Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ώρα κυπέλλου!

Posted On Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 09:19

Την ξέφρενη πορεία που έχει η ομάδα μας εδώ και 5 αγωνιστικές που έχει το απόλυτο θέλει να συνεχίσει και σήμερα, αυτή την φορά για τον θεσμό του κυπέλλου. Ο ΠΑΣ Γιάννινα αν και αγωνίζεται μια κατηγορία πιο πάνω από εμάς σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί φόβητρο και παρά το ροτέισον που θα κάνει ο Σπανός η ομάδα θα πρέπει να πάρει τη νίκη. Μια νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση στους 16, κάτι που θα έχει πολλά οφέλη για την ομάδα μας!

Αρκετές φορές από το καλοκαίρι έχουμε ακούσει τον Π.Μυροφορίδη και τον Δ.Σπανό να μιλάνε για το ρόστερ του ΑΡΗ τονίζοντας ότι φέτος λείπουν οι αστέρες που βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα και άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι να τα δώσουν όλα μέσα στο γήπεδο όποτε αυτό ζητηθεί από τον προπονητή τους. Οπότε το σημερινό παιχνίδι αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να δει ο Σπανός και όλοι μας κατά πόσο ισχύει αυτό αλλά και για τους παίκτες που δεν έχουν ως τώρα παιχνίδια στα πόδια τους να αποδείξουν ότι θα πρέπει ο προπονητής να τους υπολογίζει. Παίκτες όπως οι Μπαργκάν, Μιλούνοβιτς και ο Τσουμάνης θεωρητικά θα περιμέναμε να είχαν περισσότερο χρόνο συμμετοχής αλλά οι συγκυρίες ως τώρα τους έχουν περιορίσει στην αναμονή. Ώρα λοιπόν να μας δείξουν και αυτοί όπως και όλοι όσοι αγωνιστούν σήμερα τι πραγματικά αξίζουν!

Η άνοδος με την "καλή πορεία" στο κύπελλο δεν είναι κάτι που μπαίνει σε ζυγαριά. Το να βάζουμε όμως ζυγαριά σε αγωνιστικούς στόχους είναι κάτι εντελώς λανθασμένο. Ο ΑΡΗΣ όποτε και όπου και αν αγωνίζεται οφείλει να έχει μοναδικό στόχο τη νίκη. Ναι αλλαγές θα υπάρχουν αλλά αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα. Η νίκη πρόκριση θα είναι ευεργετική για την ομάδα από πολλές πλευρές. Το δέλεαρ να δώσουμε μερικά δυνατά παιχνίδια στο κατάμεστο Κλ.Βικελίδης είναι μεγάλο. Και ποτέ δεν ξέρεις… μπορεί στο τέλος να τους τρελάνουμε όλους! Οπότε δυνατά ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ για την πρόκριση!