Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρίκαλα - ΑΡΗΣ 0-1 | Πήρε αυτό που ήθελε!

Posted On Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2017 17:24

Με ήρωα των τελευταίων λεπτών τον Παυλίδη που με μια βολίδα από διαγώνια θέση μέσα στην περιοχή ο ΑΡΗΣ πέρασε νικηφόρα από μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας. Η ομάδα δεν ήταν καλή, το ότι όμως κατάφερε χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης να φύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης λέει πολλά!

Κατώτερος του αναμενομένου παρουσιάστηκε ο ΑΡΗΣ μας στο πρώτο ημίχρονο με τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων να μας έχει οδηγήσει σε έναν παθητικό ρόλο. Μπορεί όλο αυτό το διάστημα να μην απειληθήκαμε ουσιαστικά αλλά οι επισκέψεις μας στην αντίπαλη περιοχή ήταν ελάχιστες.  Στην επανάληψη η ομάδα από το ξεκίνημα φαινόταν ότι πατούσε καλύτερα. Πήρε τον έλεγχο του αγώνα και άρχισε πιο προσεκτικά σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο όπου οι μακρινές μπαλιές στο πουθενά ήταν ο τρόπος ανάπτυξης μας να ψάχνει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Με τον Πασά στο 48' να φθάνει πολύ κοντά στο σκορ όλα έδειχναν ότι ο ΑΡΗΣ θα ανέβαζε την πίεση του. Η συνέχεια όμως παρά την υπεροχή μας δεν ήταν ανάλογη και η ομάδα με τεράστια δυσκολία κατάφερνε να γίνει απειλητική. Και ενώ όλα έδειχναν ότι βαδίζαμε σε ένα νερόβραστο 0-0 ο Παυλίδης ως από μηχανής Θεός σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ κατάφερε από δύσκολη θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή να πιάσει ένα άπιστο σου και να γράψει το τελικό 0-1!

Η νίκη ήρθε με τον τρόπο που ήρθε αλλά πέρα από αυτό οι παίκτες του Δ.Σπανού προβλημάτισαν με την εικόνα τους στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Πολλά είναι τα σημεία που πρέπει να δουλέψει η ομάδα ώστε να κλειδώσει το συντομότερο δυνατό μια από τις θέσεις που οδηγούν στην σουπερλίγκα. Η ψυχολογία όμως που δίνει αυτή η νίκη και το γεγονός ότι ήρθε σε μια δύσκολη έδρα χωρίς ο ΑΡΗΣ μας να δείξει κάτι σπουδαίο είναι πολύ σημαντικό. Ήδη σε σχέση με πέρσι στα αντίστοιχα παιχνίδια είμαστε στο +5 και αυτό από μόνο τους είναι ότι πιο αισιόδοξο!

ΥΓ. Μπράβο στα αλάνια που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδος! 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

Re: Με ανεβασμένη ψυχολογία για άλλους 3 βαθμούς!

Οπως γράφεις μπορούμε να παίξουμε σήμερα με δύο αμυντικά χαφ και κλασικό δεκάρι φίλε...

 

05.Δεκ.2021


Re: Το ίδιο σοβαρός και αποτελεσματικός

Θα χρειαστεί και πάλι έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού ,δηλαδή οι σωστές επιλογές από τον...

 

01.Δεκ.2021


Re: Ποακ – ΑΡΗΣ 0-1 | Ξεγύμνωμα της εξυγίανσης στο νέο σκάνδαλο της Τούμπας!

3 χρόνια συνεχόμενα θα είχαμε 3 νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι κλέφτες δεν μας...

 

29.Νοε.2021


Re: Ποακ – ΑΡΗΣ 0-1 | Ξεγύμνωμα της εξυγίανσης στο νέο σκάνδαλο της Τούμπας!

Η ομάδα μπορεί να παίξει πολλά συστήματα αρκεί οι παίκτες να βρουν ρυθμό και μια σταθερά στην...

 

29.Νοε.2021


Re: Ποακ – ΑΡΗΣ 0-1 | Ξεγύμνωμα της εξυγίανσης στο νέο σκάνδαλο της Τούμπας!

H ομάδα απέδειξε ότι μπορεί να παίξει και 4-3-3 όταν χρειάζεται ,λόγω απουσιών και όχι μόνο φίλε...

 

29.Νοε.2021


logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!