Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για το "καλό" του ΑΡΗ...

Posted On Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 22:39

Όταν οι "μουγγοί" μιλάνε όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να σιωπούμε και να τους ακούμε... με αυτά όμως που ακούμε είναι λιγάκι δύσκολο να τα αφήσουμε ασχολίαστα και να επικεντρωθούμε αποκλειστικά στον αγώνα με τον Πλατανιά, δηλαδή με αυτό που θα έπρεπε να μονοπωλεί το ενδιαφέρον κάθε Αρειανού. Και πάνω που νομίζαμε ότι η ΚΜΑ έχει βάλει σιωπηλό λουκέτο με την πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. να έχουν δηλώσει δημόσια την παραίτηση τους ήρθε η ραδιοφωνική εμφάνιση του προέδρου της ΚΜΑ κ.Στεφανίδη όπου για ακόμη μια φορά απογοήτευσε αυτό το μικρό ποσοστό του κόσμου του ΑΡΗ που είχε πιστέψει σε αυτόν και στα υπόλοιπα μέλη της τότε υποψήφιας διοίκησης για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Από την στιγμή που η συνέντευξη δόθηκε στο AllAboutARIS on the AIR στο "κιτρινόμαυρο" Libero νομίζω ότι όλα αυτά που ειπώθηκαν λίγο πολύ ήταν αναμενόμενα και μόνο στο να προσφέρουν κάτι δεν αποσκοπούσαν.

Προτού σχολιάσουμε τις δηλώσεις του κ.Στεφανίδη να υπενθυμίσουμε τα εξής:

-- Ο κ.Στεφανίδης είχε καθοριστικό ρόλο στην μετά Αθανασιάδη - Κόντη και ΣΊΑ εποχή μιας και υπήρχε μέλος της διοικούσας επιτροπής με την προοπτική να μπει στη διοίκηση Πρωτοδικείου. Κάτι που φυσικά δεν έγινε και η διοικούσα επιτροπή των κυρίων Στεφανίδη, Κατσιαούνη, Ζαμπέτα και Λαμπριάκου αποχώρησε ως αποτυχημένη για να δώσει την θέση της στην διοίκηση Ψηφίδη.

-- Ο κ.Ηλιάδης δεν εκδιώχθηκε με κάποιου είδους πραξικόπημα αλλά σηκώθηκε και έφυγε αφού είχε βάλει τις βάσεις για μια καταστροφική χρονιά.

-- Οι 3 ξένοι του ΑΡΗ πάνω στους οποίους θα στηρίζαμε τις ελπίδες μας από το καλοκαίρι έμειναν απλήρωτοι από τη διοίκηση Ηλιάδη και σηκώθηκαν και έφυγαν.

-- Στην έκτακτη συνέλευση της ΚΜΑ η πρόταση του κ.Στεφανίδη ήταν να περιμένουμε 10 ημέρες μπας και γίνει κάτι...

-- Η διοίκηση Σκόρδα ήρθε σαν η μοναδική λύση ανάγκης και όχι σαν το σχήμα που κατέβηκε το καλοκαίρι στις εκλογές.

Όσο αφορά την οικονομική διαχείριση της περσινής χρονιάς ουσιαστικά δεν λέει κάτι διαφορετικό από ότι έλεγε και η αμαρτωλή διοίκηση Αθανασιάδη.  Πληρώνανε χρέη των προηγούμενων και αν δεν το έκαναν ο ισολογισμός θα ήταν ισορροπημένος. Τώρα πως γίνεται όλοι να πληρώνουν χρέη αλλά τα ανοίγματα να μεγαλώνουν είναι κάτι που αδυνατώ να καταλάβω. Όπως επίσης το πως αναλαμβάνει κάποιος διοίκηση χωρίς να έχει τη δυνατότητα εξεύρεσης νέων χρηματικών πόρων.

Μιλάει για την απογοήτευση του κόσμου μετά από τις 2 τελευταίες μίζερες χρονιές σαν απλός παρατηρητής και όχι σαν κάποιος που είχε και έχει άμεση εμπλοκή με τα δρώμενα της αγαπημένης μας ομάδας. Αν κάτι πάει στραβά κ.Στεφανίδη εδώ και καιρό που ασχολείσαι διοικητικά με τον ΑΡΗ μπορείς να κάνεις μια προσπάθεια να το διορθώσεις.

Για τους 2 λόγους που δεν παραιτήθηκαν είπε ότι ο ένας είναι το πόρισμα και η συνεργασία με τον Εισαγγελέα και ο άλλος είναι η προετοιμασία της επόμενης ημέρας ανεξάρτητα από την αγωνιστική κατάσταση!  Όπως λοιπόν με το θέμα του επενδυτή κ.Κωσταντινίδη, τον άλλο από την Αμερική κτλ έτσι και τώρα ο κ.Στεφανίδης δρά μυστικά μιλώντας για την ύπαρξη πλάνων και προτάσεων αγνοώντας ότι είναι πρόεδρος ενός δημοκρατικού θεσμού όπως είναι η ΚΜΑ και ότι ο ΑΡΗΣ δεν είναι μαγαζάκι του.

Στη συνέχεια έφθασε στην ουσία της δημόσιας εμφάνισης του που δεν ήταν άλλη από το να εκτοξεύσει τα πυρά κατά του Λ.Σκόρδα σε μια χρονική στιγμή όπου η συσπείρωση είναι απαραίτητη και η ομάδα μας διεκδικεί τις τελευταίες ελπίδες σωτηρίας.

