Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΜΚ, πόρισμα του ελέγχου και επενδυτής προ των πυλών

Posted On Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013 17:57

Αναμφισβήτητα το στενάχωρο 0-0 απέναντι στον Παναιτωλικό επισκίασε τα πάντα αυτό το σαβ/κο για την αγαπημένη μας ομάδα. Καλό είναι όμως αυτές τις δύσκολες στιγμές η λογική να επικρατεί και να μην χάνουμε το δάσος κοιτώντας το δένδρο. Όλα αυτά που βιώσαμε τη περσινή χρονιά και συνεχίζονται και φέτος είναι αποτέλεσμα διοικητικών πράξεων. Λανθασμένοι ή "πονηροί" χειρισμοί από τις προηγούμενες διοικήσεις της ΠΑΕ αλλά και της ΚΜΑ έφεραν την ομάδα στο σημείο να αγωνίζεται χωρίς αδειοδότηση και με τα ταμεία μετά βίας να μπορούν να στηρίξουν ένα πενιχρό αγωνιστικό μπάτζετ. Αν θέλουμε λοιπόν κάποια στιγμή να σπάσει αυτός ο φαύλος κύκλος της δημιουργίας χρεών και των διαχειριστών θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε όλα αυτά που έχουν συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν και στη συνέχεια να κοιτάξουμε μπροστά.

Σε αυτό το δρόμο κινήθηκε και η ΚΜΑ που το Σάββατο το βράδυ με ανακοίνωση  έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με όλα όσα ακούγονται τόσο για την Αύξηση  Μετοχικού Κεφαλαίου(που και καλά εμποδίζει την έλευση επενδυτή) όσο και για το περιβόητο πόρισμα του ελέγχου της ΝΕΧΙΑ. Καταρχάς για ακόμη μια φορά τονίστηκε ότι η αρχική καθυστέρηση για την ΑΜΚ οφείλεται σε λάθη που έκανε η διοίκηση Γρόλλιου ή αλλιώς οι γνωστοί Fab5 μιας και όλα τα υπόλοιπα μέλη(αναπληρωματικά και μη) εκείνου του Δ.Σ. είχαν παραιτηθεί. Ενώ περιγράφονται λεπτομερώς οι ενέργειες που έχουν γίνει ώστε να επισπευτούν οι διαδικασίες στις αρμόδιες υπηρεσίες. Τονίζεται κάτι που δεν είχε ξανακουστεί σχετικά με την ΑΜΚ. Εκτός το ότι έχουν πληρωθεί όλα τα απαραίτητα παράβολα, μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου είχαν το δικαίωμα οι παλαιοί μέτοχοι να αυξήσουν το ποσοστό τους κάτι που δεν έγινε από κανένα άρα από εδώ και πέρα η διαδικασία τρέχει καθαρά για κάποιον ενδιαφερόμενο εκτός ΑΡΗ. Στο θέμα του ελέγχου τώρα, όσο απίστευτο και αν ακούγεται ακόμη και τώρα η ΝΕΧΙΑ δεσμεύθηκε εγγράφως ότι μέχρι τις 15/10/13 το αργότερο θα έχει παραδώσει το πόρισμα του ελέγχου. Ναι αυτό το πόρισμα που θα έπρεπε να είχε τελειώσει το προηγούμενο Φθινόπωρο ή τουλάχιστον όπως μας είχε ανακοινώσει η διοίκηση Γρόλλιου τον περασμένο Μάρτιο. Δύο είναι τα συμπεράσματα που βγαίνουν από αυτή την ανακοίνωση. 1) Την ώρα που όλοι έχουμε πέσει με τα μούτρα στο αγωνιστικό η ΚΜΑ δεν παρασύρεται και ασχολείται με θέματα που καίνε όλους τους Αρειανούς, 2) Η διοίκηση Γρόλλιου που μπήκε για να τρέξει τον οικονομικό έλεγχο και να προετοιμάσει το έδαφος για τη νέα διοίκηση της ομάδος είτε αυτή ήταν η διοίκηση Ψηφίδη είτε ένας μεγαλοεπενδυτής που θα έμπαινε μέσω της ΑΜΚ απέτυχε παταγωδώς μιας και δεν μπόρεσε ούτε ένα από όλα όσα έπρεπε να κάνει να το φέρεις εις πέρας με επιτυχία. Παρόλα αυτά βλέπουμε κάποιους νεόκοπους παράγοντες να προσπαθούν να συνεχίσουν το έργο τους στον Α.Σ. . Βλέπετε έτσι είναι όταν έχεις διασυνδέσεις και πλάτες...

