Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς τον νέο προπονητή... στο Πανθεσσαλικό

Posted On Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2013 15:30

Χωρίς τον νέου του προπονητή θα παρουσιαστεί ο ΑΡΗΣ μας στο Πανθεσσαλικό όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου σε μια φιλική αναμέτρηση. Το σήριαλ προπονητή συνεχίζεται με νέους πρωταγωνιστές αλλά με τον χρόνο να κυλάει εις βάρος της ομάδος.  Πολλά τα ερωτηματικά γύρω από το σκεπτικό της διοίκησης και του προέδρου της κ.Ηλιάδη που αντί να έχουν έτοιμη τη διάδοχη κατάσταση  προτίμησαν να "φάνε" την μια από τις 2 εβδομάδες προετοιμασίας ασχολούμενοι με φήμες και διευκρινιστικές ανακοινώσεις.

Λογική πάντως φαντάζει ως ένα σημείο αυτή η  αρνητική εξέλιξη γιατί όταν οι επιλογές σου κυμαίνονται από Κούπερ μέχρι Κόστνερ με την χαώδης διαφορά που υπάρχει στα βιογραφικά των συγκεκριμένων προπονητών και πιθανόν και στο κασέ τους τότε αναμενόμενο τα πράγματα να κυλήσουν ανάλογα και αντί ο ΑΡΗΣ σήμερα να κατέβει σε ένα φιλικό που θα βοηθούσε τον προπονητή να εγκλιματιστεί στον πάγκο της ομάδος και να γνωρίσει καλύτερα τους παίκτες του θα αναλωθεί σε δοκιμές που ίσως και να μην έχουν καμία απολύτως σημασία. Απο την άλλη "πανικό" έχει φέρει στον κόσμο του ΑΡΗ το άκουσμα του ονόματος του Κόστνερ που θυμίζει κάτι από Αλκαράθ με ότι αυτό συνεπάγεται. Ενώ όλη αυτή η ανακατωσούρα και η απίστευτη παρέλαση ονομάτων έχει παρασύρει και τον κόσμο της ομάδος που αρχίζει και "γλυκοκοιτάζει" ονόματα όπως αυτό του Τοπαλίδη ή του Μιχαλήτσου(πάλι???) μη υπολογίζοντας ότι τα πειράματα στον πάγκο του ΑΡΗ θα πρέπει να σταματήσουν και ο ΑΡΗΣ μας να πάψει να είναι το "σχολείο" για wanna be προπονητές.

Με το όνομα του νέου προπονητή να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη η όλη κατάσταση είναι αποκλειστικά ένα λάθος της διοίκησης Ηλιάδη που ξεκίνησε το καλοκαίρι με τον διωγμό του Παπαδόπουλου, συνεχίστηκε με την πρόσληψη του Χατζηνικολάου και αντί να έχει διορθωθεί με την αντικατάσταση του, βλέπουμε να έχει δημιουργηθεί ένα καινούργιο... Μπορεί ο κ.Ηλιάδης να παρέλαβε έναν ΑΡΗ χιλίων προβλημάτων αλλά από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του προέδρου έχει την ευθύνη να φερθεί ανάλογα και να αρχίσει να δίνει λύσεις αντί να δημιουργεί καινούργια. Και η κοροϊδία έχει τα όρια της... για αυτό κ.Ηλιάδη τα "χρέη" σας...

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!