Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη γοήτρου στο άδειο Κλ.Βικελίδης

Posted On Κυριακή, 28 Μαϊος 2017 21:29

Με μια πολύ ωραία κεφαλιά του Καπνίδη ο ΑΡΗΣ κατάφερε να πάει τη νίκη γοήτρου σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Μια νίκη χωρίς αντίκρυσμα σε έναν αγώνα που στην αρχή της χρονιάς τον περιμέναμε αν όχι σαν γιορτή, τουλάχιστον με πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε ένα κατάμεστο Κλ.Βικελίδης. Αντιθέτως η απογοήτευση από την χαμένη άνοδο σε συνδυασμό με την βροχερή ημέρα οδήγσε στην σημερινή εικόνα του γηπέδου κάτι που σε μεγάλο βαθμό αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα του για τον ΑΡΗ του Καρυπίδη, του Κωστένογλου και των παικτών.

Ο Απόλλων ήρθε για τουρισμό στην Θεσσαλονίκη και αυτό φαινόταν από το ξεκίνημα του αγώνα. Οι παίκτες μας έλεγχαν εύκολα τον ρυθμό αλλά η δημιουργία ευκαιριών ήταν και σήμερα όπως και όλη την χρονιά η μεγάλη πληγή για την ομάδα. Τα μακρινά σουτ του Τάτου και του Πίτου Γκαρσία δεν έβρισκαν στόχο, οι εμπνεύσεις του Ντούνη δεν είχαν ουσία ενώ οι σέντρες μας και τα στημένα κατέληγαν στο κενό. Στο 71' όμως ο Πίτου Γκαρσία έκανε την σέντρα και ο Καπνίδης με εξαιρετική γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ελάχιστες φορές ενοχλήθηκε ο Διούδης που όμως στις 1-2 επικίνδυνες φάσεις του Απόλλων ήταν εκεί.

Σίγουρα όλους μας πονάει να βλέπουμε το γήπεδο μας άδειο, όταν όμως τα τελευταία χρόνια έχουμε ζήσει όλα αυτά που έχουμε ζήσει η σημερινή εικόνα φαντάζει ως λογική εξέλιξη. Άγνωστο για το ενδιαφέρον με τον κ.Μπούμπουρα καταλήξει σε αλλαγή ιδιοκτησιακού αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε το συντομότερο δυνατό να ξεκαθαρίσει το θέμα. Το να βρίσκεται ο ΑΡΗΣ την δεδομένη χρονική στιγμή μεταξύ του Καρυπίδη που σχεδιάζει την επόμενη ημέρα και ενός νέου επενδυτή μόνο κακό κάνει. Σε καμία περίπτωση ο κ.Καρυπίδης δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και το ιδανικό σενάριο θα είναι μέσα στις επόμενες ημέρες να γίνει ο γάμος με τον κ.Μπούμπουρα ώστε όλοι μας να αναθαρρήσουμε και να αλλάξει και το κλίμα στην ομάδα. Αν όμως δεν γίνει τότε θα πρέπει να αποδεχτούμε τις όποιες εναλλακτικές ρεαλιστικές λύσεις υπάρχουν, μας αρέσουν δεν μας αρέσουν...

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

Re: Ποακ – ΑΡΗΣ 0-1 | Ξεγύμνωμα της εξυγίανσης στο νέο σκάνδαλο της Τούμπας!

3 χρόνια συνεχόμενα θα είχαμε 3 νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι κλέφτες δεν μας...

 

29.Νοε.2021


Re: Ποακ – ΑΡΗΣ 0-1 | Ξεγύμνωμα της εξυγίανσης στο νέο σκάνδαλο της Τούμπας!

Η ομάδα μπορεί να παίξει πολλά συστήματα αρκεί οι παίκτες να βρουν ρυθμό και μια σταθερά στην...

 

29.Νοε.2021


Re: Ποακ – ΑΡΗΣ 0-1 | Ξεγύμνωμα της εξυγίανσης στο νέο σκάνδαλο της Τούμπας!

H ομάδα απέδειξε ότι μπορεί να παίξει και 4-3-3 όταν χρειάζεται ,λόγω απουσιών και όχι μόνο φίλε...

 

29.Νοε.2021


Re: Ποακ – ΑΡΗΣ 0-1 | Ξεγύμνωμα της εξυγίανσης στο νέο σκάνδαλο της Τούμπας!

Μια του κλεφτη, δυο του κλεφτη, τρεις και... τον πουλο! Δε γινοταν να τη γλυτωσουν και φετος....

 

28.Νοε.2021


Re: Αντίδραση και εξιλέωση στο ντέρμπι

Προσοχή στα αμυντικά χαφ,ώστε να υπάρχει και βοήθεια στην ανάπτυξη του παιχνιδιού,ένα λογικό...

 

28.Νοε.2021


logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!