Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκινάει η "νέα εποχή" στον ΑΡΗ!

Posted On Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 23:13

Όσα ελαφρυντικά και αν έχει η διοίκηση Σκόρδα δύσκολα να υπάρχει Αρειανός που να θεωρεί την 2μηνη παρουσία της στο τιμόνι της ΠΑΕ πετυχημένη και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για προωθηθούν διοικητικές ζυμώσεις και αλλαγές. Μάλιστα τα 2 συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα με Βέροια και Πλατανιά που χαρακτηρίστηκαν από την διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος από τη διαιτησία ήταν ο προπομπός των σημερινών γεγονότων. Αν ο ΑΡΗΣ είχε κερδίσει αυτά τα 2 παιχνίδια ή έστω αυτό με τον Πλατανιά η σημερινή συνέλευση ή δεν θα γινόταν ή θα είχε πολύ διαφορετικό ύφος και πιθανόν και κατάληξη. Επειδή όμως με υποθετικά σενάρια  δουλειά δεν γίνεται κάτι έπρεπε να γίνει.

Αρχικά η απουσία του Λ.Σκόρδα και του υπόλοιπου Δ.Σ. της ΠΑΕ όπως και του προέδρου του Α.Σ. Θ.Γιώτα είναι κατακριτέα μιας και ανεξάρτητα από την αμφισβήτηση της νομιμότητας της συνέλευσης ή όχι στο Βελλίδειο σήμερα μαζευτήκαμε γύρω στους 700 Αρειανούς με θέμα τον μέλλον του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ. Από τη στιγμή λοιπόν που ο κ.Σκόρδας απουσίαζε λογικό ήταν να δούμε τον κ.Στεφανίδη λαλίστατο όσο ποτέ. Όταν μάλιστα γνωρίζεις ότι οι "πλάτες" είναι με το μέρος σου και αυτή τη φορά δεν πρόκειται όταν μιλάς να σε αγριοκοιτάνε, να σε υβρίζουν και να σου πετάνε μπουκάλια όπως το 2011 τότε όλα γίνονται πιο εύκολα. Οι λόγοι της αποπομπής του Λ.Σκόρδα γνωστοί. Ανήκει στο 2004-2012 που δημιουργήθηκαν τα χρέη και είναι ο εκφραστής της διχόνοιας του ΑΡΗ. Τώρα το να πούμε ότι η δικαιοσύνη θα πρέπει να αποφασίσει ποιος είναι ένοχος και ποιος όχι όπως και το ότι δεν κάνει δημόσιες σχέσεις όπως άλλοι είναι περιττό... Όλα όμως είναι λεπτομέρειες μιας και αυτό που μετράει είναι το καλό του ΑΡΗ. 

Ένα καλό που θα το δεχόμουν πολύ πιο εύκολα αν βασιζόταν σε αγνές προθέσεις και με διαφανείς τρόπους παρουσιαζόταν στον κόσμο του ΑΡΗ. Σήμερα λοιπόν βρεθήκαμε στο Βελλίδειο όπου υπήρχαν προαποφασισμένα πράγματα και απλά παρακολουθήσαμε το πως θα μπορέσουν να μας τα σερβίρουν. Μάλιστα είναι σχεδόν λυπηρό η "νέα εποχή" να ξεκινάει με τον κ.Στεφανίδη στο τιμόνι της ομάδος. Όχι ότι υπάρχει κάτι προσωπικό με τον κ.Στεφανίδη τον οποίο ψήφισα για την ΚΜΑ αλλά δεν βλέπω πως το αποτυχημένο μέλος της διοικούσας επιτροπής που αρνήθηκε να μπει στη διοίκηση Πρωτοδικείου(διοίκηση Ψηφίδη), που σχεδόν έβαλε λουκέτο στην ΚΜΑ μαζί με τα υπόλοιπα Δ.Σ., δήλωσε δημόσια την παραίτηση του και στις 18 Δεκέμβρη δεν είχε τίποτα να μας πει παρά να κάνουμε 10 ημέρες υπομονή θα μπορέσει να σώσει τον ΑΡΗ. Μάλιστα το αστείο είναι ότι 2 μήνες μετά και πάλι δεν είχε κάποιο σχήμα να παρουσιάσει που να έχει να επιδείξει κάποια οικονομική δυνατότητα αλλά όπως είπε αυτό το σχήμα θα είναι έτοιμο τέλη Απριλίου. Ειλικρινά δεν βλέπω τι μπορεί να προσφέρει ο συγκεκριμένος άνθρωπος την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Όπως και πως προχωράμε σε γενική αλλαγή με τον Χρήστο Γρόλλιο μέσα στη νέα διοίκηση. Καμία δέσμευση, κανένας προγραμματισμός για το άμεσο μέλλον παρά μόνο ένα αφηρημένο business plan που με 600.000 ευρώ θα καλυφθούν προσωρινά τα 20.000.000 χρέη... Θα πρέπει να τονίσουμε ότι άπαντες αρνήθηκαν την παραμικρή σκέψη για ΑΦΜ και ότι η Γ εθνική είναι ένα υπαρκτό σενάριο.

