Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

1) Σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, 2) Δημοσίευση πορίσματος, 3) Επιτροπή σωτηρίας

Posted On Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 16:34

3 είναι τα βήματα σωτηρίας του ΑΡΗ και όσο γρηγορότερα σταματήσουμε να κοιτάμε αμήχανα την ελεύθερη πτώση της αγαπημένης μας ομάδος τόσο περισσότερες θα είναι οι πιθανότητες να πετύχουμε τον στόχο μας. Η άμεση σύγκληση γενικής συνέλευσης, όπου θα ανακοινωθεί το πόρισμα και θα αναδειχθεί μια επιτροπή σωτηρίας για να σώσει τη χρονιά μοιάζει μονόδρομος. Για να γίνουν όλα αυτά όμως πρώτα θα πρέπει επιτέλους το Δ.Σ. της ΚΜΑ να δραστηριοποιηθεί και να ανταποκριθεί στο ρόλο του. Θα πρέπει δηλαδή να λειτουργήσει σαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και να τρέξει όλες τις εξελίξεις.

Με την δικαιολογία του άρθρου 99 να μην υφίσταται πλέον, με το χρόνο να πιέζει μιας και πολύ σύντομα θα αρχίσουν τα εξώδικα και οι κατασχέσεις αλλά και την ομάδα αγωνιστικά να φωνάζει ότι χρειάζεται ενίσχυση δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος για να μην τρέξουν οι εξελίξεις. Η αναμονή δεν οδηγεί πουθενά και όταν περάσουν οι πραγματικές καταληκτικές ημερομηνίες και όχι αυτή της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου για τα μάτια του κόσμο η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη. Ενώ αν και στη μεταγραφική περίοδο ο ΑΡΗΣ μπει με μια διοίκηση που ακόμη δεν έχει πείσει για τις προθέσεις τότε και αγωνιστικά η κατάσταση μπορεί να γίνει μη αναστρέψιμη. Επειδή όπως πάντα όμως θα υπάρξουν οι κατευθυνόμενες αντιδράσεις από όλους αυτούς που τα βλέπουν όλα καλά με τον κ.Ηλιάδη ή αυτούς που προτιμούν να ελπίζουν στην εύκολη λύση κάποιο μεγαλοεπενδυτή που θα εμφανιστεί σαν από μηχανής θεός και θα δώσει λύση σε όλα τα θέματα του ΑΡΗ θα πρέπει το Δ.Σ. της ΚΜΑ να δώσει την ευκαιρία να αποδείξει ότι δεν είναι στημένος ή μπροστινός και ότι ήρθε για να βοηθήσει τον ΑΡΗ να ξεπεράσει τα προβλήματα του. Προβλήματα που ναι μεν προϋπήρχαν του κ.Ηλιάδη αλλά αυτά ακριβώς ανέλαβε εν γνώση του να διευθετήσει. Η ευκαιρία αυτή του κ.Ηλιάδη δεν θα είναι με ωραία λόγια πάνω στο βήμα ή με κάποια γραπτή ανακοίνωση για τα μάτια του κόσμου αλλά με έγγραφη δέσμευση ότι θα ακολουθήσει συγκεκριμένους δρόμους επίλυσης των καυτών θεμάτων πριν τις καταλυτικές ημερομηνίες. Για παράδειγμα η προστασία από τους πιστωτές λήγει στις 21/12? Να δεσμευτεί ότι μέχρι 18/12 θα έχει προχωρήσει είτε στην κατάθεση νέου φακέλου, είτε σε έφεση. Κάτι ανάλογο και με τους διακανονισμούς και τις μεταγραφές. Γιατί είναι παράλογο να μιλάμε για διοίκηση Ηλιάδη και τις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει(όπως βγαίνουν πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών τώρα τελευταία στη φόρα) όταν ο ίδιος δεν είναι συνεπής στους διακανονισμούς που ο ίδιος έχει προτείνει και συμφωνήσει. Τι να τον κάνω τον Μέσι αν κάθε Κυριακή έχω -3 βαθμούς? Για αυτό κάθε πράγμα με τη σωστή σειρά και με ξεκάθαρες συγκεκριμένες ΓΡΑΠΤΕΣ δεσμεύσεις με ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΕΣ ημερομηνίες. Τώρα αν παράλληλα ή μετά την αποχώρηση του ο κ.Ηλιάδης θέλει να επανέλθει με τον κ.Κωσταντινίδη στο πλευρό του ας παρουσιάσει μια εγγυητική επιστολή, ας ζητήσει να ξανανοίξει η ΑΜΚ και ας συνεχίσει το έργο του υπό άλλες συνθήκες. Όχι όμως με τον χρόνο να κυλάει εις βάρος του ΑΡΗ μας.-

