Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση ανακωχής από Super 3?

Posted On Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013 13:41

Οι εξελίξεις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο τις τελευταίες ημέρες είναι ραγδαίες και αν και η ενότητα είναι πάντα το πρώτο απαιτούμενο στοιχείο για μια πετυχημένη αποστολή τόσο δύσκολη όπως αυτή της σωτηρίας του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ είναι ολοφάνερο από την Τετάρτη το βράδυ, ότι λέξεις όπως ενότητα και συσπείρωση απουσιάζουν από τον ΑΡΗ μας. Οι λόγοι πολλοί και γνωστοί και δεν υπάρχει νόημα να τους αναλύσουμε τώρα. Όπως εδώ και πάρα πολλά χρόνια έτσι και τώρα καθοριστική σημασία έχει η στάση που θα κρατήσει ο μεγαλύτερος σύνδεσμος του ΑΡΗ μας ο Super 3. Έτσι λοιπόν με μια ανακοίνωση βάζει τα πράγματα στην θέση τους και για όποιον είχε την απορία να μάθει ποια είναι η θέση του συνδέσμου για την επιστροφή του Λ.Σκόρδα πλέον τα πράγματα έγιναν ξεκάθαρα. Αυτό λοιπόν που καταλαβαίνω είναι ότι σε κανέναν παράγοντα από το 2004-2012  που διοίκησε δεν πρόκειται να δώσουν συγχωροχάρτι αλλά για το καλό του ΑΡΗ θα συνεχίζουν να στηρίζουν δυναμικά την ομάδα, ώστε αυτοί που κακώς επέστρεψαν στη διοίκηση του ΑΡΗ λόγω της ανυπαρξίας όλων των υπόλοιπων Αρειανών παραγόντων να μην αισθάνονται μόνοι και απροστάτευτοι. Με λίγα λόγια ΑΝΑΚΩΧΗ για το καλό του ΑΡΗ. Για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης θα μπορούσαμε να πούμε πάρα πολλά και κυρίως για το ΥΓ3 όπου είναι μια ακόμη απειλή προς συνΑρειανούς αλλά θα το προσπεράσουμε και θα παρακαλέσουμε κάθε "διαφωνούντα" συνΑρειανό είτε είναι συνδεσμίτης είτε είναι απλός οπαδός του ΑΡΗ να σεβαστεί τη θέση του συνδέσμου και να συστρατευτεί στον αγώνα επιβίωσης του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ των 100 χρόνων όπου καλώς ή κακώς διοίκηση αυτή τη στιγμή είναι ο Λ.Σκόρδας και οι συνεργάτες του.

Ανακοίνωση συνδέσμων SUPER 3 : Περί λήθης

Είσαι πολύ τυχερός που βάζουμε την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας παραπάνω από το μίσος μας για τα εγκλήματα που έκανες στην καψούρα μας.

Στην ελληνική μυθολογία, η Λήθη ήταν θυγατέρα της Έριδας και προσωποποίηση της λήθης, δηλαδή της λησμονιάς και της αγνωμοσύνης. Επειδή πολλοί συνοπαδοί μας , δημοσιογραφάκια της πλάκας και παραγοντίσκοι-καρτούν αναρωτιούνται για τις θέσεις του συνδέσμου και μερικοί έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να μιλάνε ακόμη και για αδράνεια, καλούμαστε να επαναλάβουμε την ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ για τα του συλλόγου μια τελευταία φορά.

Όλοι όσοι διοίκησαν το διάστημα 2004-2012 και συμμετείχαν στο τεράστιο αυτό φαγοπότι που στήθηκε στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για τον οικονομικό και αγωνιστικό μαρασμό της αγαπημένης μας ομάδας. Δεν θα ξεχάσουμε ΠΟΤΕ πως ένας εξ΄αυτών που εγκλημάτισε αποδεδειγμένα εις βάρος της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας, ήταν και ο Χαράλαμπος Σκόρδας τωρινός πρόεδρος , με αδιαφανείς διαδικασίες, της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και πρωταρχικό πιόνι της παρέας που ρήμαξε τον ΑΡΗ. Τα όποια πορίσματα αποκαλυφθούν ή αποκαλύφθηκαν δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να απαλλάξουν ΚΑΝΕΝΑ τους για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που διέπραξαν εις βάρος της ομάδας.