Τώρα ως προς τις διαδικασίες ότι και να πούμε είναι λίγο. Κάποτε όταν ήμασταν μικροί διαβάζαμε για συγκεντρώσεις μεγαλοπαραγόντων σε ταβέρνες, μετά σε ξενοδοχεία και διάφορες οικίες και εκεί αποφασιζόντουσαν όλα. Τώρα πηγαίνουμε στη ΚΜΑ και βλέπουμε πως θα μας παρουσιάσουν αυτό που έχουν προαποφασίσει. Και είναι κρίμα να βλέπεις όλο αυτό να είναι ενορχηστρωμένο όχι από τον απλό κοσμάκη αλλά από αυτούς που θα έπρεπε να διαφυλάσσουν τον θεσμό. Από τα 134 τατκοποιημένα μέλη που είχαν δικαίωμα ψήφου, πήγαμε και στους κατόχους διαρκείας της Θ2,Θ7,Θ9 για να καταλήξουμε σε όλους όσους ήταν στην αίθουσα. Με μια απίστευτη προχειρότητα αλλά και μια απίστευτη ανησυχία μήπως κάπου στραβώσει το προαποφασισμένο. Σε κλίμα φόβου αυτοί που κάποτε ήταν στον στόχαστρο τώρα ήταν στο απυρόβλητο και ζητούσαν μέχρι και η ημερήσια διάταξη της συνέλευσης να αλλάξει ώστε να διαγραφεί μέλος του Δ.Σ. της ΚΜΑ που δεν ήταν αρεστό...  

Κρίμα για όλες τις αγνές Αρειανές ψυχές που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με όλα αυτά τα τραγελαφικά που συμβαίνουν από όποια πλευρά και αν συμβαίνουν. Στο χέρι πάντως του κάθε Στεφανίδη και Φουρλίγκα κτλ είναι να δείξουν με τις πράξεις τους τόσο τις προθέσεις τους όσο και τις ικανότητες τους. Εμείς θα είμαστε εκεί για το γήπεδο δεν μας το κόβει κανένας....

ΥΓ. Αν πάντως ο Λ.Σκόρδας αποφασίσει να κινηθεί νομικά κατά της διαδικασίας τότε θα έχουμε κυριολεκτικά το παγκόσμιο φαινόμενο με 2 διοικήσεις!

ΥΓ2. Και βολές Μυσιρλή κατά Λ.Σκόρδα! Ποιος να το περίμενε?!?!?!?!?!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

Re: Το ίδιο σοβαρός και αποτελεσματικός

Θα χρειαστεί και πάλι έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού ,δηλαδή οι σωστές επιλογές από τον...

 

01.Δεκ.2021


Re: Ποακ – ΑΡΗΣ 0-1 | Ξεγύμνωμα της εξυγίανσης στο νέο σκάνδαλο της Τούμπας!

3 χρόνια συνεχόμενα θα είχαμε 3 νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι κλέφτες δεν μας...

 

29.Νοε.2021


Re: Ποακ – ΑΡΗΣ 0-1 | Ξεγύμνωμα της εξυγίανσης στο νέο σκάνδαλο της Τούμπας!

Η ομάδα μπορεί να παίξει πολλά συστήματα αρκεί οι παίκτες να βρουν ρυθμό και μια σταθερά στην...

 

29.Νοε.2021


Re: Ποακ – ΑΡΗΣ 0-1 | Ξεγύμνωμα της εξυγίανσης στο νέο σκάνδαλο της Τούμπας!

H ομάδα απέδειξε ότι μπορεί να παίξει και 4-3-3 όταν χρειάζεται ,λόγω απουσιών και όχι μόνο φίλε...

 

29.Νοε.2021


Re: Ποακ – ΑΡΗΣ 0-1 | Ξεγύμνωμα της εξυγίανσης στο νέο σκάνδαλο της Τούμπας!

Μια του κλεφτη, δυο του κλεφτη, τρεις και... τον πουλο! Δε γινοταν να τη γλυτωσουν και φετος....

 

28.Νοε.2021


logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!