Απογοητευμένος δήλωσε για τη διοίκηση Σκόρδα που τα έχει κάνει όλα χειρότερα μιλώντας για λανθασμένες ενέργειες για το 99, για απλήρωτους παίκτες, για μάλωμα με ΕΠΟ που οδηγεί σε κυνήγι από τη διαιτησία, για παραγκωνισμό παικτών και κατρακύλα του αγωνιστικού...  Σύμφωνα λοιπόν με τον κ.Στεφανίδη ο ΑΡΗΣ έπρεπε να ακολουθήσει τις εισηγήσεις της ομάδας των νομικών των οποίων η αίτηση κρίθηκε ως προσχηματική και απορρίφθηκε παρόλο που είχε το δημόσιο στο πλευρό μας! Παλαιότερα τότε που ήταν ο λαλίστατος Σαρρής(ο πρώην νομικός του S3) επί διοίκηση Αθανασιάδη ή και πιο μετά με τους "αγνούς και αθώους" Αρειανούς της διοίκησης Ψηφίδη ο ΑΡΗΣ δεν είχε κανένα πρόβλημα. Δεν υπήρχε κυνήγι από τη διαιτησία και την ΕΠΟ, δεν έχασες την Ευρώπη για ένα πλαστικό μπουκαλάκι πάνω στην Κουρουμπίλια... Ενώ και φέτος πριν τον Δεκέμβρη δεν μας είχαν κλέψει βαθμούς σε παιχνίδια του Α΄ γύρου όπως με τον Απόλλων, την Καλλονή, την Ξάνθη και άλλα; Όσο για τους απλήρωτους παίκτες που τώρα ξαφνικά ανακάλυψε ίσως θα έπρεπε να αναφέρει ότι για την ώρα κανείς δεν αποχώρησε από την ομάδα επειδή είναι απλήρωτος σε αντίθεση με τους Ουντότζι, Έλσνερ και Ιμπεχ. Για τους παραγκωνισμένους τι να πούμε; εδώ είχε παραγκωνιστεί ο Αγκάνθο και ο Πουλίδο, στον Καραγιάννη και στον Ψυχογιό θα κολλήσουμε; Ίσως ο κ.Στεφανίδης να πρέπει να δηλώσει και προπονητής όπου πολύ πιθανόν να τα πάει πολύ καλύτερα από ότι σαν διοικητικός παράγοντας της ΠΑΕ ή της ΚΜΑ... Φυσικά για την αγωνιστική εικόνα της ομάδος ή ακόμη και το θέμα των εισιτηρίων ναι μεν έχει δίκιο αλλά το να ρίχνουμε το φταίξιμο έτσι απλά στην μοναδική διοικητική λύση που παρουσιάστηκε Χριστουγεννιάτικα δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό...

Μετά λοιπόν και από αυτή την απίστευτη ραδιοφωνική συνέντευξη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή από ότι φαίνεται τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα από όσο περιμέναμε και άνθρωποι που πιστεύαμε ότι ίσως και να προσπαθούν να βοηθήσουν την ομάδα να σωθεί μάλλον απλά επιδιώκουν την "νέα εποχή" με οποιοδήποτε κόστος για τον σύλλογο. Τι να περιμέναμε άλλωστε από έναν άνθρωπο που "συνεργάζεται" ραδιοφωνικά με έναν άνθρωπο που στο τότε ARIS FM ενόψει εκλογών προσπάθησε να τον εξευτελίσει με τον πιο χυδαίο αντιδεοντολογικό δημοσιογραφικά τρόπο που υπάρχει. Άντε κ.Στεφανίδη ίσως τώρα που ξεκαθάρισες την θέση σου να γίνεις πιο "αρεστός" και να αξιοποιηθείς κατάλληλα στο μέλλον. Τι να κάνουμε, ο αποπροσανατολισμός πρέπει να συνεχιστεί.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ κ.ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

ΥΓ. Τελικά όπως γράφει η ιστορία και δείχνει ο χρόνος στις εκλογές για την διοίκηση της ΠΑΕ στις 22 Μαΐου του 2011 με τα 2 ψηφοδέλτια ΑΡΗΣ Προοπτική και ΑΡΗΣ Ενότητα είχαμε ουσιαστικά αυτό που λέει ο σοφός λαός "μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα".

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

Re: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΡΗΣ 0-4 | Βρήκε τα γκολ και πολύτιμους βαθμούς!

Δεν είναι θέμα οικονομικής επιβίωσης αλλά από την στιγμή που ένας παίκτης το παίρνει απόφαση να...

 

15.Νοε.2022


Re: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΡΗΣ 0-4 | Βρήκε τα γκολ και πολύτιμους βαθμούς!

Γιατί να φύγει ο Μανσίνι φίλε Πλάνετ?Περισσεύει ή χρειάζονται λεφτά για να βγει η χρονιά?Κι αν...

 

14.Νοε.2022


Re: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΡΗΣ 0-4 | Βρήκε τα γκολ και πολύτιμους βαθμούς!

Εγώ αυτό που βλέπω ότι χρειαζόμαστε είναι κυρίως κίνηση των παικτών χωρίς την μπάλα και...

 

14.Νοε.2022


Re: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΡΗΣ 0-4 | Βρήκε τα γκολ και πολύτιμους βαθμούς!

Χρειαζόμαστε κι άλλη βελτίωση στην κυκλοφορία της μπάλας φίλε Πλάνετ και αυτό ώστε να έχουμε...

 

13.Νοε.2022


Re: ΑΡΗΣ – Λαμία 5-0 | Ξέσπασε με πεντάρα και ανάσανε!

Από τον Αύγουστο έγραφα φίλε Πλάνετ ότι εφόσον έφυγαν ο Σάσα και ο Ματίγια,ο Ματέο πρέπει να είναι...

 

10.Νοε.2022


logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!