Δυστυχώς, η έλλειψη ενός ανθρώπου που θα οδηγήσει τον ΑΡΗ σε ήρεμα και απάνεμα νερά δίνει κατά καιρούς σε πολλούς από το περίφημο παρεάκι το δικαίωμα να μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν σε αυτό το σαθρό οικοδόμημα που λέγεται ΠΑΕ ΑΡΗΣ, όπως έδωσε το δικαίωμα και στον απίθανο εξ' Αμερικής να "τρυπώσει" ξανά στο σύλλογο.

Ο αγωνιστικός κατήφορος ωστόσο της αγαπημένης μας ομάδας δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια... Και αυτό "Αρειανάρες" των ραδιοφώνων και του facebook δεν λέγεται αδράνεια. Το μόνο εύκολο για εμάς θα ήταν να κάνουμε ένα...φου και να ξεκουμπιστεί ο "πάνσοφος" οδοντίατρος και οι μπατίρηδες που τον ακολουθούν. Το ζήτημα είναι ότι όσοι έμειναν να απαρτίζουν την ομάδα ποδοσφαίρου νιώθουν αυτήν την στιγμή απροστάτευτοι και μόνοι και οποιαδήποτε νέα τρικυμία είναι ικανή να οδηγήσει το καράβι μια και καλή στα βράχια.

Γι' αυτό λοιπόν ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ μας έχει απομείνει, μπαίνουμε στα λεωφορεία, σφίγγουμε δυνατά την γροθιά και πάμε να βροντοφωνάξουμε για το ομορφότερο πράγμα της ζωής μας. Όσο για αυτούς που ρωτάνε συνεχώς το τι κάνει ο σύνδεσμος... ας ανοίξουν τους τηλεοπτικούς τους δέκτες την Δευτέρα και κάθε φορά που παίζει η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ και θα καταλάβουν. Γιατί τα παιδιά στην κερκίδα είναι η μόνη σου ελπίδα.

ΥΓ1: Υποψήφιοι δήμαρχοι το νου σας, ο ΑΡΗΣ κλείνει 100 χρόνια.

ΥΓ2: Όποιος διατυμπανίζει ότι.. δεν είναι ρουφιάνος και μιλάει για 1.200 φωτογραφίες μας βάζει σε υποψίες... το νου σου..

ΥΓ3 : Όσοι γιουχάρουν... επιλεκτικά ( από απόσταση ασφαλείας πάντα) συνθήματα κατά των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ , ας πάνε στον καθρέφτη και ας ρίξουν 5 τεράστιες μούντζες , όσα και τα χρέη της ΠΑΕ.

100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ

25 ΧΡΟΝΙΑ SUPER 3

 

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

Re: ΑΡΗΣ – Ολυμπιακός 2-1 | Ολική επαναφορά!

Μανσίνι,ο καλύτερος παίχτης του πρωταθλήματος και φέτος φίλε Πλάνετ,ακολουθείται όπως φαίνεται από...

 

19.Σεπ.2022


Re: Να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ

Νομίζω ότι στο Β ημίχρονο φάνηκε ξανά ότι αυτός ο ΑΡΗΣ πρέπει να πατήσει πάνω στις επιθετικές...

 

19.Σεπ.2022


Re: Να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ

Δεν πρέπει ούτε να υποτιμήσουμε ούτε να υπερτιμήσουμε τον αντίπαλο φίλε Πλάνετ και ναι χρειάζεται...

 

18.Σεπ.2022


Re: Οι «πινελιές» Premier League του Καρυπίδη και η επιτακτική ανάγκη για βαθμούς

Τελικά όπως φάνηκε ο Ματέο έπαιζε πιο μπροστά και ο Μανού ήταν εξαιρετικός στο ρόλο που του...

 

12.Σεπ.2022


Re: Οι «πινελιές» Premier League του Καρυπίδη και η επιτακτική ανάγκη για βαθμούς

Και σήμερα ο Τόλης Τερζής θα είναι στον πάγκο και σωστά επιλέγει τον Ματέο δίπλα στον...

 

11.Σεπ.2022


logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!