Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΑΘΟΣ!

Posted On Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 11:58

Με το χρόνο να κυλάει υπέρ των προηγούμενων διοικήσεων, δηλαδή όλων των πραγματικών υπεύθυνων για τη κατάντια του ΑΡΗ σε ΟΛΑ του τμήματα, το νέο στάτους τους συλλόγου μας είναι πιο το "Συγνώμη λάθος!". Συγνώμη λάθος για όλα τα αυτονόητα που δεν γίνονται ή για τους εναλλακτικούς χειρισμούς που από την αρχή περιέχουν τεράστιο ρίσκο και τελικά οδηγούν στην καταστροφή. Από τον Α.Σ μέχρι την  ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΚΜΑ αλλά και τον κόσμο της ομάδος(οργανωμένο και μη) παντού επικρατεί το "Συγνώμη λάθος".

Για να τα πάρουμε ένα ένα από την αρχή με αυτό που μας καίει πιο πολύ από όλα και δεν είναι άλλο από την ΠΑΕ. Εκεί που ο Δ.Ηλιάδης μέσα από τις προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες πήρε τη ψήφο εμπιστοσύνης από το σώμα της ΚΜΑ δίνοντας υποσχέσεις για κάποια απλά και αυτονόητα πράγματα. Αξιόπιστη αγωνιστικά ομάδα, δυνατή φωνή στα κέντρα αποφάσεων, οικονομική ενίσχυση-σταθερότητα, διαφάνεια και διοικητική ηρεμία. Και όλα τα παραπάνω με φόντο το άρθρο 99 όπου εκεί έριξε το βάρος αφήνοντας όπως τελικά άφησε να εννοηθεί εκ των υστέρων όλα τα προηγούμενα. Από όλα λοιπόν τα αυτονόητα που μας είχε υποσχεθεί ο κ.Ηλιάδης ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει γίνει πραγματικότητα. Και για το γεγονός ότι τίποτα δεν έχει γίνει πραγματικότητα αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο κ.Ηλιάδης και οι συνεργάτες. Λάθος με τον κ.Χατζηνικολάου, λάθος με τον μεταγραφικό σχεδιασμό, λάθος με τις μη ανανεώσεις, ανυπαρξία στα κέντρα αποφάσεων και λάθος με το άρθρο 99 που αν και το βρήκε έτοιμο και απλά εμπιστεύτηκε την ομάδα νομικών που προϋπήρχε όταν λες ότι πρώτο μέλημα σου είναι το άρθρο 99 δεν γίνεται όταν στραβώνει το θέμα να πετάς το μπαλάκι των ευθυνών αλλού. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τους δικηγόρους της ΠΑΕ που τώρα δειλά δειλά βγάζουν προς τα έξω ότι αυτά ήταν τα "όπλα" που είχαν στη διάθεση τους από τη διοίκηση Ηλιάδη. Όλοι μαζί παρέα μας λένε ένα μεγαλοπρεπή "Συγνώμη  λάθος" γιατί πίστευαν ότι με ημίμετρα και προσχηματικές κινήσεις θα είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα ή τουλάχιστον θα έπειθαν για τις προθέσεις τους.

Από κοντά και η ΚΜΑ με τους συνεχιστές(FAB5) της διοίκησης Γρανούζη σχεδόν ότι έχουν αναλάβει να έχει πάει στράφι! Νομική υπηρεσία για το άρθρο 99, οικονομικός έλεγχος NEXIA, "πραξικοπηματική" διοίκηση Ψηφίδη, αγωνιστικό(της περσινής σεζόν), εύρεση επενδυτή ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ! Και αφού λοιπόν όπως αρκετές φορές πάνω από το βήμα της ΚΜΑ τόσο ο πρώην πρόεδρoς της κ.Α.Γρόλλιος όσο και ο κ.Ναούμ υπεραμύνθηκαν των αποφάσεων και των προθέσεων τους τότε οδηγούμαστε και πάλι στο "Συγνώμη λάθος"! Στους ίδιους ρυθμούς και η τωρινή διοίκηση της ΚΜΑ που παρά τις αυξημένες προσδοκίες που είχαμε λόγω των συγκεκριμένων προσώπων που απαρτίζουν το Δ.Σ. της, η εκκωφαντική σιώπη τους και το "δεν μιλάμε για το καλό του ΑΡΗ" μας έχει σπάσει τα νεύρα. Μάλιστα η μη  απαίτηση έγγραφης δέσμευσης από τον κ.Ηλιάδη για τις χορηγίες, η μη δημοσίευση του πορίσματος της NEXIA και οι επαναλαμβανόμενες ανακρίβειες περί παραλαβής, δημοσίευσης κτλ μας έχουν κάνει ακόμη πιο καχύποπτους για το τι ακριβώς συμβαίνει. Η αρνητική απόφαση για το άρθρο 99 σε συνδυασμό με τη μη δημοσίευση του πορίσματος και τις δηλώσεις περί άριστης συνεργασίας με την ΠΑΕ από το καλοκαίρι πάλι μας οδηγεί στο σύνηθες "Συγνώμη λάθος"!

