Εκτύπωση αυτής της σελίδας

To "μπαλάκι" στον Θ.Καρυπίδη

Posted On Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 17:45

"Ανεπίδεκτοι μαθήσεως" όπως φαίνεται είμαστε εμείς οι Αρειανοί μιας και όπως όλα δείχνουν στο θέμα της εκκαθάρισης βιώνουμε και φέτος μια επανάληψη της περσινής χρονιάς. Η αρχική αδιαφορία και εφησυχασμός που υπήρχε εδώ και μήνες για την πορεία της εκκαθάρισης, έδωσε τη θέση της στον προβληματισμό και την αγωνία του κόσμου με αποτέλεσμα να υπάρχει η ξαφνική δραστηριοποίηση των εμπλεκομένων και η "καυτή πατάτα" της εκκαθάρισης να πετιέται και φέτος στον έφορο του ποδοσφαιρικού τμήματος Θεόδωρο Καρυπίδη.

Τι και αν πέρσι σε γενικές γραμμές ακολουθήθηκε η ίδια γραμμή με το αποτέλεσμα όπως μάθαμε εκ των υστέρων να είναι το απόλυτο τίποτα, κανείς στον Α.Σ. δεν φαίνεται να αγχώνεται για όλα αυτά... Ο συμπαθής κ.Γρόλλιος είπε πολλά και ενδιαφέροντα στο Yellow Radio αλλά επι της ουσίας πιο πολύ ανησύχησε τον κόσμο του ΑΡΗ παρά τον ηρέμησε όπως πολλοί θα περίμεναν. Άλλωστε όσο και αν έχει προσφέρει ο κ.Γρόλλιος στον σύλλογο μας η ιστορία έχει δείξει ότι πάντα είχε διαδικαστικό και εκτελεστικό ρόλο και ποτέ(από όσο μπορούμε να θυμηθούμε) δεν μπήκε στην διαδικασία να καταδείξει το αρνητικό ή να πιέσει καταστάσεις για να γίνει το σωστό. Το ότι η ευθύνη ξαφνικά βαραίνει αποκλειστικά τον κ.Καρυπίδη όπως βγαίνει προς τα έξω, δηλαδή τον επικεφαλή του ποδοσφαιρικού τμήματος και όχι τους ίδιους τους ανθρώπους του Α.Σ. όπου ουσιαστικά είναι οι απόλυτα υπεύθυνοι για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ παραπέμπει στην περσινή περιπέτεια με τους αδερφούς Καλαϊτζίδη... Βέβαια η περσινή αγωνιστική αποτυχία τα κάλυψε όλα και έτσι κανείς δεν μπήκε στη διαδικασία να ασχοληθεί με το τι έγινε ή δεν έγινε μια ολόκληρη χρονιά. Όπως όμως βγαίνει προς τα έξω δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα. Όπως φυσικά μπορεί αύριο μεθαύριο να ξανασυμβεί το απόλυτο τίποτα αν μια μέρα ο κ.Καρυπίδης αποφασίσει να φύγει και να μην ασχοληθεί άλλο με τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ.

Όσο λοιπόν θα συνεχίζουμε σαν κόσμος της ομάδος να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και να μην απαιτούμε από τους άμεσα υπεύθυνους να πράξουν αυτά που πρέπει(ή αν δεν μπορούν να παραιτηθούν) τότε θα συνεχίζουμε να εξαρτιόμαστε από περίεργες διοικητικές καταστάσεις σαν και αυτές επί Γαλανού, επί Αφοί Καλαϊτζίδη και επί Καρυπίδη. Η μετατόπιση ευθυνών μπορεί να κάνει τους ανθρώπους του Α.Σ. να νιώθουν ότι δεν φταίνε αυτοί για ότι τραβάει ο ΑΡΗΣ σε αυτήν την περιπέτεια της Γ Εθνικής αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι. Ο ποδοσφαιρικός ΑΡΗΣ ανήκει στον Α.Σ.. Θα μπορούσαν να τρέξουν όλες τις διαδικασίες  από μόνοι τους από πέρσι, να ζητούσαν χρήματα από τον έφορο με τα αντίστοιχα ανταλλάγματα και αν ο έφορος δεν ήθελε να βοηθήσει οικονομικά τότε απλά θα πηγαίναμε στον επόμενο έφορο. Από την στιγμή όμως που το αυτονόητο και το λογικό δεν ισχύει στον ΑΡΗ το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για πολλοστή φορά είναι να ευχηθούμε ότι ο κ.Καρυπίδης όπως εντυπωσιακά ξεκίνησε την χρονιά έτσι εντυπωσιακά και να την τελειώσει κάνοντας όλα όσα απαιτούνται ώστε ο ΑΡΗΣ του χρόνου να αγωνίζεται στη Football League.

ΥΓ. Ετοιμάζονται συναντήσεις Καρυπίδη με Κοντονή! Τι μου θυμίζει...?

ΥΓ2. "Ας πάρουν τα μισά λεφτά για να βγει η χρονιά στο τμήμα βόλεϊ", "Η εκκαθάριση πρέπει να τελειώσει μέχρι το Μάιο". Άν έχεις πρόεδρο Ψηφίδη οι λύσεις στα προβλήματα είναι παιχνιδάκι. Με μια ατάκα έσωσε την χρονιά στο βόλεϊ και με μια ακόμη έτρεξε την διαδικασία της εκκαθάρισης που μέχρι τον Μάιο θα έχει ολοκληρωθεί. Σε λίγο ακολουθούν και τα πτιφούρ.

ΥΓ3. Και άντε ας πούμε ότι μεγάλη μερίδα του κόσμου εξαρχής δεν ήθελε τη Γ Εθνική και μετά το περσινό φιάσκο ξενέρωσε ακόμη περισσότερο... Οι υπόλοιποι που είχαν ως σημαία το restart τι έγιναν? Κανένα άγχος  για την πορεία της εκκαθάρισης? Καμία προσπάθεια για να διασφαλίσουν ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει? Η ευθύνη στον Καρυπίδη και όλα καλά?