Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η απάντηση του Καρυπίδη... ομάδα SuperLeague!

Posted On Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 14:17

Με τον Νίκο Αναστόπουλο να λέει τελικά το 'ΝΑΙ' και ένα μπαράζ ανακοινώσεων συμφωνιών  με παίκτες που άνετα θα μπορούσαν να ανήκουν στο ρόστερ κάποιας ομάδας της σουπερλίγκας τα τελευταία 24ωρα ο Θόδωρος Καρυπίδης έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση στην "λάσπη" των προηγούμενων ημερών και με δυναμικές κινήσεις προσπαθεί εμπράκτως να διώξει και την τελευταία αμφιβολία στο μυαλό του Αρειανού σχετικά με τη νέα διοικητική κατάσταση που διαμορφώθηκε στον ποδοσφαιριικό ΑΡΗ. Κινήσεις που δείχνουν και τις δυνατότητες και την αποφασιστικότητα του κ.Καρυπίδη στο νέο του αυτό εγχείρημα και παράλληλα στέλνουν ένα μήνυμα στον κόσμο του ΑΡΗ που περιμένει να δει κάτι παραπάνω από λόγια και υποσχέσεις όπως γινόταν εδώ και χρόνια.

Ανδρέας Τάτος, Σέρτζιο Κόκε, Ραούλ Μπράβο, Νίκος Τσουμάνης, Κώστας Κασναφέρης, Βασίλης Ρόβας, Χαβιέρ Τζινάρντ, Μάρκος Ντούνης, Χαράλαμπος Παυλίδης, Στέφανος Ντόγου, Ραφαήλ Σούκια είναι τα 11 νέα πρόσωπα που θα δούμε φέτος στο Κλ.Βικελίδης που μαζί με τους "παλιούς" Πόι, Γεωργιάδη, Νλουντούλου, Κωσταντινίδη, Καπνίδη, Σαμαρά, Λιόνη, Φυσέκη, Σουνά(?), Μελισσά(?) και υπό τις οδηγίες του Νίκου Αναστόπουλου θα προσπαθήσουν την φετινή προσπάθεια ανόδου στην Football League να την κάνουν μια γρήγορη ανάμνηση. Φοβούμενοι το περσινό πάθημα με τον Πανσερραϊκό όλοι στην ομάδα μιλάνε διστακτικά σε ερωτήσεις σχετικά με το αν θα έχει εύκολη δουλειά φέτος ο ΑΡΗΣ αλλά όσοι παρακολουθήσαμε τα περσινά παιχνίδια ξέρουμε ότι με αυτό το ρόστερ η ομάδα θα ανέβει περπατώντας. Ακόμη και αν υπάρχουν μέσα σε αυτό παίκτες σαν τον Κόκε που έχουν να αγωνισθούν αρκετούς μήνες, σαν τον Ραούλ Μπράβο που κολλάει τα τελευταία του ένσημα αλλά και σαν τον Πόι με τους συχνούς τραυματισμούς. Άλλο επίπεδο αυτός ο ΑΡΗΣ και άλλο επίπεδο οι υπόλοιπες ερασιτεχνικές ομάδες της Γ Εθνικής. Μάλιστα αν κανείς κοιτάξει και τα ρόστερ αρκετών ομάδων της σουπερλίγκας θα διαπιστώσει ότι με αυτούς τους παίκτες η ομάδα θα μπορούσε να σταθεί άνετα στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία. Πολύ πιθανό να χρειαστεί λίγος χρόνος για να δέσει η ομάδα αλλά εφόσον υπάρξει μια διοικητική και οικονομική σταθερότητα  ο ΑΡΗΣ όχι μόνο δεν θα ζοριστεί για να ανέβει αλλά πολύ νωρίς θα μπορεί να κάνει τα πλάνα του για την Football League.