Το τραγικό της κατάστασης που δείχνει πόσο βαριά άρρωστος είναι ο σύλλογος είναι ο Α.Σ.. Όποιος είχε ακούσει τον κ.Γιώτα προτού αναλάβει σίγουρα θα είχε πεισθεί για μια νέα λαμπρή σελίδα στην ιστορία του Α.Σ. που θα άφηνε μια και καλή τις "σκοτεινές ημέρες" της διοίκησης Παπαδόπουλου. Ξαφνικά και μετά την αλλαγή σκυτάλης μαθαίνουμε για πολύτιμη βοήθεια 2000€(!?!?!) από την ΚΜΑ προς τον Α.Σ. , για  αποχωρήσεις πρωταθλητών των τμημάτων του Α.Σ. για τους οποίους όλοι αισθανόμασταν υπερήφανοι αλλά και για μια ομάδα βόλεϊ που παραπαίει. Για το βόλεϊ δεν θα το παίξουμε ειδήμονες αλλά με τα που λίγα που καταλαβαίνουμε και γνωρίζουμε είναι ότι το να στήνεις μια ομάδα το καλοκαίρι δίνοντας την ευκαιρία σε έναν νέο προπονητή σαν τον Α.Κράβαρικ ο οποίος λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα της χώρας του όπου αν δεν κάνω λάθος είναι βοηθός προπονητή ήρθε στον ΑΡΗ μόλις λίγες ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τότε το πιο πιθανό είναι να αποτύχεις... Κακή εκτίμησης της κατάστασης? προχειρότητα? όπως και να έχει πάλι "Συγνώμη λάθος"!

Ακόμη και στην ΚΑΕ όπου αν και παλεύει να μπει στο άρθρο 99 μοιάζει με το πιο υγιές κομμάτι του συλλόγου εκ των υστέρων κατάλαβαν ότι ο κόσμος του ΑΡΗ έχει ανάγκη για νίκες και άμεσα αποτελέσματα. Πλέον η άρση του απαγορευτικού της FIBA και η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδος μετά την υπαγωγή στο άρθρο 99 έχει γίνει "σημαία" όταν τον καλοκαίρι με ελάχιστη προσπάθεια θα μπορούσε η ομάδα να είχε ενισχυθεί στην περιφέρεια με έναν έμπειρο γκαρντ και να μην έμοιαζε "γυμνή" όπως δείχνει ως τώρα στα περισσότερα παιχνίδια. Μια ενίσχυση που σίγουρα θα είχε ως αποτέλεσμα ο ΑΡΗΣ να βρισκόταν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και ο κόσμος να ήταν πολύ πιο ζεστός με το μπάσκετ. Αντιθέτως από την αρχή η πλειοψηφία έχει ξενερώσει και η ομάδα παλεύει να ξαναφέρει τον κόσμο κοντά της. "Συγνώμη λάθος" και από την ΚΑΕ γιατί όντως ένας έμπειρος γκαρντ θα μπορούσε να είχε κάνει τη διαφορά και σήμερα όλο το κλίμα να ήταν πολύ πιο θετικό για τον μπασκειτκό ΑΡΗ!

Τέλος αφήσαμε τον κόσμο του ΑΡΗ. Οργανωμένο και μη. Παραπλανημένος μια, παραπλανημένος δύο, παραπλανημένος τρία και συνεχίζουμε... Ένα τέλος επιτέλους σε όλο αυτόν τον παραλογισμό και μια πιο σοβαρή στάση απέναντι σε όλο αυτό που βιώνουμε. Ιδίως αυτοί που έχουν τη δυναμική και κάνουν τα κουμάντα ας δουν πιο λογικά τα πράγματα και αν γνωρίζουν κάτι που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι ας μας ενημερώσουν να συνταχθούμε μαζί τους. Το μια είμαστε με τον έναν, μια με τον άλλο, μια να φύγει αυτός, μια να έρθει ο άλλος κτλ κτλ χωρίς επεξήγηση απλά κουράζει. Όπως και το επαναλαμβανόμενο "Συγνώμη λάθος" κουράζει...

Και επειδή αυτές τις ημέρες αυτό που μας καίει είναι το μέλλον του ΑΡΗ η λύση είναι μια και γνωστή εδώ και καιρό. Έλεγχος παντού, δημοσίευση των αποτελεσμάτων, ξεμπρόστιασμα των υπευθύνων και απομάκρυνση όλων των εμπλεκομένων εφόσον προκύψει ότι κάποιοι από τους υπεύθυνους είναι ακόμη στον ΑΡΗ. Είτε μιλάμε για μέλη της Δ.Σ., είτε μιλάμε για "εξέχοντες υπαλλήλους" του ΑΡΗ. Ξεσκαρτάρισμα το γρηγορότερο! Όσο για τους διοικούντες του ΑΡΗ σε όλα τα τμήματα... επιτέλους λίγη σοβαρότητα!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

Re: ΑΡΗΣ – Ολυμπιακός 2-1 | Ολική επαναφορά!

Μανσίνι,ο καλύτερος παίχτης του πρωταθλήματος και φέτος φίλε Πλάνετ,ακολουθείται όπως φαίνεται από...

 

19.Σεπ.2022


Re: Να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ

Νομίζω ότι στο Β ημίχρονο φάνηκε ξανά ότι αυτός ο ΑΡΗΣ πρέπει να πατήσει πάνω στις επιθετικές...

 

19.Σεπ.2022


Re: Να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ

Δεν πρέπει ούτε να υποτιμήσουμε ούτε να υπερτιμήσουμε τον αντίπαλο φίλε Πλάνετ και ναι χρειάζεται...

 

18.Σεπ.2022


Re: Οι «πινελιές» Premier League του Καρυπίδη και η επιτακτική ανάγκη για βαθμούς

Τελικά όπως φάνηκε ο Ματέο έπαιζε πιο μπροστά και ο Μανού ήταν εξαιρετικός στο ρόλο που του...

 

12.Σεπ.2022


Re: Οι «πινελιές» Premier League του Καρυπίδη και η επιτακτική ανάγκη για βαθμούς

Και σήμερα ο Τόλης Τερζής θα είναι στον πάγκο και σωστά επιλέγει τον Ματέο δίπλα στον...

 

11.Σεπ.2022


logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!