Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θετικά τα πρώτα μηνύματα

Posted On Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 15:08

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε χθες το απόγευμα στο Κλ.Βικελίδης την αγαπημένη μας ομάδα κόντρα στη Βέροια, σε ένα παιχνίδι όπου εύκολα κερδίσαμε με 4-0!  Τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου ΑΡΗ ήταν θετικά και σε μεγάλο βαθμό η ομάδα ικανοποίησε σε αυτό το πρώτο φιλικό μπροστά το κοινό του.  Σε αντίθεση με την ομάδα η εικόνα εγκατάλειψης του γηπέδου και ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος μας γέμισε με θλίψη…

Η αλλαγή φιλοσοφίας στο αγωνιστικό στυλ της ομάδος ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.  Η ταχύτητα και η διάθεση όλων των παικτών είναι τα θετικά στοιχεία που κρατάμε. Ο ΑΡΗΣ σε σχέση με ότι είχαμε δει πέρσι έμοιαζε να είναι μια με δύο ταχύτητες πάνω. Τόσο ατομικά στα τρεξίματα των παικτών όσο και στην κυκλοφορίας της μπάλας όπου πέρσι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κουράζαμε με τις αργές μεταβιβάσεις.  Από την άλλη ο μονόπλευρος τρόπο επιθετικής ανάπτυξης και η έλλειψη δημιουργικότητας και εμπνεύσεων στην επίθεση ήταν κάτι που φαινόταν ξεκάθαρα.  Η ομάδα επέμενε στις πλαγιοκοπήσεις  σε υπερβολικό βαθμό με το παιχνίδι από τον άξονα να είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Όσο αφορά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα(που παρουσιάστηκαν χωρίς ονόματα στις φανέλες τους) δύσκολα μπορέσαμε να ξεχωρίσουμε κάποιον από τους υπόλοιπους.

Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα άλλωστε άπαντες γνωρίζουν ότι τα φιλικά παιχνίδια όπου η σκοπιμότητα απουσιάζει είναι πολύ διαφορετικά από τα επίσημα. Η ομάδα φαίνεται να βρίσκεται στον σωστό δρόμο αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει η διοίκηση και το τεχνικό τιμ να υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες της  και να πιστέψει  ότι οποιαδήποτε περαιτέρω ενίσχυση είναι περιττή… Ο στόχος της ανόδου όπως και πέρσι έτσι και φέτος είναι μονόδρομος  κάτι που σημαίνει ότι ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμος και υπερπλήρης σε όλες τις θέσεις. Τα περσινά παθήματα θα πρέπει να έχουν γίνει μαθήματα.

ΥΓ. Ο ΑΣ είναι ο θεματοφύλακας του συλλόγου μας  και το γήπεδο μας είναι το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο που μπορεί μάλιστα να αποφέρει  και έσοδα… δυστυχώς η θεωρία από την πράξη απέχει έτη φωτός… Όλοι εγγραφή να στον ΑΣ να στηρίξουμε(που είναι και της μόδας) …τι? …ποιον? ...που? …πως?

ΥΓ2. Αυτό ρε παιδιά που μόνο οι επιχειρηματίες που εμπλέκονται με τον ΑΡΗ έχουν νομικά προβλήματα και κινδυνεύουν με πτώχευση, φυλάκιση κτλ τι είναι πάλι?  Που να είχαμε προέδρους σαν τους δίπλα που κυριολεκτικά έχουν καταδικαστεί και έχουν κάνει φυλακή…

ΥΓ3. Εννοείται ότι στο γήπεδο πηγαίνουμε για να δούμε την Αρειανάρα μας. Αλλά όπως και να το κάνουμε το να παίζεις και με κανα εμπορικό αντίπαλο όπως είναι η Μπόκα Τζούνιορς έχει άλλο γούστο!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

Re: Με ανεβασμένη ψυχολογία για άλλους 3 βαθμούς!

Οπως γράφεις μπορούμε να παίξουμε σήμερα με δύο αμυντικά χαφ και κλασικό δεκάρι φίλε...

 

05.Δεκ.2021


Re: Το ίδιο σοβαρός και αποτελεσματικός

Θα χρειαστεί και πάλι έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού ,δηλαδή οι σωστές επιλογές από τον...

 

01.Δεκ.2021


Re: Ποακ – ΑΡΗΣ 0-1 | Ξεγύμνωμα της εξυγίανσης στο νέο σκάνδαλο της Τούμπας!

3 χρόνια συνεχόμενα θα είχαμε 3 νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι κλέφτες δεν μας...

 

29.Νοε.2021


Re: Ποακ – ΑΡΗΣ 0-1 | Ξεγύμνωμα της εξυγίανσης στο νέο σκάνδαλο της Τούμπας!

Η ομάδα μπορεί να παίξει πολλά συστήματα αρκεί οι παίκτες να βρουν ρυθμό και μια σταθερά στην...

 

29.Νοε.2021


Re: Ποακ – ΑΡΗΣ 0-1 | Ξεγύμνωμα της εξυγίανσης στο νέο σκάνδαλο της Τούμπας!

H ομάδα απέδειξε ότι μπορεί να παίξει και 4-3-3 όταν χρειάζεται ,λόγω απουσιών και όχι μόνο φίλε...

 

29.Νοε.2021


logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!