Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο εφιάλτης τελειώνει σήμερα, στα Πηγάδια της Ξάνθης!

Posted On Κυριακή, 21 Απριλίου 2013 14:52

Μια χρονιά εφιαλτική πριν καν ξεκινήσει φτάνει σήμερα στο φινάλε της. Ένα φινάλε που μοιάζει αρκετά διαφορετικό που πολλοί πριν μερικές αγωνιστικές περίμεναν ή κάποιοι άλλοι ευελπιστούσαν. Ο ΑΡΗΣ μας κρατάει την τύχη του στα χέρια του και δεν πρόκειται να την αφήσει σε αυτά της αθλητικής δικαιοσύνης.  Μια αθλητική δικαιοσύνη που πολλές φορές έχει αποδειχθεί θεόστραβη και αποφασισμένη για να κάνει τη χάρη στα αγαπημένα της παιδιά να γυρίσει τον κόσμο ανάποδα, να καταργήσει κανονισμούς ή να ανακαλύψει στα ξαφνικά καινούργιους. Όλοι τα γνωρίζουμε αυτά και για αυτό θα πρέπει ο ΑΡΗΣ μας να φύγει απο την Ξάνθη νικητής!

Ο Σ.Παπαδόπουλος κόντρα σε όλα τα προγνωστικά έχει εκμεταλλευτεί το μομέντουμ της διοικητικής αλλαγής αλλά και το ψυχολογικό ξέσπασμα των παικτών του από όλα όσα είχαν προηγηθεί. Κατάφερε να πάρει από τους παίκτες του περισσότερα από όσα είχαν δώσει όλη τη χρονιά και μαζί με τη νέα διοίκηση να τους κάνουν να πιστέψουν ότι το δικό τους μονοπάτι δεν οδηγεί στη Football League. Με όλα τα παραπάνω ως βάση και με οδηγό τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης η ομάδα μας θα παλέψει για τη νίκη κόντρα σε μια αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα.  Οι σκέψεις για χρησιμοπολιηση του Βελλίδη(!!!) κάτω από τα δοκάρια φαίνεται να έχουν χαθεί ενώ θα πρέπει να δούμε με ποιον θα αποφασίσει να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης ο Παπαδόπουλος. Αν και ο Διαμαντάκος φαινόταν να έχει τον πρώτο λόγο, οι εμφανίσεις του Αγγελούδη φαίνεται να αλλάζουν τα δεδομένα. Όπως στα προηγούμενα παιχνίδια έτσι και σε αυτό οι 11 που θα ξεκινήσουν περνάει σε δεύτερη μοίρα. Αν υπάρχει προσήλωση στον στόχο της νίκης τότε όλοι θα αποδειχθούν λιοντάρια πάνω στο χόρτο. Κάτι που είδαμε και με την παρουσία των Νταμαρλή, Οικονομόπουλο, Μαργαρίτη και Αγγελούδη στα τελευταία παιχνίδια.

Για ακόμη ένα παιχνίδι ομάδα, διοίκηση και κόσμο ενωμένοι θα παλέψουν για τη νίκη απέναντη στη Ξάνθη. Αυτή η ομοψυχία και συσπείρωση δείχνει ανίκητη. Φυσικά εκτός από τη μάχη μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου υπάρχει και το μέτωπο στην κερκίδα και εκτός γηπέδου με τις προκλήσεις να αναμένονται πολλές. Τα μάτια μας 1914 και το μυαλό μας αποκλειστικά στον στόχο της νίκης!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

Re: ΑΡΗΣ – Λαμία 0-0 |  Αναποτελεσματικός από την αρχή μέχρι το τέλος

Πάλι τα ίδια αναγκάζομαι να γράφω φίλε Πλάνετ,η ομάδα θέλει βελτίωση στην κυκλοφορία της μπάλας...

 

20.Ιαν.2022


Re: Να βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο

Πρέπει να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες και η νίκη θα έρθει,φίλε Πλάνετ,με περισσότερη...

 

20.Ιαν.2022


Re: Απόλλων Σμύρνης – ΑΡΗΣ 0-0 | Τα ίδια και τα ίδια…

Τα πλέιοφς δεν τα βάζω μέσα γιατί εκεί κατά κάποιο τρόπο κατέρρευσε η ομάδα συν 2-3 σφαγιαστικές...

 

20.Ιαν.2022


Re: Απόλλων Σμύρνης – ΑΡΗΣ 0-0 | Τα ίδια και τα ίδια…

Ηταν και κάποια παιχνίδια στα πλέι οφ φίλε Πλάνετ...

 

19.Ιαν.2022


Re: Απόλλων Σμύρνης – ΑΡΗΣ 0-0 | Τα ίδια και τα ίδια…

Το στενάχωρο είναι ότι από εκεί που είχαμε πρόβλημα στο γκολ τώρα έχουμε γενικά στο πως να...

 

16.Ιαν.2022


logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!