγουν προπονητή και μετά διαβάζουν το πρωτοσέλιδο του Super ARIS και ετοιμάζονται να τον διώξουν. Δυστυχώς αυτοί είναι που διοικούν τον ΑΡΗ. Τους βαράνε παλαμάκια και αυτοί χορεύουν. Επιτέλους ας αποφασίσουν όλοι όσοι εμπλέκονται με τον ΑΡΗ τι θέλουν να κάνουν και πόσο να συμμετέχουν σε όλα αυτά και ας βοηθήσουν την ομάδα να σωθεί. Το να καταστραφεί ο ΑΡΗΣ επειδή μερικές γλάστρες και κάποιοι ανεπαρκείς θέλουν να κάνουν την λεζάντα τους και το όνομα τους στον ΑΡΗ είναι χειρότερο και από αυτό που έκανε η διοίκηση Αθανασιάδη οδηγώντας την ομάδα ως εδώ!

ΥΓ. Δίκιο είχε ο Γ.Μιχαλήτσος σε όσα είπε στην συνέντευξη τύπου. Όταν όμως αποφασίζεις να δεχθείς μια θέση γνωρίζοντας τις ιδιαίτερες συνθήκες δεν διαμαρτύρεσαι αφού αναλάβεις για τις συνθήκες που επικρατούν. Και αν αποφασίσεις να μιλήσεις τα λες όλα και δεν πετάς σπόντες και κατηγορίες να αιωρούνται στον αέρα...

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

Re: ΑΡΗΣ – Ολυμπιακός 2-1 | Ολική επαναφορά!

Μανσίνι,ο καλύτερος παίχτης του πρωταθλήματος και φέτος φίλε Πλάνετ,ακολουθείται όπως φαίνεται από...

 

19.Σεπ.2022


Re: Να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ

Νομίζω ότι στο Β ημίχρονο φάνηκε ξανά ότι αυτός ο ΑΡΗΣ πρέπει να πατήσει πάνω στις επιθετικές...

 

19.Σεπ.2022


Re: Να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ

Δεν πρέπει ούτε να υποτιμήσουμε ούτε να υπερτιμήσουμε τον αντίπαλο φίλε Πλάνετ και ναι χρειάζεται...

 

18.Σεπ.2022


Re: Οι «πινελιές» Premier League του Καρυπίδη και η επιτακτική ανάγκη για βαθμούς

Τελικά όπως φάνηκε ο Ματέο έπαιζε πιο μπροστά και ο Μανού ήταν εξαιρετικός στο ρόλο που του...

 

12.Σεπ.2022


Re: Οι «πινελιές» Premier League του Καρυπίδη και η επιτακτική ανάγκη για βαθμούς

Και σήμερα ο Τόλης Τερζής θα είναι στον πάγκο και σωστά επιλέγει τον Ματέο δίπλα στον...

 

11.Σεπ.2022


logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!