Έτσι απλά με συνοπτικές διαδικασίες ο "αλλόθρησκος" κ.Καρυπίδης ξεγύμνωσε παράγοντες που πουλούσαν Αρειανιλίκι σαν τον κ.Γαλανό και τον κ.Αρβανιτίδη αλλά και τον Αμερικανό μεγαλοεπιχειρηματιά "money talks" Άλεξ Κάλας που μαζί με τον αδερφό του τον "πολυτέλεια για τον ΑΡΗ" κ.Καλαϊτζίδη που αντί να κάνουν μεταγραφές ουσίας προτίμησαν να ρισκάρουν με "οικονομικούς" παίκτες ελαφρώς καλύτερους από αυτούς που ήδη είχαμε αλλά και "λαχεία" τύπου Σανιά και Ν' λουντούλου. Την ίδια στιγμή που κατάφερε να  κάνει τον Αρειανό να ξεχαστεί και αντί να μιζεριάζει και να τρώγεται με τις σάρκες του για το κατάντημα της Γ Εθνικής για 2η συνεχόμενη χρονιά  που κάποιοι "σοφοί" συνΑρειανοί μας οδήγησαν  να διαβάζει για μεταγραφές και να σκέφτεται ποδοσφαιρικούς αγώνες αντί για τους δικαστικούς που ως τώρα είχαμε συνηθίσει. Αυτό και μόνο αρκεί για να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις αυτόν τον άνθρωπο ώστε να συνεχίσει το ίδιο ζεστά αυτό που ξεκίνησε τόσο εντυπωσιακά... μπας και επιτέλους δούμε αυτό το αναθεματισμένο restart που μας λέγανε.

ΥΓ. Από υποσχέσεις "αρειανοπατέρων" χορτάσαμε... ας δοκιμάσουμε και κάποιον εκτός της οικογένειας του ΑΡΗ.

ΥΓ2. Όσο για αυτούς που ανησυχούν για το μέλλον του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ και φοβούνται ενδεχόμενο "τρύπημα" ας φροντίσουν η "μάνα" του συλλόγου να αποκτήσει επιτέλους διοίκηση που θα προασπίζει τα συμφέροντα του συλλόγου και όχι προσωπικές φιλοδοξίες του εκάστοτε δ.σ. , των παρατρεχάμενων και των εκάστοτε τραμπούκων.

ΥΓ3. Το ότι η διοίκηση Καρυπίδη φαίνεται να κάνει κάτι σωστό για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ δεν σημαίνει ότι οι παθογένειες αυτού του συλλόγου γιατρεύτηκαν ξαφνικά. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη μέχρι να πούμε ότι κάτι άλλαξε στον ΑΡΗ μας. Και σίγουρα οι "πρακτικές" που έφεραν τον Καρυπίδη και σχεδόν όλες τις διοικήσεις θα πρέπει κάποια στιγμή να εξαλείψουν αν θέλουμε να δούμε τον ΑΡΗ πρωταγωνιστή στην σουπερλίγκα και στα Ευρωπαϊκά σαλόνια...

ΥΓ4. Όσο για τους "παρεμβατικούς" συνΑρειανούς μας με την "κοντή" μνήμη να τους ενημερώσουμε ότι αν στις 100 "παρεμβάσεις" η μια σου βγει σωστή αυτό δεν διαγράφει τις προηγούμενες 99 λανθασμένες.

ΥΓ5. Αφού κοπάσει ο ενθουσιασμός από την βροχή ανακοινώσεων από την  διοίκηση Καρυπίδη είμαι σίγουρος ότι οι "υπερασπιστές της αλήθειας" θα βγάλουν την πιο κριτική διάθεση από ποτέ. Τόσα χρόνια αβανταδόροι καταστροφικών διοικήσεων και τώρα που βρέθηκε ένας άνθρωπος που πραγματικά βάζει χρήματα και κάνει κινήσεις ουσίας επιλέγει διαφορετικό "γραφείο τύπου"??? Ντροπή....