Η άλλη είδηση που πέρασε στα ψιλά ήταν η γραπτή δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ σχετικά με το ταξίδι του στην Αμερική και τον υποψήφιο επενδυτή που όπως λέει αν και δεν ήταν αυτός ο βασικός λόγος του ταξιδιού του στην Αμερική έκανε μερικές συζητήσεις με τον συγκεκριμένο άνθρωπο σε θετικό κλίμα. Παρόλα αυτά δεν θα πει κάτι παραπάνω γιατί κάνει κακό στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδος και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά όποιος ξέρει δεν μιλάει. Δηλώσεις που προκαλούν εύλογα ερωτηματικά σε όποιον κάτσει να το σκεφτεί λίγο παραπάνω το θέμα. Αν και παρακολουθώ τα θέματα του ΑΡΗ από κοντά ομολογώ δεν είχα αντιληφθεί ότι το ταξίδι του κ.Ηλιάδη είχε να κάνει με τον υποψήφιο επενδυτή. Πρώτη φορά το διάβασα στην γραπτή δήλωση του. Όσο για το ποιος μιλάει είναι πραγματικά  αστείο να ανακινεί θέμα ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδος για τον υποψήφιο επενδυτή στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου και στη συνέχεια πάλι ο ίδιος με γραπτή δήλωση να ξαναμιλάει για το ίδιο θέμα χωρίς φυσικά να μας λέει κάτι καινούργιο. Δυστυχώς το συμπέρασμα που βγαίνει σε αντίθεση με τις αρχικές μας εκτιμήσεις είναι ότι η ιστορία του επενδυτή που θα έρθει να σώσει την ομάδα βολεύει τον κ.Ηλιάδη. Είναι σαν να σου λέει "Μην περιμένετε και πολλά από εμένα. Εγώ κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βρω έναν άνθρωπο που μπορεί να κάνει τον ΑΡΗ μεγάλο." . Μια πολύ βολική κατάσταση για όποιον θέλει να την κάνει από την καρέκλα του προέδρου με ελαφρά πηδηματάκια. Τι και αν κάποιοι στις εκλογές της ΚΜΑ πίστεψαν στον κ.Ηλιάδη ότι μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω από τους άλλους διαχειριστές. Όπως φαίνεται ο ίδιος ο κ.Ηλιάδης παλεύει να πείσει τον κόσμο ότι είναι μια από τα ίδια.

Όπως όλα δείχνουν ο Οκτώμβρης αν και φθινοπωρινός μήνας θα είναι αρκετά καυτός. Και αν η ομάδα συνεχίσει αυτές τις χαμηλές πτήσεις στην βαθμολογία της σούπελιγκας, τότε αναμένεται να έχουμε ηφαιστιακές εκρήξεις. Δεν θέλουμε να είμαστε απαισιόδοξοι αλλά ας ευχηθούμε όλοι μαζί παρέα ο κ.Ηλιάδης να μας διαψεύσει, να αποδειχτεί διοικητικός βράχος και οι επιλογές που έκανε το καλοκαίρι να μην αποδειχθούν μοιραίες...

 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

Re: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΡΗΣ 0-4 | Βρήκε τα γκολ και πολύτιμους βαθμούς!

Δεν είναι θέμα οικονομικής επιβίωσης αλλά από την στιγμή που ένας παίκτης το παίρνει απόφαση να...

 

15.Νοε.2022


Re: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΡΗΣ 0-4 | Βρήκε τα γκολ και πολύτιμους βαθμούς!

Γιατί να φύγει ο Μανσίνι φίλε Πλάνετ?Περισσεύει ή χρειάζονται λεφτά για να βγει η χρονιά?Κι αν...

 

14.Νοε.2022


Re: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΡΗΣ 0-4 | Βρήκε τα γκολ και πολύτιμους βαθμούς!

Εγώ αυτό που βλέπω ότι χρειαζόμαστε είναι κυρίως κίνηση των παικτών χωρίς την μπάλα και...

 

14.Νοε.2022


Re: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΡΗΣ 0-4 | Βρήκε τα γκολ και πολύτιμους βαθμούς!

Χρειαζόμαστε κι άλλη βελτίωση στην κυκλοφορία της μπάλας φίλε Πλάνετ και αυτό ώστε να έχουμε...

 

13.Νοε.2022


Re: ΑΡΗΣ – Λαμία 5-0 | Ξέσπασε με πεντάρα και ανάσανε!

Από τον Αύγουστο έγραφα φίλε Πλάνετ ότι εφόσον έφυγαν ο Σάσα και ο Ματίγια,ο Ματέο πρέπει να είναι...

 

10.Νοε.2022


logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!