Παράλληλα το Δ.Σ. της ΚΜΑ θα πρέπει να πείσει τα μέλη της ΚΜΑ καθώς και τους υπόλοιπους συνΑρειανούς μας ότι μπορεί να τρέξει τις εξελίξεις και να προσφέρει λύσεις. Δημοσιεύοντας το πόρισμα και κυνηγώντας νομικά τους υπεύθυνους(εφόσον προκύψουν) κατευθείαν καταρρίπτεται σε μεγάλο βαθμό ο "μύθος" που συνδέει όλα τα παράλογα που γίνονται στον ΑΡΗ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με τη συγκάλυψη των ενόχων. Λένε θα τη βγάλουν καθαρή ή θα έχουν λιγότερες συνέπειες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αν ο ΑΡΗΣ διαλυθεί? Ε, τότε βγάλε το πόρισμα τώρα και μοίρασε το παντού ώστε να αποφευχθούν οι ερμηνείες κατά το δοκούν. Πως οι εταιρίες οφείλουν να δημοσιεύουν τα οικονομικά τους στοιχεία(ισολογισμούς), κάπως έτσι να δημοσιευθεί και το πόρισμα.  Ανακοίνωσε ΤΩΡΑ την ημερομηνία γενικής συνέλευσης και κάνε κάλεσμα σε όλους όσους πιστεύουν ότι μπορούν να βοηθήσουν τον ΑΡΗ να βγει από το σημερινό αδιέξοδο. Όπως ακριβώς μαζευτήκατε πριν ενάμιση χρόνο Αρειανοί παράγοντες, βετεράνοι κτλ κτλ βρείτε μια κοινή συνισταμένη και παρουσιάστε την στον κόσμο. Η αδράνεια είναι καταδίκη για την ομάδα και το "αίμα" θα είναι και στα  δικά σας χέρια.

Και επειδή στον ΑΡΗ μας ξαφνικά υπάρχει συνωστισμός μεγαλοεπενδυτών, "βουνών" και "καπετάνιων" όποιος έχει το ζεστό το χρήμα ας έρθει πρώτα να πληρώσει και ύστερα να αναλάβει  να μας κάνει τη νέα Μάντσεστερ Σίτι της Ευρώπης. Ως τότε "επιτρέψτε" μας να παλέψουμε για να σώσουμε την αγαπημένη μας ομάδα.

ΥΓ. Προς όλους αυτούς που κυνηγάνε και έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στην "εύκολη λύση" κάποιου μεγάλου και σίγουρου που θα έρθει με βαλίτσες γεμάτες λεφτά λύνοντας όλα τα προβλήματα του ΑΡΗ έτσι απλά θα τους υπενθυμίσω ότι ο ΑΡΗΣ μετά την επάνοδο του από τη Β Εθνική κατάφερε να παράγει μπόλικο χρήμα αλλά δεν είχε τις δομές, τους θεσμούς και το πλάνο για να το διαχειριστεί με τα γνωστά αποτελέσματα που βιώνουμε σήμερα. Για αυτό καλό είναι να γράφετε πρώτα "show me your business plan" και ύστερα " show me the money".

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

Re: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΡΗΣ 0-4 | Βρήκε τα γκολ και πολύτιμους βαθμούς!

Δεν είναι θέμα οικονομικής επιβίωσης αλλά από την στιγμή που ένας παίκτης το παίρνει απόφαση να...

 

15.Νοε.2022


Re: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΡΗΣ 0-4 | Βρήκε τα γκολ και πολύτιμους βαθμούς!

Γιατί να φύγει ο Μανσίνι φίλε Πλάνετ?Περισσεύει ή χρειάζονται λεφτά για να βγει η χρονιά?Κι αν...

 

14.Νοε.2022


Re: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΡΗΣ 0-4 | Βρήκε τα γκολ και πολύτιμους βαθμούς!

Εγώ αυτό που βλέπω ότι χρειαζόμαστε είναι κυρίως κίνηση των παικτών χωρίς την μπάλα και...

 

14.Νοε.2022


Re: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΡΗΣ 0-4 | Βρήκε τα γκολ και πολύτιμους βαθμούς!

Χρειαζόμαστε κι άλλη βελτίωση στην κυκλοφορία της μπάλας φίλε Πλάνετ και αυτό ώστε να έχουμε...

 

13.Νοε.2022


Re: ΑΡΗΣ – Λαμία 5-0 | Ξέσπασε με πεντάρα και ανάσανε!

Από τον Αύγουστο έγραφα φίλε Πλάνετ ότι εφόσον έφυγαν ο Σάσα και ο Ματίγια,ο Ματέο πρέπει να είναι...

 

10.Νοε.2022


logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!